Başımız sağolsun, milletimiz ve devletimiz var olsun!

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Her ne kadar o yaratıkların tuzağı olarak gözükse de operasyon artık kaçınılmaz görünüyor.İnlerindeyken tepelerine bomba yağdıracağız inşallah.

AK Parti Milletvekili Avni Doğan, Erdoğan'ın elinin düğmede olduğunu belirterek, “Türkiye Kuzey Irak'a girecek. Bu gece de olabilir, birkaç gün içinde de olabilir. Ama olacak” dedi.
haber7.com

GENELKURMAY AÇIKLAMASI'nın gizli kodları
Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. (SICAK TAKİP SÜRÜYOR) Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde (GÜNEYİNDE YANİ KUZEY IRAK) teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir. Teröristlerin kaçış istikametleri (KUZEY IRAK) manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.
ensonhaber.com

ahmet347

Asistan
Reaksiyon puanı
0
attıkları kurşun kadar, koydukları mayın kadar çocukları ölsün inşallah!!! adi şerefsiz faşist köpekler. amerikanın orspları.

rainbow61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
israil 2 askeri için lübnanı yerle bir ederken kimseye danışmadı.Ancak biz hala bekliyoruz. Bence dün geceden itibaren biranda kuzey ırak a girip gücümüzü ve kararlılıgımızı tüm dünya ya göstermeliydik.Aynı kıbrıs cıkarmasında olduğu gibi tüm dünya şok olacaktı.Kıbrısa girdik kim ne yapabildi.Amerikanın amacı zaten kürt devleti kurup türkiyeyi safdışı bırakmak

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
ahmet347 dedi ki:
attıkları kurşun kadar, koydukları mayın kadar çocukları ölsün inşallah!!! adi şerefsiz faşist köpekler. amerikanın orspları.

İşlenmemiş suçun cezası olmaz. Kısasa kısastır. Öldürdükleri her insan için tekrar tekrar ölsünler! Rahat can vermesinler! Ancak çocuk dedin mi dur orada.

rainbow61 dedi ki:
israil 2 askeri için lübnanı yerle bir ederken kimseye danışmadı.Ancak biz hala bekliyoruz. Bence dün geceden itibaren biranda kuzey ırak a girip gücümüzü ve kararlılıgımızı tüm dünya ya göstermeliydik.Aynı kıbrıs cıkarmasında olduğu gibi tüm dünya şok olacaktı.Kıbrısa girdik kim ne yapabildi.Amerikanın amacı zaten kürt devleti kurup türkiyeyi safdışı bırakmak

İsrail-Lübnan savaşında yenilen taraf Lübnan değil İsrail oldu. Yani İsrail üç beş bomba attı diye Lübnan'ı yerle bir etti sanmayın, bilakis İsrail yenik düşüp savaştan çekildi. Ayrıca öyle bir söylemişsin ki sanki İsrail yediği haltta haklıymış gibi! Birinin suçu başkasından sorulmaz. Bize bu acıyı tattıranlara biz de aynı acıyı tattırırız, ama sadece onlara; başkalarına değil.

ahmet347

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
ahmet347 dedi ki:

İşlenmemiş suçun cezası olmaz. Kısasa kısastır. Öldürdükleri her insan için tekrar tekrar ölsünler! Rahat can vermesinler! Ancak çocuk dedin mi dur orada.

rainbow61 dedi ki:

İsrail-Lübnan savaşında yenilen taraf Lübnan değil İsrail oldu. Yani İsrail üç beş bomba attı diye Lübnan'ı yerle bir etti sanmayın, bilakis İsrail yenik düşüp savaştan çekildi. Ayrıca öyle bir söylemişsin ki sanki İsrail yediği haltta haklıymış gibi! Birinin suçu başkasından sorulmaz. Bize bu acıyı tattıranlara biz de aynı acıyı tattırırız, ama sadece onlara; başkalarına değil.
çocuk deyince duracak birşey yok. g*t kadar çocuga silah verip daĞa çıkarıyorlar. bizim kundaktaki bebekleri öldürüyorlar.
allah hiçbirinin 2 yakasını 1 araya getirmesin. yada allah pkk destekçilerinin hepsini kısır yapsın iş kökten hallolsun.

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy dedi ki:
Biz de mi abartarak sitemize bayrak koyuyoruz?

Hayır.

10 askerin kaçırıldığı söyleniyor. Bizim ülkemizde, 17 asker şehit ediliyor (TBMM Başkanı açıkladı bu rakamı) ve 10 askerin de kaçırıldığı iddia ediliyor.

Konu, çok önemlive çok ciddi.

konunun çok önemli ve ciddi oldugunu bende soyluyorum ve farkındayım. tv kanallarının haber yaparak olayı sabah 10dan beerı canlı yayında vermelerını recep t.erdogan halkı ateslemek geregınden fazla abartmak olarak tanımladı.

ahmet347

Asistan
Reaksiyon puanı
0
özelliklede habertürk ve kanaltürk e laf soktu. gerçekleri duymak zoruna gitti heralde. tabi onun çocukları askerde degil amerikalarda; fetullah ve puşht abisinin yanında rahat.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ölümsüzlerimizin isimleri;

Piyade Astsubay Mehmet BOZKURT

Astsubay Çavuş SONER ÖZÜBEK

Uzman Çavuş Mustafa UYSAL

Çavuş Selçuk GÜRDAL

Er Lokman EKER

Er Yavuz ÖZTÜRK

Er Zekeriya YATI

Er Abdurrahman DOĞAN

Er İrfan BEYAZ

Er Vedat KUTLUCA

Er Samet SARAÇ

Er Mehmet CÜCÜK

rainbow61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
ahmet347 dedi ki:

rainbow61 dedi ki:

İsrail kaybetmiş olabilir.Benim söylemek istediğim israil kime sordu bunu yaparken.Bizde sormak zorunda değiliz.Hala ne bekleniyor anlamıyorum kuzey ırak a girip gerekn bir an once yapılmalı.Bence gün geçtikce türkiye nin imajı zayıflıyor.türki yenin kendi içindede hala hainler var gözüümüzün içine baka baka bu serfsızleri destekliyorlar oncelıkle bunları temızlemek gerekıyor.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bugüne kadar ölen vatandaşımızdan önce ne bekleniyordu??
Şimdiye kadar 20 yıl geçti aradan, neden dağa çıkılıp kazınmadı soysuzların kökü? Şimdi mi akıllar başa geldi?? Neredeydiniz yıllar önce öğretmenler, doktorlar, askerler şehit olurken?? Şimdi oraya girince herşey bitecek mi sanıyorsunuz?? Kaç askerimiz geri dönemeyecek haberiniz var mı??? Damarınıza basıp sizi galeyana getiriyorlar siz de yutuyorsunuz!! Irak sınırını geçmekle iki kurşun sıkmakla terör bitecek olsaydı yıllardır dağımızdaki soysuzları niye bitiremekdik! Bu soruları soran oldu mu hiç?? Gözünüz kapalı hadi gidelim yakalım yıkalım diyorsunuz! Bizim yetim askerimiz nereden bilsin Kandil Dağı'nı? Ama soysuz peşmerge biliyor! Oraya girdiğimizde pusuda hazır bekliyor olacaklar! Boşuna mı devam ediyorlar saldırılara!! Ordumuz çok hantal bu konuda :( Şimdiye kadar çok şeyler yapılabilirdi..

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şimdi birlik olma zamanı
Özgüvenimizi kaybetmeyelim
1 e 1000 isteriz,Biz Türküz
(herşey Allah(c.c)ın izniyle)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
acı_gerçek dedi ki:
Şimdi birlik olma zamanı
Özgüvenimizi kaybetmeyelim
1 e 1000 isteriz,Biz Türküz
(herşey Allah(c.c)ın izniyle)
kesinlikle katılıyorum sana!

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Elmacık ordu'ya hantal diyemezsin onlara görev verildiğinde nasıl yapıldığını uygulandığını görmek istersen büyük Osman paşa'nın ağzından ve onunla birlikte çarpışan komutanlardan duyabilirsin o zaman kökleri kazınmaya yakında ama şimdi olduğu gibi yine o zamanlarda da hükümet olayı ağırdan almaya çalıştığı için kökleri kazınamamıştır.Anlıyacağın sorun Türk Ordusunda diil.Kan uykusunu seyretmediysen eğer seyret derim.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Gencecik onlar ya.içim acıyor anlatamıyorumailelerin halini düşünemiyorum o korku o acı allahım yaşatma
Allah hepinizin mekanını cennet eylesin Hala dış ülkelerden izin bekleyen başımızdakileri Allah bildiği gibi yapsın

Reyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tum halkimizin basi saolsun,Sehit yakinlarina Allah acil sifalar versin :( Sehit haberleri duyunca aklima hep lisedeki Milli Guvenlik dersimize gelen Albayin sozleri geliyo; "Asekere yetki verseler 3-4 saat icinde iraki temizleriz" diyodu.Ustunden 5-6 sene gecti ama degisen bisi yok.Turkiye yine abd ve abnin yonetiminde.Sadece konusuyoruz,sadece yapicaz etcez,gircez diyoruz fakat bi ilerleme yok.Ama Sehitlerimiz olmeye devam ediyor.Basimiz saolsun :(
Turkiye`nin kendisinden baska dostu yoktur !

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Hadi Irak'a yetki verilmedi diye temizlenmedi?
Ya kendi dağlarımız??? 3-4 saatte temizlermiş ha?
Bilgisayarda oyun oynamıyoruz! Askerimizin evladığımızın hayatıyla oynamayın!!!

Reyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Elmacik tabiki oyun degil bu isler ama bisi yapmadan bekliycekmiyiz.Yarin yine sehitler vermiycegimiz ne maglum.Yonetim siyasilerin elinde ve onlar ne derse o oluyo.Askerin elinde olan bisi yok.Maglum yonetimde kimin elinde o ayri bi sorun; askere yatiyolar diyenlerin,abd nin lafindan cikmayanlarin elinde.Turkiye Cumhuriyetinin elinde her turlu silah ve arac var,bu serefsizleri yok etmeye yeticek kadarda askerimiz var.Evet iraka girdiigimizde yine sehitler olucak fakat en azindan bundan sonra icin bisiler yapilmis olucaktir bence,yoksa beklersek yine ayni saldirilar devam edicektir.Zatan o adilerin amaci bu,askerimizi pusuda yakalamak.Neyse tekrar basimiz saolsun...

muhtar55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:

Hayır dağlarımız temizlendi. Özel birikler görev yapmaya başlamıştı dağlarda. Gerilla taktikleri uygulayarak bu şerefsizleri büyük oranda temizlediler. Farkındaysan olaylar son 3 yıldır gelişiyor. Çeşitli sebeblerden dolayı görev alan bu özel birlikler dağıtıldı. Dağılır dağılmazda pkk rahat bir nefes aldı ve tekrar dağlara yerleşmeye başladı. Pkk ırak savaşından çok karlı çıktı. Eski ırak ordusundan kalan pek çok silah bu gün onların eline geçti. Ayrıca abd irana karşı pkk nın ıran kanadı olan pejakı destekliyor. Doğal olarak bundan pkk bütünüyle faydalanıyor. Son 5 yıldır tekrar toparlanmaya başladılar. Özellikle katılım arttı.

Şimdi benim aklıma takılan bir soru var.
Haberlerde kayıp askerlerden bahsediliyor. Ama genelkurmay bununla ilgili herhangi bir açıklama henüz yapmadı. Ancak halen bazı kanallarda kayıp askerler olduğundan bahsediliyor. İnşallah bir rehin alma durumu yoktur.

Bu arada gebertilen terörist sayısı 32 olmuş.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Muhtar55, içime su serptin biraz. Bu kadar ölü ele geçirildiklerini bilmiyordum. Umarım rehin alma olayı yoktur. :(

Yalnız bizim dağlarımızdan temizlendiğine katılmıyorum. Bir gün dağda bir gün evde de olabilir. Ülke hala terörist dolu. Benim de merak ettiğim bu özel birlikler 20 yıldır neredeydi. Neden o kadar insanımızın ölmesi beklendi. Yani son 3 yıldır PKK'nın eylemleri ondan öncekilerle kıyaslanmaz bile. Çünkü önceki yıllarda hergün hop oturup hop kalkıyor, bu haberlerden hergün alıyorduk.

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Babana bile Güvenme,ama Türk ünde Dostu vardır,bu kadar kötümser bakma,ama tetikte olalım,üzülmek çare deil

Moralimiz dik dursun,yıkılmayalım,öfkemizi kendi içimizde tutmayalım
KUSALIM,bundan biz deil,onlar zarar görsün,sokaktaki hırsızlara seyirci kalmayalım
Allah(c.c) a sığınalım,Moral zafer in yarısıdır
Psikolojik olarak yıkılanı,Bidaha kimse kaldıramaz
Ölmek okadar zor gelmesin,bilerek ölmessen ucunda Cennet var

mlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başımız sağolsun.
Allah Vatanımızı, Milletimizi korusun

muhtar55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Muhtar55, içime su serptin biraz. Bu kadar ölü ele geçirildiklerini bilmiyordum. Umarım rehin alma olayı yoktur. :(

Yalnız bizim dağlarımızdan temizlendiğine katılmıyorum. Bir gün dağda bir gün evde de olabilir. Ülke hala terörist dolu. Benim de merak ettiğim bu özel birlikler 20 yıldır neredeydi. Neden o kadar insanımızın ölmesi beklendi. Yani son 3 yıldır PKK'nın eylemleri ondan öncekilerle kıyaslanmaz bile. Çünkü önceki yıllarda hergün hop oturup hop kalkıyor, bu haberlerden hergün alıyorduk.

Evet haklısın. Pkk ilk doğduğu sıralarda hiç karşılık dahi veremiyorduk. Kendi askerlerimiz içinden bile hainler çıkıyordu. Daha sonra bu özel birlikleri birileri kurmayı akıl etti. Zannediyorum bu birlikler 90 lı yıllarda oluşturuldu. Bazıları efsaneleşmiştir. İllaki duymuşsunuzdur. Bu timlerde de çürükler ortaya çıkınca komple kaldırdılar.
Kan uykusu diye bir belgesel var. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim. (Youtube den bakabilirsin). Bu pisliklere karşı nasıl etkili sonuç aldıklarını anlatıyor dönemin askerleri ve komutanları. Gerçekten çok etkiliyici.

Bu arada milletçe aynı duyguları paylaşmamız ve bu olaylara verdiğimi tepki beni herşeye rağmen umutlandırdı. Allah milletimize zeval vermesin.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ŞU ANDA ADANA'DA SAAT 20:30 İTİBARİYLE SON DURUM: TURGUT ÖZAL BULVARI İLE KENAN EVREN BULVARINDA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUYARLI BÜYÜK TÜRK MİLLETİ YÜRÜYÜŞ VE KONVOYLAR DÜZENLİYORLAR. EVLERDEN LAMBARINI SÖNDÜRÜP YAKAN VE "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" SLOGANLARI ATAN VATANDAŞLARIMIZ VAR.ARICA SİLAH VE TÜFEK SESLERİ YÜKSELİYOR. BU ÇEVREDE OTURAN BAZI KENDİNİ BİLMEZLERE AYRICA BİR GÖZDAĞIDIR.

KİMSE UNUTMASIN Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İNSANIYLA, TOPRAĞIYLA BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR. CUMHURİYETİMİZ VE TOPRAĞIMIZ İÇİN GEÇMİŞTE ÇOK ŞEHİT VERDİK, ŞU ANDA DA VERİYORUZ VE VERMEYE DE DEVAM EDİCEZ. BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE SON TÜRK ŞEHİT OLANA KADAR BİLSİNLER Kİ BİZİ BÖLEMEYECEKLER...

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ RUHLARI ŞAD OLSUN, CENAB-I ALLAH (C.C.) MİLLETİMİZİ, DEVLETİMİZİ, ASKERİMİZİ, GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ KORUSUN VE HERZAMAN MUZAFFER EYLESİN.

ALLAH TÜRK' Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN.

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Diyorum ki Şehidlerimizin cenaze merasimlerinde söylenen çok önemli bir sözü/sloganı iyice bir duyuralım. Arabalara Şanlı Türk Bayrağımız ile bir sticker ile şu sloganı koysak,
vaktinde bazılarının balkonlara ayrıştırıcı unsur olarak astığı bayrakları bu kez gerçekten birleştirici bir unsur olarak assak ve hep beraber desek ki:

TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR; PKK KALLEŞTİR!

Bunun için SDN olarak, her birimiz birey olarak birleşsek, organize olsak, acaba bizi bölmek isteyen kalleşlere iyi bir cevap olmaz mı?

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Sen Rahat Uyu Ana Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Babam Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Komşum Ben Sınırdayım Beklerim
Sen Rahat Uyu Kardeş Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Dostum Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Vatanım Ben Türk Askeriyim Ben Mehmetçiğim

Başımız Sağolsun...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
amesfa dedi ki:
Sen Rahat Uyu Ana Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Babam Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Komşum Ben Sınırdayım Beklerim
Sen Rahat Uyu Kardeş Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Dostum Ben Sınırdayım Beklerim,
Sen Rahat Uyu Vatanım Ben Türk Askeriyim Ben Mehmetçiğim

Başımız Sağolsun...
yemin ediyorum gözlerim doldu,burnumun direği sızladı :(

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ŞEHİT ASKER

Albayrağa sarılı tabutun önünde
Durmuştu bir imam kıblemizin yönünde
Saf saf oldu insanlar hocanın arkasında
Şehidin resmi vardı herkesin yakasında

Büyük bir boy resimle kortejin önlerinde
Özenle taşınıyor asker ellerinde
Gençliğin baharında henüz yirmi yaşında
Mavi bir bere vardı o tertemiz başında

Tüm cemaat ağlıyordu yaşları sel gibiydi
Esen meltem rüzgarı kara bir yel gibiydi
Seni uğurlarken içimiz yasla doldu
Tüm analar babalar ak saçlarını yoldu

Omuzlarda yükseldin göklere erdi başın
Olmasa da dünyada bir tek taşın
Öteki yaşamında makamın cennet oldu
Sen gidince yurdumun tüm çiçekleri soldu

Benim şehit askerim sen ölmedin asla
Vatanın dağlarına ismin yazıldı kanla
Sana silah çeken el kırılacaktır bir gün
Bu dünyadan edilecektir sürgün

Bunu asla unutma ey kahraman şehit
Her şeyi bilen Tanrı bize olsun ki şahit
Seni toprağa değil yüreğimize gömdük
Yanıyor çiğerimiz sanki ateşe döndük

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bu şiir 12 Aralık 1993 günü saat:21.00 de Hakkari, Çukurca, Üzümlü Sınır Karakolunda şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya GÖZYUMAN'ın üzerinden çıkmıştır.Aziz Ruhu Şâd Olsun.

Olur ya bir çatışmada ölürsem,
Arkamdan yas tutmayın.
Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım.

Bedenimden komandomu çıkarmayın,
Onlar benim kefenim olacak.

Başımdan mavi beremi çıkarmayın,
O benim şanım,şerefim,olacak.

Ayağımdan botlarımı çıkarmayın,
Onlar nice yollar aşacak.
Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek.

Elimden tüfeğimi almayın,
O benim mezarıma sembol olacak.

Yaramın kanını silmeyin,
Ahiret'te hesabı sorulacak.

Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın,
O benim madalyam olacak...

Cenab-ı Allah (C.C) Al-i İmran Suresi’nin 169. ve 170. ayetlerinde: “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü zannetme! Bilakis onlar hayatta olup, Rablerinin katında yaşarlar, rızıklanırlar. Allah’ın lutf-u kereminden ihsan ettiği nimetlere kavuşmaktan dolayı sevinç içindedirler. Arkalarından henüz kendilerine katılmayan müstakbel şehit dindaşlarına da kendilerine hiçbir korku olmayacağına ve üzüntü hissetmeyeceklerine dair de müjde vermek isterler.” buyurmaktadır.

ALLAH c.c. şüphesiz doğru söyleyendir.