Başımı önüme eğer oldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bir erkek olarak en şikayetçi olduğum mevzu şu erkeklerin kızlara yaptığı abazalık. Abaza erkekler yüzünden biz aç kalıyoruz kızlarda bi havalarda nasılsa erkek milleti abaza her daim bulunur bunuda yan cebime koyayım lazım olur. Arkadaş birazcık dizginle kendinide dünya tersine dönsün çok mu zor ya ?

Aynen katılıyorum hocam sana. :)

Erkek milleti olarak çoğu kişinin abaza gibi bakmasıyla kızlar kendini birşey sanıyor. Dediğin gibi havalarından geçilmiyor. Ama yapacak birşey yok. Böyle gelmiş böyle gider :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Aynen katılıyorum hocam sana. :)

Erkek milleti olarak çoğu kişinin abaza gibi bakmasıyla kızlar kendini birşey sanıyor. Dediğin gibi havalarından geçilmiyor. Ama yapacak birşey yok. Böyle gelmiş böyle gider :)

İnşallah bizde buluruz kendimiz göre birileri. :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Kız in yetenekli olması sizi neden rahatsız etti ki.Yoksa sizde evimin kadını çocuklarının anası olsun dizini kirsin evinde otursun diyorsan ki o kız zaten size göre değildir.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Kız in yetenekli olması sizi neden rahatsız etti ki.Yoksa sizde evimin kadını çocuklarının anası olsun dizini kirsin evinde otursun diyorsan ki o kız zaten size göre değildir.

Bazılarının suratına sürdüğü bir ton boya değildir heralde "yetenek" ten kastınız :)

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hani şu kadına şiddetin arttığı zamanlar oluyor ya ya da bir kadın ölüyor ben de bakmıyorum,yapmamış olsam da gururum kaldırmıyor insanların suratlarına bakmaya,olsun.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
16 yaşında saksafon çalıyor diyorsunuz ya

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
abi sen çok iyi niyetlisin anlamadın mevzuyu :D başka saksafon bu flüte benziyor daha çok yoksa bana ne enstrüman çalmasından

Yazık :hammer: Bazen öfkeli olduğunu karşındakine hissettirmek veya katı olmak bazı sorunları çözer.
Anakuzusu veya saf gibi sırıta sırıta yahut utangaç bakışlarla gideceğine bence adam gibi bakışını düzelt sert bakarak git.Öyle millete sinirli sinirli bakma yanlış anlarlar sadece uzaktan bakıldığı zaman senin şakaya gelmiyecek biri olduğunu anlasınlar.Çok havaya girme.Kızı gördüğün zaman yüzündeki sertliği, ciddiyeti görünce şaşıracaktır.Emin ol sen değil bu sefer o başını öne eğecektir.Bu kadar ! :dirol:

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yazık :hammer: Bazen öfkeli olduğunu karşındakine hissettirmek veya katı olmak bazı sorunları çözer.
Anakuzusu veya saf gibi sırıta sırıta yahut utangaç bakışlarla gideceğine bence adam gibi bakışını düzelt sert bakarak git.Öyle millete sinirli sinirli bakma yanlış anlarlar sadece uzaktan bakıldığı zaman senin şakaya gelmiyecek biri olduğunu anlasınlar.Çok havaya girme.Kızı gördüğün zaman yüzündeki sertliği, ciddiyeti görünce şaşıracaktır.Emin ol sen değil bu sefer o başını öne eğecektir.Bu kadar ! :dirol:

dediğin gibi yapmıştım ama ters tepti mezhebi genişletmemi bekledi

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben de öyleyim.Ama eskiden hiç takmazdım. Eski platoniklerle alakalı diye düşünüyorum ben. Mesela eskiden o kızdan başka bir kıza bir şeyler hisseder gibi olunca ihanet ediyor gibi geliyordu.Çok şükür onu atlattık da hayla ben de başımı eğiyorum refleks olduysa demek ki... İlerde bu da geçer alıştıkça normal şeylere ama ne kadar sürer bilmiyorum :D

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benzer bişey de kızılay da avm de yürürken başıma geliyor. Başka nazarla baktığımı sanarlar diye pek bakmamaya çalışıyorum.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Valla bende öyle bir durum yoktu bu konu açıldıktan sonra olmaya başladı :D

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bende basimi onume egerim. Heralde kamburluk o yuzden oldu bende.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
bende pc basnda oturmaktan dik yürüyemiom :D