yere bakıyorum diyorum adam gelmiş başka yerlere bak diyoryüzüne bile bakamıyorum yere bakıyorum yaşı giyimi ne olursa olsun farketmiyor hızla kaçıyorum ordan ya da direk en uzağa bakıyorum bende kadınlara karşı bir nefret gelişti son kız arkadaşımdan sonra hiç kimseyle ne duygusal ne cinsel bir şey yaşamak istemiyorum
yere bakıyorum diyorum adam gelmiş başka yerlere bak diyoryüzüne bile bakamıyorum yere bakıyorum yaşı giyimi ne olursa olsun farketmiyor hızla kaçıyorum ordan ya da direk en uzağa bakıyorum bende kadınlara karşı bir nefret gelişti son kız arkadaşımdan sonra hiç kimseyle ne duygusal ne cinsel bir şey yaşamak istemiyorum
utangaçlık bazen iyidir boşver takma kafaya
bense yolda bir kız göriyim süzer geçerim utangaçlık yok.
hangisi doğru bakmamak mı süzmek mi bilemedim
şöyle bir durum da var bana bakan kıza bende bakıyorum tereddütsüz.
Utangaçlık iyidir. Sana bakan kızıb yanında anne babası veya kız kankilerinin haricinde birileri yoksa bakmaya devam ett.![]()
bakanlar tek oluyo genelde.ama abaza gibi de bakmamak lazım abaza der geçerler![]()
Sana katılıyorum. Abaza gibi bakarsan kızın ana babası da sana bakar.
ana baba yanındayken bakmaya yemez![]()
bu işin dinle ve arşivle bir ilgisi yok (benim açımdan) dediğim gibi kadınlara nefret beslemeye başladım her şeyi yapabilecek kapasitede görüyorum onları artık hepsinden çok çektim ama sonuncu cidden psikolojimi bozdu 16 yaşında kız saksafon çalar mı ya utanmasa jazz konseri verip youtube a koyacak o derece anlatıyor yazarken bile sinirleniyorum pompalı tüfekle vurup duvara yapıştırasım var
Hepsine o gozle nazar etmemeye calisin sonucta bir elin bes parmagi bir degilbu işin dinle ve arşivle bir ilgisi yok (benim açımdan) dediğim gibi kadınlara nefret beslemeye başladım her şeyi yapabilecek kapasitede görüyorum onları artık hepsinden çok çektim ama sonuncu cidden psikolojimi bozdu 16 yaşında kız saksafon çalar mı ya utanmasa jazz konseri verip youtube a koyacak o derece anlatıyor yazarken bile sinirleniyorum pompalı tüfekle vurup duvara yapıştırasım var