Başımı önüme eğer oldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Dışarda yürürken karşıdan gelen karşı cins olunca yaklaşık 10-15 metreden başımı önüme eğiyorum göz teması kurulmasın diye refleks olarak bu durumdan nefret etmeye başladım engel olamıyorum.Avm lere giremez oldum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu sorun bende de mevcut, ama o kadar asiri degil. Utangaclik var bende biraz.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Siz en iyisi karşı cinsin gözlerine değilde başka taraflarına bakarak temas kurun öyle daha iyi :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bizim şu gençleri özgüvensizlik yedi bitirdi. Olm kız milleti uzaylı filan değil, sizin yaptığınızın aynısı yapıyorlar. Kafanızda büyütmeyin altında ezilirsiniz.
Tek farkları memeleri var o kadar :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bizim gözler başka yerlerde.:D ben pek konuşmuyorum utangaçlığımdan. :(

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi kaç yaşında olduğunda önemli kardeşim senin :) bılu çağındaysan normaldeir :D:D:lol:

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Öküz gibi bakılmasından iyidir kardeşim

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
normal bir şey bu. ben de karşıdan gelen bir kadın görürsem başımı eğiyorum. ama avm'ye giremeyecek ve öyle ortamlardan nefret edecek kadar da değil yani.. aynı şekilde önümde yürüyen bir kadın varsa, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için daha hızlı yürüyüp kadının önüne geçiyorum.

ayrıca ben de şöyle bir durum var; biri doğrudan bana bakarsa, o kişi bakışlarını çekene kadar ben de ona bakıyorum.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yere bakıyorum diyorum adam gelmiş başka yerlere bak diyor :D yüzüne bile bakamıyorum yere bakıyorum yaşı giyimi ne olursa olsun farketmiyor hızla kaçıyorum ordan ya da direk en uzağa bakıyorum bende kadınlara karşı bir nefret gelişti son kız arkadaşımdan sonra hiç kimseyle ne duygusal ne cinsel bir şey yaşamak istemiyorum

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sende problem yok bence normal insan hali budur .Normal olan bakmak değil bakmamak tir karşındaki insan namahrem sonuçta .Ha bu dinimin bana emrettiği davranış şekli .

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kızlar iyidir al yanina 2 has Adam çık takıl ortamlarda hayatınızı yaşayın takma bir şeyi utanmana gerekecek bir durumda yok

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
yere bakıyorum diyorum adam gelmiş başka yerlere bak diyor :D yüzüne bile bakamıyorum yere bakıyorum yaşı giyimi ne olursa olsun farketmiyor hızla kaçıyorum ordan ya da direk en uzağa bakıyorum bende kadınlara karşı bir nefret gelişti son kız arkadaşımdan sonra hiç kimseyle ne duygusal ne cinsel bir şey yaşamak istemiyorum

Abooov abi sen naaptın cinsellik falan günah günah sen evde otur en iyisi. :D

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

reçete belli.sen şu arşivi sil.1 kaç ayda bilgisayardan uzak dur.%99 normale dönersin..:D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
işyerinde 7-8 kişi oluyoruz işyerimin karşısında sabah kahvaltı yaparken hepimiz bön bön kızları kesiyoz valla :D Göz teması kurunca onlar kafa çeviriyo :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

acınacak halime gülüyorum :lol:

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bir kere arkadaşlarla yolda gidiyorduk birden önümüze çok güzel bir kız çıktı ayakkabılarını bağlıyordu bizimkilerde hemen dikti gözleri buna :D Birden annesi balkondan bağırmazmı ne bakıyonuz kızıma o sizin ablanız yaşında diye :D tabi o zaman daha küçüktüm ve çok utanmıştım ama arkadaşlarım utandımı onu bilemem

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Eskiden bende çok utangactim ama simdi yolda bir kız görünce gözlerinin içine bakmamak için kendimi zor tutuyorum

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
utangaçlık bazen iyidir boşver takma kafaya :D
bense yolda bir kız göriyim süzer geçerim utangaçlık yok.
hangisi doğru bakmamak mı süzmek mi bilemedim :)

şöyle bir durum da var bana bakan kıza bende bakıyorum tereddütsüz.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bende ayni durumdayim malesef. Hani avm ye felan giriyomda kizlarin gozune bakamam asla :) ayrica kizla konusamamda odunum resmen :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
utangaçlık bazen iyidir boşver takma kafaya :D
bense yolda bir kız göriyim süzer geçerim utangaçlık yok.
hangisi doğru bakmamak mı süzmek mi bilemedim :)

şöyle bir durum da var bana bakan kıza bende bakıyorum tereddütsüz.

Utangaçlık iyidir. Sana bakan kızıb yanında anne babası veya kız kankilerinin haricinde birileri yoksa bakmaya devam ett. :D

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu işin dinle ve arşivle bir ilgisi yok (benim açımdan) dediğim gibi kadınlara nefret beslemeye başladım her şeyi yapabilecek kapasitede görüyorum onları artık hepsinden çok çektim ama sonuncu cidden psikolojimi bozdu 16 yaşında kız saksafon çalar mı ya utanmasa jazz konseri verip youtube a koyacak o derece anlatıyor yazarken bile sinirleniyorum pompalı tüfekle vurup duvara yapıştırasım var

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
bu işin dinle ve arşivle bir ilgisi yok (benim açımdan) dediğim gibi kadınlara nefret beslemeye başladım her şeyi yapabilecek kapasitede görüyorum onları artık hepsinden çok çektim ama sonuncu cidden psikolojimi bozdu 16 yaşında kız saksafon çalar mı ya utanmasa jazz konseri verip youtube a koyacak o derece anlatıyor yazarken bile sinirleniyorum pompalı tüfekle vurup duvara yapıştırasım var

Abi senin durum vahimmiş yaa. :(

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Utangaçlık pişmanlıktır :) saygı ve ahlaki değerlerim nedeniyle aynı şekilde davranırdım eskiden... yazışmalarda bile böyleydi durum ama en son hatırladığım annesiyle nargile içtiğimdi :D o günden beri başım dik, gözler hava savunma radarı gibi açık... şaka bir yana kendin ol beynin ve kalbin ortaklaşa bir yol bulacaktır.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepsine o gozle nazar etmemeye calisin sonucta bir elin bes parmagi bir degil

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bir erkek olarak en şikayetçi olduğum mevzu şu erkeklerin kızlara yaptığı abazalık. Abaza erkekler yüzünden biz aç kalıyoruz kızlarda bi havalarda nasılsa erkek milleti abaza her daim bulunur bunuda yan cebime koyayım lazım olur. Arkadaş birazcık dizginle kendinide dünya tersine dönsün çok mu zor ya ?