defacerGLD
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,068
ne olmak istiyorsun8 Lgs var bikaç gün sonra kesin kaybedicem
ne olmak istiyorsun8 Lgs var bikaç gün sonra kesin kaybedicem
Bunu söylediniz zaten. Bana "ilgi alanı" ve yeni aklıma geldi "en kötü olduğun konu" lazım.8 Lgs var bikaç gün sonra kesin kaybedicem
Yazılımcı kendi oyunlarımı yapıyorum swf ve c# ile ama artık pc im bile yok :/ne olmak istiyorsun
Matematikte "en kötü olduğun" konu nedir?Yazılımcı kendi oyunlarımı yapıyorum swf ve c# ile ama artık pc im bile yok :/
hepsiMatematikte "en kötü olduğun" konu nedir?
matematik bilmiyon ama oyun yapıyon ilginçYazılımcı kendi oyunlarımı yapıyorum swf ve c# ile ama artık pc im bile yok :/
Buldum, ben sana bir tane soru oluşturdum. Çözebiliyorsan biraz iyi. Ama çözemiyorsan iş çok sıkıntı. Hemen özelden atıyorum.
Akıl yaşta değil baştadır.Bu yaşlarda bir çocuğun bu kadar şeyi yapabilmesi ilginç. Bence internet yavaşlaması seni kekliyorlar olabilirler. E postalarini telefon doğrulama falan yap Instagram hesabı çokta önemli değildir diye düşünüyorum önemli olan Gmail hesabı falan. Benimle özele gelir misin yardımcı olmaya çalışayım
Doğru reiste hani insan şaşırıyor bu yaşlarda görünceAkıl yaşta değil baştadır.
devlet ona çozüm buluyor artık ama belli olmaz dediğin gibiBence siber polise başvurun. Onlar hackerin IP adresini bulurlar. Ama hacker VPN ile hacklemişse işler çok sıkıntı.
hesabını takip ettim baktım ancak birşey bulamadımhayır değil gerçekten değil instagram hesabıma bakabilirsin 65hamza13
dostum sen herhangi birine küfür yada hakaret vb. birşey ettinmi ? etmediysen yanlış sitelere girdinmi kötü dolandırıcı bulunan siteler yada yanlış bir program indirdinmi ?Arkadaşlar ççok korkuyorum elim ayağım titriyor herşeyindeyim diyor.Tüm hesaplarımı patlatıyor.Discord instagram e posta hepsini patlattı.Lütfen yardım edin napıcam
hayır ama o bana küfür ettidevlet ona çozüm buluyor artık ama belli olmaz dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hesabını takip ettim baktım ancak birşey bulamadım
dostum sen herhangi birine küfür yada hakaret vb. birşey ettinmi ? etmediysen yanlış sitelere girdinmi kötü dolandırıcı bulunan siteler yada yanlış bir program indirdinmi ?
SÜPER ÇOK MUTLU OLDUM DOSTUMARKADAŞLAR SÜPER HABERİM VAR SİBER POLİSE BAŞVURDUM YANIT BEKLİYORUM
ama geri dönüş yaparlarsaSÜPER ÇOK MUTLU OLDUM DOSTUM
telefon numarasını bilmiyorumgit seni hackleyenleri ara ve onlara sizi ailemle birlikte şiyaket edeceğiz telefonun numaranızı falan zaten biliyorum tehdit in suçunun 1 yıldan 3 yıla kadar gidebildiğini söyle normal bir ses tonuyla hesaplarını vermelerini söyle
yaparlar benceama geri dönüş yaparlarsa
telefon numarasını bilmiyorum
seni gizli numaradanmı aradılarama geri dönüş yaparlarsa
telefon numarasını bilmiyorum
Siber suclara kasanı götür mümkünse kasayı hiç kullanma onlar halledeceklerdir hatta belirli bi miktar para kazanırsınArkadaşlar ççok korkuyorum elim ayağım titriyor herşeyindeyim diyor.Tüm hesaplarımı patlatıyor.Discord instagram e posta hepsini patlattı.Lütfen yardım edin napıcam
hayır discorddanseni gizli numaradanmı aradılar
İsim Önerisi: UnnamedSiz kişinin TEKNOLOJİK sorunu yerine dersleriyle niye ilgilendiniz?
.İsim Önerisi: Unnamed
İngilizce olunca güzel de Türkçesi Adsız
:a
.
bence ilginç değilBu yaşlarda bir çocuğun bu kadar şeyi yapabilmesi ilginç. Bence internet yavaşlaması seni kekliyorlar olabilirler. E postalarini telefon doğrulama falan yap Instagram hesabı çokta önemli değildir diye düşünüyorum önemli olan Gmail hesabı falan. Benimle özele gelir misin yardımcı olmaya çalışayım