Geçen sene dağlıca baskınından sonra Başbakanımızın söylediklerini hatırlıyormusunuz? İşte bazıları
Barzani, "Türkiye bize karışırsa, biz de Türkiye’ye karışırız" deyince, Başbakan Erdoğan, tokat gibi cevap verdi, "Barzani haddini aştı... Bedeli çok ağır olur, altında ezilir" dedi.
Şunları da hatırlarsınız...
Başbakan Erdoğan söyledi:
"Rüzgár eken fırtına biçer!"
"Bedeli neyse, ödetiriz!"
"Kimseye pabuç bırakmayız!"
"Herkes ayağını denk alsın!"
"Sözün bittiği yerdeyiz!"
"Sabır taşımız çatlamıştır!"
"Bıçak kemiğe dayandı!"
"İnceldiği yerden kopsun!"
"Günah bizden gitti..."
Peki sonuçta ne oldu? Amerika yıllardan beri yüzlerce şehitimizin kanına giren pkk ya hertürlü silahı, yiyecek giyecek ihtiyaçlarını karşılayan Barzaniyi muhatap kabul edin diye bizimkilere baskı yapıyordu. Ve dün bizim hükümet yetkilileri bu katilin evine gitti. Buna ilaveten şunada artık kesin iannıyorum ki muhalefetin Başbakanımız için işbirlikçi , hain yakıştırmalarına artık bende canı gönülden inanıyorum.
Barzani, "Türkiye bize karışırsa, biz de Türkiye’ye karışırız" deyince, Başbakan Erdoğan, tokat gibi cevap verdi, "Barzani haddini aştı... Bedeli çok ağır olur, altında ezilir" dedi.
Şunları da hatırlarsınız...
Başbakan Erdoğan söyledi:
"Rüzgár eken fırtına biçer!"
"Bedeli neyse, ödetiriz!"
"Kimseye pabuç bırakmayız!"
"Herkes ayağını denk alsın!"
"Sözün bittiği yerdeyiz!"
"Sabır taşımız çatlamıştır!"
"Bıçak kemiğe dayandı!"
"İnceldiği yerden kopsun!"
"Günah bizden gitti..."
Peki sonuçta ne oldu? Amerika yıllardan beri yüzlerce şehitimizin kanına giren pkk ya hertürlü silahı, yiyecek giyecek ihtiyaçlarını karşılayan Barzaniyi muhatap kabul edin diye bizimkilere baskı yapıyordu. Ve dün bizim hükümet yetkilileri bu katilin evine gitti. Buna ilaveten şunada artık kesin iannıyorum ki muhalefetin Başbakanımız için işbirlikçi , hain yakıştırmalarına artık bende canı gönülden inanıyorum.