Başbakanımızın bu sölerini hatırlıyormusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peyman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen sene dağlıca baskınından sonra Başbakanımızın söylediklerini hatırlıyormusunuz? İşte bazıları

Barzani, "Türkiye bize karışırsa, biz de Türkiye’ye karışırız" deyince, Başbakan Erdoğan, tokat gibi cevap verdi, "Barzani haddini aştı... Bedeli çok ağır olur, altında ezilir" dedi.

Şunları da hatırlarsınız...

Başbakan Erdoğan söyledi:

"Rüzgár eken fırtına biçer!"

"Bedeli neyse, ödetiriz!"

"Kimseye pabuç bırakmayız!"

"Herkes ayağını denk alsın!"

"Sözün bittiği yerdeyiz!"

"Sabır taşımız çatlamıştır!"

"Bıçak kemiğe dayandı!"

"İnceldiği yerden kopsun!"

"Günah bizden gitti..."

Peki sonuçta ne oldu? Amerika yıllardan beri yüzlerce şehitimizin kanına giren pkk ya hertürlü silahı, yiyecek giyecek ihtiyaçlarını karşılayan Barzaniyi muhatap kabul edin diye bizimkilere baskı yapıyordu. Ve dün bizim hükümet yetkilileri bu katilin evine gitti. Buna ilaveten şunada artık kesin iannıyorum ki muhalefetin Başbakanımız için işbirlikçi , hain yakıştırmalarına artık bende canı gönülden inanıyorum.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kendisine sorsunlar hatırlıyormu Devlete güvenimiz kalmamıştır genelkurmay a da güven kalmamıştır golf oynamaya devam!

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Senin benim hatırlamam çok önemli değil dostum. Aynı konuyu da vermekten bıkın artık. Hele yeni üyelik almaktan tamamen vazgeçin.

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bazı arkadaşlar tsk yı karalama hareketlerinden nasibini almış ve etkilenmiştir. Golfçu paşa diye basında çıkan haberler yüzünden paşayı yerin dibine sokmuşlardır. Millette artık buna inanıp bu karalama hareketlerini düzenleyenlerin amacını gerçekleştirmiştir. Siz o paşayla uğraşacağınıza askerin içinde ekranlarda gözükmeyen kim bilir kaç kişi vardır casus olarak onlarla uğraşın. Kim askerin işini zora sokuyor, çomak sokuyor onlarla uğraşın. Bugün asker hakkında çıkan haberler yüzünden istifa edebilirken, bütün partilerde hakkında çıkan yolsuzluk haberleri yüzünden istifa eden kaç m.v var onlarla uğraşın.

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bazı arkadaşlar tsk yı karalama hareketlerinden nasibini almış ve etkilenmiştir. Golfçu paşa diye basında çıkan haberler yüzünden paşayı yerin dibine sokmuşlardır. Millette artık buna inanıp bu karalama hareketlerini düzenleyenlerin amacını gerçekleştirmiştir. Siz o paşayla uğraşacağınıza askerin içinde ekranlarda gözükmeyen kim bilir kaç kişi vardır casus olarak onlarla uğraşın. Kim askerin işini zora sokuyor, çomak sokuyor onlarla uğraşın. Bugün asker hakkında çıkan haberler yüzünden istifa edebilirken, bütün partilerde hakkında çıkan yolsuzluk haberleri yüzünden istifa eden kaç m.v var onlarla uğraşın.

Sana sonuna kadar katılıyorum. Bu yandaşların hırsızlarla işi olmaz. hırsızlık yapıldığını söylersen gerçek olduğunu bilirler ama hırsızda olsa bizdendir mantığıyla yaklaşırlar. Bunların partileri hakkında hırsızlık, yolsuzluk almış başını gidiyor ama yinede savunuyorlar. Ha bu arada arada Akp Soygun Feneri davasını nasılda unutturdu farkında mısın?

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tek tek okuyabilecekmisiniz bilmem ama ben bir iki tane sayın başbakanımın lafını paylaşayım.Hülya Avşarın yücelttiği kişinin ürkek kedi gibi ama cesur aslan.:)
bkz: ananı da al git 'ulan terbiyesizlik yapma! artistlik yapma ulan! hadi ananı da al git burdan' - mersin de bir vatandaşa hitab ediyor
bkz: yargının içine sıçmışlar
bkz: sayın öcalan
bkz: artistlik yapma
bkz: laikliğin teminatı benim
bkz: gavur izmir) (izmir'e dair bazı yakıştırmaların ilk seçimde atılacağını söylerken)
bkz: bu paraları verirken bana mı sordunuz
bkz: haddinizi bilin edepsizler) (rektörlere)
bkz: sen ne mutlu türküm diyene dersen, adam da ne mutlu kürtüm der )
bkz: ulemaya sormak lazım )(türban sorunun çözümü için)
bkz: türkiye laik müslüman bir devlettir)
bkz: elhamdulillah şeriatçıyız )(yakın geçmişte milliyet'e yaptığı açıklama)
bkz: yılbaşına karşıyım)
bkz: atatürk e saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok
bkz: 10 kasım'da yaygara kopartıldı
bkz: istanbul'u medine yapacağız
bkz: ben istanbul'un imamıyım)
bkz: mayo reklamı şehvet sömürüsüdür)
bkz: taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız)
bkz: imamlar da nikah kıysın)
bkz: meclisin dua ile açılması taraftarıyım )
bkz: velev ki siyasi simge)
bkz: en az uc cocuk dogurun)
bkz: siyaset elbisemi cikaririm)
bkz: ben katil olmam)
bkz: sarık operasyonu çok komik
bkz: yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir
'demokrasi bizim için bir amaç değil, araçtır. amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız.'
'demokrasi bizim için bir tramvaydır. istediğimiz durağa gelince ineriz.'
'yolumuzun ortasında inek oturmuş, yolumuzu kapatıyor, menzile ulaşmamızı engelliyor. ineği yolumuzdan önce lafla, usul usul, sonra evvelallah sizlerin yardımıyla, artık nasıl olursa, nasıl denk gelirse kaldıracağız.' -inek olarak laik cumhuriyeti ve atatürk devrimlerini kastediyor.-
'türkiye yi eyaletlere bölmek lazım. merkezi yönetimin bir takım yetkileri bunlara verilmelidir.
belediye başkanları da bu konuda en yetkili olmalıdırlar. o bölgelerdeki her türlü eğitimde bunlara bırakılmalıdır.' -pkk gibi bölücülerle aynı söylem-
'türkiye yi pazarlıyorum. bizim için verilecek para önemlidir. herşeyi pazarlar satarız, parayı veren düdüğü çalar.'
'kadın nereye isterse oturur, sana ne yaa! ayıp yaa!' - kars ta akp toplantısında kadınlarla erkeklerin ayrı yerlerde oturtulmasını eleştiren gazeteciye
'bana verilen maaş çok düşük, yetmiyor. sen ne kadar maaş alıyorsun?' -almanya başbakanı na-:D
'türkiye de kürt sorunu vardır. bunu türkiyelilik kavramıyla çözmeliyiz. türkiyeli kimliği her vatandaşın üst kimliği olmalı, türk kavramı da alt kimlik olarak değerlendirilmelidir. isteyen isterse yine ben türküm derse desin.' - diyarbakır da halka yaptığı konuşmada alt üst kimlik tartışmasıyla türk kimliğini de ermeni, rum, kürt gibi alt kimlik olarak gösteriyor. pkk ile aynı söyleme giriyor.
'pkk nın cenaze töreninde bayrağını açması da, f-16 ların alçaktan uçuş yapması da yanlış. iki tarafında yaptığı yanlış' - pkk terör örgütü ile türk silahlı kuvvetleri ni aynı kefeye koyuyor, kendince her iki tarafa da eşit yaklaşıyor.-
'suriye yi lübnan dan çıkardıkları gibi, bizi de kıbrıs tan çıkartırlar. birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız.'
'dur dinle be!.. dur dinle!.. 9 ay 10 gün be!..' -seçim konuşmaları sırasında vatandaşa-
'yahu, bu millet yatıp kalkıp size mi çalışacak.' -erzurum da çiftçilere sesleniyor-
'askerlik yan gelip yatma yeri değil' - şehit yakınlarına
'ne konuşacam ben o kadınla yahu!' - şehit annesine

'söyleyin şu sahtekâra ne istiyormuş' -almanya da bir gurbetçi için söylüyor
'pkk ateşkes kararı verince: 'biz de durduk yerde onlara operasyon yapmayız' - pkk yı muhatap alıyor ve ateşkes kararlarına jest yaparak karşılık veriyor.
'ben cevrecilerin daniskasiyim

ve final...

'ben muhammed müslüman ümmetindenim. türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. hayatımı mustafa kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, kemal paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." recep tayyip erdoğan
1980 - trabzon

kaynak
http://www.medyasozluk.com/sozluk.p...ayyip+erdogan+in+gaflari+&tasindi=rte klasigi

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tek tek okuyabilecekmisiniz bilmem ama ben bir iki tane sayın başbakanımın lafını paylaşayım.Hülya Avşarın yücelttiği kişinin ürkek kedi gibi ama cesur aslan.:)
bkz: ananı da al git 'ulan terbiyesizlik yapma! artistlik yapma ulan! hadi ananı da al git burdan' - mersin de bir vatandaşa hitab ediyor
bkz: yargının içine sıçmışlar
bkz: artistlik yapma
bkz: laikliğin teminatı benim
bkz: gavur izmir) (izmir'e dair bazı yakıştırmaların ilk seçimde atılacağını söylerken)
bkz: bu paraları verirken bana mı sordunuz
bkz: haddinizi bilin edepsizler) (rektörlere)
bkz: sen ne mutlu türküm diyene dersen, adam da ne mutlu kürtüm der )
bkz: ulemaya sormak lazım )(türban sorunun çözümü için)
bkz: türkiye laik müslüman bir devlettir)
bkz: elhamdulillah şeriatçıyız )(yakın geçmişte milliyet'e yaptığı açıklama)
bkz: yılbaşına karşıyım)
bkz: atatürk e saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok
bkz: 10 kasım'da yaygara kopartıldı
bkz: istanbul'u medine yapacağız
bkz: ben istanbul'un imamıyım)
bkz: taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız)
bkz: imamlar da nikah kıysın)
bkz: meclisin dua ile açılması taraftarıyım )
bkz: velev ki siyasi simge)
bkz: en az uc cocuk dogurun)
bkz: siyaset elbisemi cikaririm)
bkz: ben katil olmam)
bkz: sarık operasyonu çok komik
bkz: yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir
'demokrasi bizim için bir amaç değil, araçtır. amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız.'
'demokrasi bizim için bir tramvaydır. istediğimiz durağa gelince ineriz.'
'yolumuzun ortasında inek oturmuş, yolumuzu kapatıyor, menzile ulaşmamızı engelliyor. ineği yolumuzdan önce lafla, usul usul, sonra evvelallah sizlerin yardımıyla, artık nasıl olursa, nasıl denk gelirse kaldıracağız.' -inek olarak laik cumhuriyeti ve atatürk devrimlerini kastediyor.-
'türkiye yi eyaletlere bölmek lazım. merkezi yönetimin bir takım yetkileri bunlara verilmelidir.
belediye başkanları da bu konuda en yetkili olmalıdırlar. o bölgelerdeki her türlü eğitimde bunlara bırakılmalıdır.' -pkk gibi bölücülerle aynı söylem-
'türkiye yi pazarlıyorum. bizim için verilecek para önemlidir. herşeyi pazarlar satarız, parayı veren düdüğü çalar.'
'kadın nereye isterse oturur, sana ne yaa! ayıp yaa!' - kars ta akp toplantısında kadınlarla erkeklerin ayrı yerlerde oturtulmasını eleştiren gazeteciye
'bana verilen maaş çok düşük, yetmiyor. sen ne kadar maaş alıyorsun?' -almanya başbakanı na-:D
'türkiye de kürt sorunu vardır. bunu türkiyelilik kavramıyla çözmeliyiz. türkiyeli kimliği her vatandaşın üst kimliği olmalı, türk kavramı da alt kimlik olarak değerlendirilmelidir. isteyen isterse yine ben türküm derse desin.' - diyarbakır da halka yaptığı konuşmada alt üst kimlik tartışmasıyla türk kimliğini de ermeni, rum, kürt gibi alt kimlik olarak gösteriyor. pkk ile aynı söyleme giriyor.
'pkk nın cenaze töreninde bayrağını açması da, f-16 ların alçaktan uçuş yapması da yanlış. iki tarafında yaptığı yanlış' - pkk terör örgütü ile türk silahlı kuvvetleri ni aynı kefeye koyuyor, kendince her iki tarafa da eşit yaklaşıyor.-
'suriye yi lübnan dan çıkardıkları gibi, bizi de kıbrıs tan çıkartırlar. birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız.'
'dur dinle be!.. dur dinle!.. 9 ay 10 gün be!..' -seçim konuşmaları sırasında vatandaşa-
'yahu, bu millet yatıp kalkıp size mi çalışacak.' -erzurum da çiftçilere sesleniyor-
'askerlik yan gelip yatma yeri değil' - şehit yakınlarına
'ne konuşacam ben o kadınla yahu!' - şehit annesine
'söyleyin şu sahtekâra ne istiyormuş' -almanya da bir gurbetçi için söylüyor
'pkk ateşkes kararı verince: 'biz de durduk yerde onlara operasyon yapmayız' - pkk yı muhatap alıyor ve ateşkes kararlarına jest yaparak karşılık veriyor.
'ben cevrecilerin daniskasiyim

ve final...

'ben muhammed müslüman ümmetindenim. türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. hayatımı mustafa kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, kemal paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." recep tayyip erdoğan
1980 - trabzon

kaynak
http://www.medyasozluk.com/sozluk.p...ayyip+erdogan+in+gaflari+&tasindi=rte klasigi

Ben seni AKP taraftarı sanıyordum. :wacko: Şaşırdım bir an. Kusra bakma.

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ah şu fanatikler..

Allah'tan memleket sizin gibilerin elinde değil..

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ah şu fanatikler..

Senin fikirlerini gerçekten merak ediyorum..Daha doğrusu ruh halini. Tayyibin sözlerini aynen buraya aktarmış ama sen hala fanatik diyip laf değiştiriyor ve sataşıyorsun. Yoksa sen Mollamısın?

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
EBB, _megavisor_'dü sanırım, birine laf atıyordun, "Tek bildiğin boş boş cevaplar yazarak geçiştirmek.." diye.

EBB´isimli üyeden Alıntı
Ah şu fanatikler..

Kendinle çelişmediğine emin misin?

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9

bunu yazan arkadaş, madem müslümansın bunun doğru olduğunu bilirsin

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Senin fikirlerini gerçekten merak ediyorum..Daha doğrusu ruh halini. Tayyibin sözlerini aynen buraya aktarmış ama sen hala fanatik diyip laf değiştiriyor ve sataşıyorsun. Yoksa sen Mollamısın?

Ruh halim gayet sağlıklı..
Sayın Başbakanımızın ifadelerinde bugüne dek söylemiş olduğu uçuk ifadelere kısmen katılmasam da çoğu ifadesini destekliyorum.. Bu beni "akepeli" ( sizin ifadenizle ) yaparsa eh biraz öyle olurum.. Ziyanı yok..

Asıl ziyan böyle bir ifade de bile molla mısın diye bir yerlere dokunmaya çalışman.. ( çalışmanız.. ) Molla olma şerefine nail olabilsem keşke.. Bugüne dek sorduğum cevaplara adam akıllı cevap veremediniz? Yine usanmadan sorayım?

Molla kelimesinin anlamını biliyor musun? Şayet biliyorsan isen ne amaçla kullandın?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Çestıra gelince artık bu rumuzu gördüğümde; sadece çocukların çizgi film ve cips kahramanı geliyor aklıma.. Bu yüzden sadece tebessüm ediyorum.. :)

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ruh halim gayet sağlıklı..
Sayın Başbakanımızın ifadelerinde bugüne dek söylemiş olduğu uçuk ifadelere kısmen katılmasam da çoğu ifadesini destekliyorum.. Bu beni "akepeli" ( sizin ifadenizle ) yaparsa eh biraz öyle olurum.. Ziyanı yok..

Asıl ziyan böyle bir ifade de bile molla mısın diye bir yerlere dokunmaya çalışman.. ( çalışmanız.. ) Molla olma şerefine nail olabilsem keşke.. Bugüne dek sorduğum cevaplara adam akıllı cevap veremediniz? Yine usanmadan sorayım?

Molla kelimesinin anlamını biliyor musun? Şayet biliyorsan isen ne amaçla kullandın?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Çestıra gelince artık bu rumuzu gördüğümde; sadece çocukların çizgi film ve cips kahramanı geliyor aklıma.. Bu yüzden sadece tebessüm ediyorum.. :)

Ben onun ne anlama geldiğini biliyorumda senin bazı şeylerden haberin yok sanırım. Kelimeler zaman içerisinde anlam kaymasına uğrarlar. Levent ismi eskien, hırsız, yankesici anlamına geliyorken bugün mert, cengaver anlamında kullanılır. Molla aynı şekilde anlam kaymasına uğramaya başlamıştır. Her ne kadar medrese öğrencisi , alim anlamına gelsede bugün karacahil, gerici anlamında kullanılmaya başlamıştır. Umarım öğrenmişsindir. Akp li...

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben onun ne anlama geldiğini biliyorumda senin bazı şeylerden haberin yok sanırım. Kelimeler zaman içerisinde anlam kaymasına uğrarlar. Levent ismi eskien, hırsız, yankesici anlamına geliyorken bugün mert, cengaver anlamında kullanılır. Molla aynı şekilde anlam kaymasına uğramaya başlamıştır. Her ne kadar medrese öğrencisi , alim anlamına gelsede bugün karacahil, gerici anlamında kullanılmaya başlamıştır. Umarım öğrenmişsindir. Akp li...

Oha!

tek kelime ile zırvalıyorsun!

Nerde yazıyor bunlar..??

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yok arkadaşım yok o anlamaz molla demek ona göre alim vay akgenç vay..:D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Bide hükümetin tartışmasını yapıyoruz . ( Terör boyutun da ) Bu cümle yeterli değil mi ?

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
1980 - trabzon
bu gerçek mi?"evet gerçek" diyorsanız cevabı avatarımda :D

yahu ebb madem cevap veremiyosun bari çocukca davranma.ilk okul çocukları kadar yoksun be.ne bu şimdi.beni görünce de tecavüzcü coşkun filan geliyodur heralde aklına?

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yok arkadaşım yok o anlamaz molla demek ona göre alim vay akgenç vay..:D

Hem kullanılan kelimelerin anlamını bilmiyor, hemde gerçeği anlatınca cahilliğini gizlemek için oha diyor. Ne diyelim böyle mollalarada katlanacağız artık.

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
artık kabak tadı veren bu konulardan bıkmadınız mı
ayrıca ebb kardeşimin sizin öğreteceklerinize ihtiyacı yok
onun kendi bilgisi kendine yeter
o kimden ne öğreneceğini bilir
siz zahmet etmeyin

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sayın ebb konuşmalarına dikkat et azcık

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sıkıldım bu tarz konulara cvp vermekten, çünkü karşındaki laf anlamıyorsa sen istediğini söyle, altın semer vurmuşlar eşşeğe

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hem kullanılan kelimelerin anlamını bilmiyor, hemde gerçeği anlatınca cahilliğini gizlemek için oha diyor. Ne diyelim böyle mollalarada katlanacağız artık.

Hangi gerçekten bahsediyorsun..

Mollanın anlamını gerici, yobaz, cahil olarak lanse ederek mi?

İddia ettiğin anlamlarda kullanıyor ise bana kaynak ver diyorum.. Saçma sapan konuşuyorsun.. Yine soruyorum kaynağın nedir?

Kurban ol Molla sıfatı olan insana..

Haddinizi aşmayın.. Bilerek veya bilmeyerek sürekli değerlerimize hakaret ediyorsunuz.. Edepsizliğin lüzumu yok..

Siyaset mi yapacaksın edebinde yap, değerlerimize hakaret etme hakkı verilmedi sana..

Çirkin konuşmalarla, dalgaya alarak üste çıkmakla, çok sıkışınca küfür edip kenara çekilmekle, insanları bir sınıfa sokup ayrım yapmakla hiç bir halt elde edemezsiniz..

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ergenekon'a son verin, terör bitsin'

q1fC4DDk.jpg

Ergenekon tutuklusu Doğu Perinçek'ten şok bir çağrı geldi. Terör olaylarının arttığı bir dönemde Aydınlık dergisine konuşan Perinçek şok ifadelerde bulundu.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek şok ifadelerde bulundu. Partisine yakın Aydınlık dergisinde röportajı yayınlanan Perinçek, PKK terörünün bitmesi için Ergenekon operasyonunun sona ermesi gerektiğini savundu. Perinçek ‘Ergenekon soruşturması bitmeden PKK terörü bitmez’ iddiasında bulundu.
GÖNDERME DE Mİ BULUNDU
Ergenekon Operasyonlarının başlamasının ardından Ergenekoncuların PKK ile ilişkili olduğu iddiaları ortaya atılmış hatta PKK'nın Ergenekon örgütü tarafından kurulduğu öne sürülmüştü. İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de PKK kamplarında Abdullah Öcalan'la yaptığı görüşmelerde çekilen fotoğraflar değişik medya organlarında yer almıştı. Perinçek'in bu açıklaması akıllara, "PKK saldırılarının arkasında Ergenekon terör örgütü mü var?" sorusunu getirdi.

ERGENEKON TERTİBİNİN SONU ÇÖZÜMÜN BAŞLANGICI

Perinçek Aydınlık dergisinde yayınlanan röportajında şu ifadelerde bulundu: “ABD, Ergenekon operasyonuyla Türkiye’yi parçalama ve ekonomisini çökertme planını uyguluyor. Ordu’yu yıpratıyor, bölücü teröre karşı etkin olmasın diye. İşçi Partisi’ni hedef aldı; Türkiye bağımsız ve halkçı bir iktidar kuramasın diye. Bölücü teröre karşı bugün ilk ve en etkin uygulama, Ergenekon operasyonuna son vermektir. Bu yapılmadan Türkiye cephesini etkin olarak bölücü teröre dönemez. Bu yapılmadan ekonomik çözüm de üretilemez. Ordu’nun bir futbol topu gibi her gün tekmelendiği bir ortamda, Aktütün Karakolları basılır, Ordu’ya karşı yıpratma kampanyaları çok daha ileri boyutlara götürülür, Milli Hükümet’in önü tıkanır. Ergenekon tertibine son verilmesi, tüm çözümlerin başlangıcıdır."

SON BİR YILLIK BİLANÇO KABARIK
Ergenekon operasyonlarının başlatıdığı son bir yılda terör saldırılarında ciddi bir artış yaşandı. Geçtiğimiz yıl 21 Ekim'de Dağlıca'ya saldıran teröristler 13 askeri şehit ederken 8 askeri de kaçırmıştı. 3 Ekim'de Aktütün Karakolu'na yönelik saldırı da ise 17 asker şehit oldu. Bugün meydana gelen saldırılarda 5 askerimizin şehit olduğu haberleri geldi. Yine son bir yıl içerisinde değişik yerlerde düzenlenen saldırılarda çok sayıda asker PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi.
8 SUTUN
http://www.8sutun.com/haber?id=11558

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...