Barış Özcan'a Fetöcü İddiaları!?

Sizce Barış Özcan Fetöcü mü?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Herşeye inanmamak lazım bence. Başka hiçbir siteden görmedim. Her BÖH cu fetocumu oluyor?

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Bu aralar epeyi bir karşıma çıkmaya başladı. Barış Özcan'a yapılan fetö iddiaları artık canımı sıkmaya başladı. Bunu aslını anlatan bir kişinin videosunda var.
bu tür şeyler zaten iddiadır devletinde bu iddaya kanıp tutuklaması olmaz bence

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,856
Doğru bilgi paylaşmak istiyorsa bunu isimsiz kaynak olarak elindeki kanıtlarını bir haber ajansına sunabilir.
YouTube'da bu şahıs gibi uydurmasyon veya ufak tefek sözcükleri bir araya getiripte gizem yapan bir çok kanal var. :)

Adamın yüz yapısı da farklı. Koskoca diziyi baştan sona bitiren biri olarak, Barış'ı Henry karakterine nasıl benzettiniz anlamış değilim.
download.jpg
download.jpg

Bence benziyor

Reaksiyon puanı
6,373
Gerçekten mi? Bunlarla mı uğraşıyorsunuz ya?

Canınız sıkıldıkça birilerine laf atmaya çalışmayın. Canınız sıkıldıkça gerek sosyal medya üzerinden, gerek ciddi internet mecralarında birilerine laf atıp onları kötülemeye çalışmayın. Boş yapmayın. Yok Barış Özcan şöyle, yok Barış Özcan Amerika'da yaşıyor Türkiye'ye sövüyor. Ya amacınız ne? Bunu diyenler Barış Özcan'ın kalitesini başarısını kaldıramayan pislikler. Emin olun adamın umurunda değil bunu diyenler. Bunu iddia edenler. Bunu ortaya atanlar. Hiç biri adamın umurunda değil. Bunlara inanmayın zaten ortalık karışık, koronadan dolayı yönetimi devleti suçlayan bir çok boş insan var, kimisi önce tedbirleri kaldırın artık deyip vaka artınca neden tedbirleri azalttınız diye konuluyor. Bir de bunu mu tartışacaksınız ya? Boşa vaktinizi harcamayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

?

Reaksiyon puanı
3,029
Doğru bilgi paylaşmak istiyorsa bunu isimsiz kaynak olarak elindeki kanıtlarını bir haber ajansına sunabilir.
YouTube'da bu şahıs gibi uydurmasyon veya ufak tefek sözcükleri bir araya getiripte gizem yapan bir çok kanal var. :)

Adamın yüz yapısı da farklı. Koskoca diziyi baştan sona bitiren biri olarak, Barış'ı Henry karakterine nasıl benzettiniz anlamış değilim.

Diziyi bayadır takip etmiyorum da aklımda kalan tarafları benziyor. Zaten ikisi de terimsel konuştuğu için bana öyle geliyor ?

Reaksiyon puanı
10,315
Yaftalamak hakkaten kötü birşey ya... Fetöcülük demek vatana ihanet demektir. Bu adamın bir kaç içeriğine göz atma fırsatım oldu, bu konu nedeniyle... Bu arada abone de oldum. İnsanları bilgilendirmek, yararlı olmak amacından başka bir şey doğrusu göremedim. Öyle başkaları gibi hit almak, çok para kazanayım diye çeşit çeşit maymunluklar falan yapmaya da tevessül etmiyor.

Ezcümle, ülkeye yararı olan bir adamdan Fetöcü olmaz. Zaten bunu gösterecek bir karine de yok.