Sabah saatlerinden itibaren (Facebook; Instagram; X; YouTube ve YouTube Music; TikTok; Linkendin ve Whattsap vb) sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulanıyor.
Son düzenleme:
Ben giremiyorum hocam. Bir de türknetten başka bir oparötere geçin veriler sızdırılıyor. Sorun yaşamayınBeyler, ev interneti ile youtube'a girilmiyor lakin telefon interneti ile çatır çatır giriyorum. Ne alaka? Türknet'i arasam mı?
Aynen öyle…Hiçbir şeye giremiyoruz ya![]()
Bant daraltması dün 07 gibi başladı bende öğleye kadar heryere rahat girebilmiştim.Dün öğlenden beri giremiyorumBeyler, ev interneti ile youtube'a girilmiyor lakin telefon interneti ile çatır çatır giriyorum. Ne alaka? Türknet'i arasam mı?
Benim makalelerden kurtulamazsınız hocam.Aynen öyle…
Birde iyi yönden bakalım birçok faydasız bilgiden birkaç günde olsa kurtulduk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bant daraltması dün 07 gibi başladı bende öğleye kadar heryere rahat girebilmiştim.Dün öğlenden beri giremiyorum
Bu forum çok faydalı yıllardır arada takılırım.Genelde buraya bireyler öğrenmek; yazmak ve okumak istediğimde gelirim.Benim makalelerden kurtulamazsınız hocam.![]()
Benim anlamadığım telefondan rahat rahat girerken ev internetinden niye giremiyoruz? Daraltma her internet için geçerli değil mi?