Yardım Banka Hesabıma erişilmeye çalışılmış yardımm !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
arkadaşlar merhaba telefonum şarjdaydı ve wifi açıktı neyse şarjdan aldım ve ziraat mobile giriş yaptım(öncelikle şunu açıklayım ziraatde güvenli cihaz sistemi var bu yüzden sadece 6 haneli şifre soruyor başka bilgi sormuyor) zirrat mobile girdigimde son hatalı girişleriniz kısmı açıldı önüme ve baktığımda şarjda olduğu saatte farklı bir ip adresten 2 kere giriş yapmaya çalışılmış bu demek oluyorki benim cihazımı uzaktan kontrol edebiliyorlar ??? ip adresini sorgulattığımda adana olarak gözüküyor ben istanbuldayım

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
arkadaşlar merhaba telefonum şarjdaydı ve wifi açıktı neyse şarjdan aldım ve ziraat mobile giriş yaptım(öncelikle şunu açıklayım ziraatde güvenli cihaz sistemi var bu yüzden sadece 6 haneli şifre soruyor başka bilgi sormuyor) zirrat mobile girdigimde son hatalı girişleriniz kısmı açıldı önüme ve baktığımda şarjda olduğu saatte farklı bir ip adresten 2 kere giriş yapmaya çalışılmış bu demek oluyorki benim cihazımı uzaktan kontrol edebiliyorlar ??? ip adresini sorgulattığımda adana olarak gözüküyor ben istanbuldayım
Telefon çok eskiyse acil iyi kötü yeni güncel telefon al kardeşim, sony artık ülkede yok olan telefonlarda eskidi artık şuan için Hard reset at ve tüm şifrelerini değiştir başkada çözüm yok

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
Çok geçmiş olsun. Dendiği güncel yazılım kullanmak lazım. İzinleri kontrol etmek, korsandan uzak durmak ve sık sık gerekli kontrolleri yapmak lazım. Hele Android gibi bir İS'de işleri daha ciddi takip etmek lazım. Ben Android kullanırken uygulama bildirim ve izinlerini her bir şeyini kontrol altında tutar gerekmiyorsa her şeyi kapatırdım. Yoksa bota çevrilir telefon.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar ancak bu yanlış bir alarmmış :) kardeşim ben yokken girmek istemiş dışardan bir müdahele yokmuş konuyu silmeye çalıştım ama silinmiyor galiba ?

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Kim girmeye çalışmış