pardusaradaşlar dün ubuntu kurmuştum ve ubuntudan sıkıldım başka onereceğiniz linux dağıtımı varmı? (Linux hakkında bilgiliyim ancak türkçe dil desteği olsun)
kullandım ve bilgisayar yavaşladıpardus![]()
kali kurabilirsin internette türkçe yapma yolları varkullandım ve bilgisayar yavaşladı
Kali,pardus,ubuntu,poopy linux ve bir tane daha linux dağıtımı kullandım bunların haricinde tr dildestekli onerebileceğiniz bir dağıtım varmı dır ?pardus![]()
kali bence olmaz farklı işler için olan bir işletim sistemi okali kurabilirsin internette türkçe yapma yolları var
benim önerebileceğim başka işletim sistemi kalamdıKali,pardus,ubuntu,poopy linux ve bir tane daha linux dağıtımı kullandım bunların haricinde tr dildestekli onerebileceğiniz bir dağıtım varmı dır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kali bence olmaz farklı işler için olan bir işletim sistemi o![]()
elementary OS kuracağım
BAŞLASIN YAZDIRMA VE BOOT İŞLEMİİİİ
(NOT: İNŞ GÜZELDİR ÇÜNKÜ 1 günde 2 farklı dağıtım denedim)
bu arada çift çekirdekli işlemci 4 gb ram 250 gb hdd var uygunmudur sormadanda kurmayalım sonuçta hız önemliGayet iyi. Ben dosya yöneticisini sevmiyorum onun yerine Nautilus kullanıyorum. Tabi donanımdan donanıma fark eden özel problemler olabilir.
bu arada çift çekirdekli işlemci 4 gb ram 250 gb hdd var uygunmudur sormadanda kurmayalım sonuçta hız önemli![]()
T8300İşlemci modelide önemli. 4GB RAM yeterli olması kullanımınıza göre değişir. Sadece tarayıcı kullanımında çok sorun olmaz sanırım. Live olarak bir test edin isterseniz.
evey ya ben elementary OS kurdum şuon ondan yazıyorum sanki ekran yenileme hızı duşmuş gibi yani pc kaldırmıyor... usb ye fln nasıl yazdırıcam ??Ubuntu'dan sonra Linux Mint denemek lazım zira ondan sonra gelen en popüler linux sistemlerinden biridir. Cihaz çok yavaşsa Linux Mint XFCE olanı tercih edebilirsiniz.
bide isonun link atarsanızUbuntu'dan sonra Linux Mint denemek lazım zira ondan sonra gelen en popüler linux sistemlerinden biridir. Cihaz çok yavaşsa Linux Mint XFCE olanı tercih edebilirsiniz.