Arkadaşlar ben pek bilgim yok fakat biraz bilgi aldım saolsun lBLACK abiden ona teşekkür ediyorum ve bana şuan yardım edicek herkese şimdiden saolun .
Sorunum şu bilgisayarım oyunlarda çok kasıyor ve ekran kartım sanırsam bi 6 yıl var ve ben karar verdim ekran kartı ve ram alıcam fakat uyumluluk gibi korkularım var ya oyunlar hızlanmassa ya boşuna aldıysam ya uyumlu olmazsa gibi sorunlarım var.
O yüzden sizden bilgi almak istiyorum.
Şu anki bilgisayar donanımım sistemim bunlar
İntel(R) Pentium(R) D Cpu 3.00 GHz ( 2 Cpus)
ATI Radeon x1050
ddr2 Anakartım , PCI Express ve 32 bit birde 1 gb ram
Hd 160 gb ram bildiklerim bunlar ve almak istedigim kart
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626
Bu Fakat Sizce Uyumlu Olur mu ve Oyunlarım Hızlanırmı Oynayacağım Oyunlar da şunlar
Wolfteam,Metin 2 Yani Online akla gelcek her oyun fakat battlefield 3 gta 5 ve crysis 3 gibi oyunlar asla oynamam o yönden wolfteamı yüksek çözünürlükte oynar mı bu kart ?
Sizlere şimdiden teşekkür ediyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lütfen yardım edin abone felan varsa bu sitede aboneniz olurum.:helpsmilie:
Sorunum şu bilgisayarım oyunlarda çok kasıyor ve ekran kartım sanırsam bi 6 yıl var ve ben karar verdim ekran kartı ve ram alıcam fakat uyumluluk gibi korkularım var ya oyunlar hızlanmassa ya boşuna aldıysam ya uyumlu olmazsa gibi sorunlarım var.
O yüzden sizden bilgi almak istiyorum.
Şu anki bilgisayar donanımım sistemim bunlar
İntel(R) Pentium(R) D Cpu 3.00 GHz ( 2 Cpus)
ATI Radeon x1050
ddr2 Anakartım , PCI Express ve 32 bit birde 1 gb ram
Hd 160 gb ram bildiklerim bunlar ve almak istedigim kart
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626
Bu Fakat Sizce Uyumlu Olur mu ve Oyunlarım Hızlanırmı Oynayacağım Oyunlar da şunlar
Wolfteam,Metin 2 Yani Online akla gelcek her oyun fakat battlefield 3 gta 5 ve crysis 3 gibi oyunlar asla oynamam o yönden wolfteamı yüksek çözünürlükte oynar mı bu kart ?
Sizlere şimdiden teşekkür ediyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lütfen yardım edin abone felan varsa bu sitede aboneniz olurum.:helpsmilie: