herşeyin fazlası zarar. sütlü tatlı tercihimdir az önce profetrol yedim![]()
[MENTION=52722]abruzzi[/MENTION]Yok çok gelmedide bugün yarım büyük pasta yedim üstüne 3 porsiyon acılı çiğ köfte üstüne 1 ekmek arası et döner 1 saat sonra yine 1 dürüm çiğ köfte sonra evde dana haşlama 3 tabak ve üstüne 2 kğ baklava ve 1.5 litre kola yoksa hepsini zorlanmadan yerim ben
Azıcık göndersene![]()
o kdr baklavanın üstünde bide onu yiyebilceksen helal olsun derim , kalpten gitme dikkat et![]()
Vücudunun 3/4'ü su, 1/4'ü mideyse sorun teşkil etmez bence.![]()
Şekerin çıkmasın sonra malüm sakat şeyler![]()
Çıkmaz alışığımda üsteki moderatörün yazdığı şey canımı sıktı gece gece, üyelere bu şekilde mi hitap ediliyor çok üzücü durum ya
http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/226744-abruzzi-ve-ensesindeki-sivilce-2.html#post1996875![]()
Hocam yediğiniz, içtiğiniz size afiyet olsun da bunları burada paylaşmanın amacı nedir? Nezaket kuralları vardır hani, kısaca "bulan var bulamayan var" diyeyim anlarsınız yaşınıza hürmeten.
Paylaşman aşırı derecede baklava tüketmem, aldığım yere danışınca abi ne zararı bu doğal ilaç diyor, ee demesi normal çünkü en değerli müşterisi benim. Bu yüzden merak ettim, aşırı derece tatlı yemek, şeker hastalığı yapar mı diye ?
Ve de ne gibi zararı vardır yada yararı var mıdır diye ?
Eğer ki yiyemeyen dostlar varsa her zaman evimin kapısı sonuna kadar açıktır ve de her zaman beklerim beraber Allah ne verdi ise hep beraber yeriz dostlarım, hürmetler benden..
bence fazla baklava yersen düz duvarların düşmanı olabilirsin![]()
hangi sektörde çalışıyorsunuz pardonBiz o enerjiyi işte çalışarak atıyoruz çok şükür![]()
hangi sektörde çalışıyorsunuz pardon![]()
Eve gelirken baklavacıya uğradım 2 kğ fıstıklı baklava aldım halen yiyorum bunun çok zararı varmıdır ınsana ?
Haftada 4 gün yerim tatlı durduramıyorum kendimi tatlı yiyerek şeker hastası olunur mu ?
Allah kolaylık versin bileğine,koluna,beline kuvvetBüyük tır kamyonlara damper yapıyoruz çok aşırı derecede insan gücü isteyen bir sektördür.