Baklavaya bayılıyorum

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eve gelirken baklavacıya uğradım 2 kğ fıstıklı baklava aldım halen yiyorum bunun çok zararı varmıdır ınsana ?

Haftada 4 gün yerim tatlı durduramıyorum kendimi tatlı yiyerek şeker hastası olunur mu ?

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
olabilirsinde olmayabilirsinde ama karaciger yaglanması olabilirsin dikkat et.. iyi deil

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
herşeyin fazlası zarar. sütlü tatlı tercihimdir az önce profetrol yedim :)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bak ya canım cikolata cekti icim geciyor şu an :D yarın 2 tane alcam :D

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok daha yemicem her an çıkartabilirim çünkü 3 tane kaldı baklava :D

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok çok gelmedide bugün yarım büyük pasta yedim üstüne 3 porsiyon acılı çiğ köfte üstüne 1 ekmek arası et döner 1 saat sonra yine 1 dürüm çiğ köfte sonra evde dana haşlama 3 tabak ve üstüne 2 kğ baklava ve 1.5 litre kola yoksa hepsini zorlanmadan yerim ben :D

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

herşeyin fazlası zarar. sütlü tatlı tercihimdir az önce profetrol yedim :)

Azıcık göndersene :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşım kızma ama obez misin? Bu saydıklarını ben yesem zafiyet geçiririm heralde :D

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Yok çok gelmedide bugün yarım büyük pasta yedim üstüne 3 porsiyon acılı çiğ köfte üstüne 1 ekmek arası et döner 1 saat sonra yine 1 dürüm çiğ köfte sonra evde dana haşlama 3 tabak ve üstüne 2 kğ baklava ve 1.5 litre kola yoksa hepsini zorlanmadan yerim ben :D

[MENTION=52722]abruzzi[/MENTION]
Hocam valla katıksız helaaal olsun.. Ben bunları yesem ölürüm herhalde...:)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=52722]abruzzi[/MENTION] sende baya karıştırıon mideni hee bi tuzlu bi tatlı ne yiyecegi şaşırdın sende yani

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben hem çok acıya bayılırım hemide çok tatlıya buda bünye işte :)

Obez değilim 1.98 boyum var 109 kiloyum yani yediğimi yakıyorum bu yemeye herkez en az 200 kğ olman gerek diyorlar bünye meselesi :D

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vücudunun 3/4'ü su, 1/4'ü mideyse sorun teşkil etmez bence. (:

Şükür olsun kalıbım iyi, iri yapılı bir cüsseye sahibim. 1.98 boyum var ve benim yemem gerekiyor çünkü ağır bir iş sektöründe çalışıyorum, eğer ki sağlam yemessem düşerim. hem beni görmeden nasıl vucudumun 3/4 su diyebilirsiniz... Ağır sanayide çalıştığım için şükür olsun tüm kaslarımız yerinde ve şeklinde bu yüzden abruzzi derler bana

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

@abruzzi
Hocam valla katıksız helaaal olsun.. Ben bunları yesem ölürüm herhalde...:)

Bu bazen sağlıksız beslenme oluyor düzenli beslenmemde her akşam rahat 500 gr et tüketirim protein için. Aslında bazen hepimiz sağlıksız besleniyoruz, resmen çöp yiyoruz, çöp derken yanlış anlaşılma olmasın, yani sağlıksız, abur yada cubur. Bende severim tam tersi hele hamburger ve ton balıklı makarnaya, geçen evde 1 paket makarnaya tam 5 kutu konserve ton balığı attım ve tek oturuşta yedim ama vucüt istiyor benlik durum değil yani :D Çünkü çalıştığım sektör ağır ve yakıyorum yaktığım kaloriyi alamazsam günlük hemen düşerim

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya şimdi şekerden şeker hastalıgı lafına pek bakma bi anlık sinir stress ve içgüdüsel hüsran da bile şeker hastası olabilirsin. ama şak kadayıfı var bak git pastaneye felan vardır mutlaka sütlü olanında 1 kg al kilosu 15 16 tl arası olmadı lazım tavsiye.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şekerin çıkmasın sonra malüm sakat şeyler :)

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam yediğiniz, içtiğiniz size afiyet olsun da bunları burada paylaşmanın amacı nedir? Nezaket kuralları vardır hani, kısaca "bulan var bulamayan var" diyeyim anlarsınız yaşınıza hürmeten.

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam yediğiniz, içtiğiniz size afiyet olsun da bunları burada paylaşmanın amacı nedir? Nezaket kuralları vardır hani, kısaca "bulan var bulamayan var" diyeyim anlarsınız yaşınıza hürmeten.

Paylaşman aşırı derecede baklava tüketmem, aldığım yere danışınca abi ne zararı bu doğal ilaç diyor, ee demesi normal çünkü en değerli müşterisi benim. Bu yüzden merak ettim, aşırı derece tatlı yemek, şeker hastalığı yapar mı diye ?

Ve de ne gibi zararı vardır yada yararı var mıdır diye ?

Eğer ki yiyemeyen dostlar varsa her zaman evimin kapısı sonuna kadar açıktır ve de her zaman beklerim beraber Allah ne verdi ise hep beraber yeriz dostlarım, hürmetler benden..

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Paylaşman aşırı derecede baklava tüketmem, aldığım yere danışınca abi ne zararı bu doğal ilaç diyor, ee demesi normal çünkü en değerli müşterisi benim. Bu yüzden merak ettim, aşırı derece tatlı yemek, şeker hastalığı yapar mı diye ?

Ve de ne gibi zararı vardır yada yararı var mıdır diye ?

Eğer ki yiyemeyen dostlar varsa her zaman evimin kapısı sonuna kadar açıktır ve de her zaman beklerim beraber Allah ne verdi ise hep beraber yeriz dostlarım, hürmetler benden..

Tüketmenizin sağlığınıza zararını araştırmanız elbette hoş ama pasta, baklava, döner, çiğ köfte vs. arka arkaya sıralamanız biraz bizim kültürümüze de ters hani ondan bahsetmek istemiştim. Sizin art niyetli yazmak istemediğinizi düşünüyorum yine de afiyet olsun tekrardan :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence fazla baklava yersen düz duvarların düşmanı olabilirsin :D

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kaç kilosun :D ?
Eve gelirken baklavacıya uğradım 2 kğ fıstıklı baklava aldım halen yiyorum bunun çok zararı varmıdır ınsana ?

Haftada 4 gün yerim tatlı durduramıyorum kendimi tatlı yiyerek şeker hastası olunur mu ?