Bağlantınızı Verimli Kullanın

Berkin Bozdoğan

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Veri paketlerinin önceliğini düzenleyerek bağlantınızı daha verimli hale getirebilirsiniz. Bunu yapmanızı sağlayan yazılım cFosSpeed'e yakından bakın.

İnternette bir dosya indirirken veya herhangi bir sitede dolaşırken çeşitli veri paketleri alınıp gönderilir. Download ve Upload sırasında veri paketlerinin meydana getirdiği trafik sıkışıklığını cFosSpeed programı ile çözebilir ve internet hızınızda meydana gelen değişikliği çok net bir biçimde görebilirsiniz. Ayrıca online olarak oynanabilen oyunlarda da gözle görülebilen bir hız artışı yakalayabilirsiniz.

Basit Bir Ayarla Yüksek Performans

Program veri paketlerini öncelik sırasına göre alıp gönderme işlemini yerine getiriyor. Böylece ilk olarak önemli paketler işleme alındığı için gereksiz bir veri trafiği yaşanıp internet hızınız bu durumdan olumsuz olarak etkilenmiyor.

cfosspeed1.JPG

Yazılım bilgisayarınıza kurulduktan sonra sistem tepsisinin üzerinde ufak bir pencere olarak işlemlerini sürdürüyor. Bu saydam pencerede turuncu renkli kutunun yanındaki rakam download hızınızı; yeşil kutunun yanındaki ise upload hızınızı gösteriyor. Ayrıca bu ufak pencereye sağ tıklayıp Ayarlar menüsüne geldiğiniz zaman programın otomatik olarak yaptığı işlemleri kendiniz de ayarlayabilirsiniz. Kullandığınız programların ve protokollerin öncelik sırasını seviyelendirerek belirleyebilirsiniz.


Ekran görüntüsünü tam boyutta görmek için üzerine tıklayın.

cFosSpeed sisteminize kurulduktan ancak birkaç gün sonra tam verimiyle çalışmaya başlayabilir. Veri paketlerinizi ve bağlantınızı tanıyarak en uygun hızı belirleyebilmesi için sisteminizi tanıyıp düzenlemesi gerekmektedir.

Türkçe Dil Desteği

Türkçe dil desteği ile beraber gelen programın bu sürümünü 30 günlük kullanım kısıtlamasıyla indirebilirsiniz. Yazılımı 30 günden sonra da kullanabilmek için 14,90 Euro ödemeniz gerekiyor.

:: Yazılımı indirmek için tıklayın

Bilgi için: cFos Software
Yazan: Mehmet Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

UgurABA

Dekan
Katılım
28 Eylül 2007
Mesajlar
5,147
Reaksiyon puanı
15
Puanları
218
Benim sormak istediğim birşey var.Ben download için cryptload programını kullanıyorum bu programla cryptload programını eşleştirip daha fazla verim alabilirmiyim yoksa sadece ie veya ff3 üstünden yapılan downloadlar içinmi geçerli ?
 

yusufsan21

Dekan
Katılım
27 Eylül 2008
Mesajlar
6,978
Reaksiyon puanı
35
Puanları
228
Yaw arkadaşlar, sayın SDN yöneticileri: Benim SDN ye bağımlı olmamın en büyük nedeni günlük 12 adet duvar kağıdıydı. ama iki üç gündür bunları sitede göremiyorum lütfen...
 

hellmarch

Profesör
Katılım
15 Eylül 2007
Mesajlar
2,041
Reaksiyon puanı
20
Puanları
218
Bahsedilen programı uzun süredir kullanıyorum. Günün büyük bir bölümü dosya indirmekle geçtiğinden çok rahatlatıyor, rahatça gezebiliyorum internette. (torrent, idm vs.)
 
Üst