Backlink kasacağınız makale sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sarp159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Uzun zamandan beridir ne yapacağımı bilemediğim www.imcik.com domainini makale gönderim sitesi yapmaya karar verdim.Sitemize makale göndermek de çok kolay.Sadece ana sayfadaki makale gönder butonuna tıklayın ve gelen forumdaki gerekli yerleri doldurun ve göndereceğiniz makaleyi de girin.Sonrasında makaleniz denetlenecek ve onay verilerek yayınlanacaktır.

Yalnız bizim sitemizin diğer makale sitelerinden farklı bir özelliği var.Oda mutlaka makale içerisinde herhangi bir kelimeye link vermek zorundasınız.Dolayısı ile hem makale yazabilir hemde sitenize link vererek backlink kazanabilirsiniz.

Aynı zamanda sitemize eklenen her makale 5 popüler imleme sitesi ve rss dizinlerine her gün eklenerek daha hızlı indexlenmesi sağlanacak.Bu sayede makalenize eklediğiniz linki daha rahat kasmış olacaksınız.

Fakat her türlü makaleyi ve linki kabul etmiyoruz.Sitemize gönderdiğiniz makalelerin içeriğinde adult,*****,korsan,kumar,şiddet,cinsellik ve arkadaşlık,cinsel ürünler,şans oyunları gibi içeriklerin bulunmaması gereklidir.Aksi halde haber verilmeksizin içerik silinecek yada yayınlanmayacaktır.Aynı zamanda kalitesiz,kopyala-yapıştır ile eklenen içerikler onaylanmayacaktır.Gelen tüm içerikler her gün belirli aralıkla denetlenip onaylanacaktır.Eklediğiniz makale onaylanmamışsa lütfen bu konuda mesaj atmayınız.Makalenizin eklenmemesinin sebebinin yukarıda ki kurallara uygun olmadığından kaynaklandığını göz önünde bulundurun.Yani kısacası sadece kaliteli makaleler sitemizde yayınlanır.

Hem ücretli hemde ücretsiz makale yayınlama seçeneği mevcut.Ücretsiz yayınlamada standart 30 gün boyunca makaleniz sitede kalır.Daha fazla kalmasını istiyorsanız ücretli paketlerden satın alıp daha fazla süre sitede kalmasını sağlayabilirsiniz.1 senelik paket satın alarak kategorilerde ve arama sonuçlarında üst sıralarda çıkma hakkına sahip olursunuz.

Hemen belirtmek istiyorum.Ücretsiz makale gönderimini seçtiniz ve makalenizi yayınladınız.30 gün sonra tekrar aynı veya benzeri makaleyi yayınlayamazsınız ve aynı linki konuya ekleyemezsiniz.

Siteye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Görüşlerinizi bekliyorum.

bym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir fikir bende kendi sitemde olan kendi yazdıgım bir yazımı yolladım sitenize ..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Başarılı bir çalışma olur diye umuyorum. :)

Sıla Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bunlar beni aşan şeyler ama tabi emeğinize sağlık.

umurtalib

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ellerinize sağlık. Lakin benim site için backlink kazandıracak bir makale yazmak çok zor gibi gözüküyor...

Site adresi vermek yasaktır, sitenizi tanıtmak istiyorsanız yeni bir konu açmalısınız, bölümümüzde konu açmak için bölüm kurallarını inceleyiniz..

wpuzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site çökmüş kardeşim. Bir sürüde makaleyi okuduk yaa