Bi kız olarak ağda diyorum çünkü ağda ciltteki kıllarla birlikte ölü deriyi de söker atar.Ama bence direkt lazer.bacak kıllarını nasıl almalıyız arkadaşlar tüy dökücü jiletle yapmış gibi oluyormuş ağda mı jiletmi tüy dökücü mü hangisiyle alırsam daha iyi olur sonradan hayvan gibi çıkmasında
Futbol oynuyorda olabilirAşırı bir kıllanma varsa tıbben lazer olunabilir ama kadınlar gibi ağda filan... Komik.Kadınlardan farkı olması gerekir erkeklerin, ağda erkek işi değil.
İbrahim tatlıses der ki: Allah cezanı verecek, alem sana gülecek...
Futbolu kadın liginde mi oynuyor ki ya da soruyu şöyle sorayım; kıllı bacakla futbol oynanamıyor mu ? Komik olmayın Allah aşkına ? Tüyden, kıldan hasta ettmeyin kendinizi...Futbol oynuyorda olabilir
Rahat oynayamazsınFutbolu kadın liginde mi oynuyor ki ya da soruyu şöyle sorayım; kıllı bacakla futbol oynanamıyor mu ? Komik olmayın Allah aşkına ? Tüyden, kıldan hasta ettmeyin kendinizi...
Bi şey sorayım ya da dikkat çekeyim;Rahat oynayamazsın
Bacakta Tüy temizliği Yapar mısın?Tüy dökücünün kokusuyla uğraşılmaz. Ayrıca pahalıyada geliyor uzun ve sık bölgeleri alırken zorlayabilir. Jilet ve tüy dökücü ile alındığında tüyler aynı sürede uzar. Ağdada daha geç. (kökten aldığı için)
Sir ağda iyidir. Sir ağda bandıda kullanabilirsin.
Ağda sonrası temizleme yağı veya pudra kullanarak tahrişin önünede geçebilirsin. Tabi aynı yeri 50 kere çekersen ne olur bilemem. Öğrenene kadar biraz yorar.
Kılda keramet olsa münasebetsiz yerlerde çıkmazdı. Sonra kıl dönmesinede sebep oluyor orada ? ?
Bi de alfa erkek olacak değil mi ?Bacakta Tüy temizliği Yapar mısın?![]()
Aynen alfa pırıl pırıl olmalı bence. Yaparsa Alfaların başını çeker.Bi de alfa erkek olacak değil mi ?
Bacakta degilde koltukaltinda agda, genital ve ameliyat yerlerimde tuy dokucu ?Bacakta Tüy temizliği Yapar mısın?![]()
Sana ne ki, biz belki kendi düşüncelerimizle daha iyi bir fikir sunmak istiyoruz...? Olamaz mı, her şeyi sen mi daha iyi bileceksin de bize atar yapıyorsun...adam size kıllarımı alayımmı diye sormamış neyle alayım diye sormuş
vücut için özel makineler var onlardan tavsiye ederim
Çok detaylı konuşuyorsun. Bu arada koltuk altı acısına nasıl dayanabiliyorsun?Bacakta degilde koltukaltinda agda, genital ve ameliyat yerlerimde tuy dokucu ?
Kol ve bacaklarimda orman gibi kıl yok ?
Pürüzsüz sevenin pürüzsüz olmasi gerekli yoksa farki anlasılmıyor ajshshssshsh ?Çok detaylı konuşuyorsun. Bu arada koltuk altı acısına nasıl dayanabiliyorsun?![]()
Pürüzsüz sevmeyen olursa ne yapacaksın?Pürüzsüz sevenin pürüzsüz olmasi gerekli yoksa farki anlasılmıyor ajshshssshsh ?
Kendisi pürüzlüyse zaten yanaşmam ?Pürüzsüz sevmeyen olursa ne yapacaksın?
eğer benim dediğimi atar olarak anlıyorsan sen bu akılla fazla yaşamazsınSana ne ki, biz belki kendi düşüncelerimizle daha iyi bir fikir sunmak istiyoruz...? Olamaz mı, her şeyi sen mi daha iyi bileceksin de bize atar yapıyorsun...
Hem atar yapıyorsun hem inkar ediyorsun bir de yetmezmiş gibi aklınca dalga geçiyorsuneğer benim dediğimi atar olarak anlıyorsan sen bu akılla fazla yaşamazsın
kardeşim seni ne alakadar ediyor alıp almamam konusunda fikir almak için yazmadım buraya alanlar hangisiyle alıyor hangisi daha iyi olur diye sordum kılla erkek mi olunuyor kılla adam mı olunuyorBi şey sorayım ya da dikkat çekeyim;
Eski yiğit erkekler savaşa gidince ağda olup mu gitmişler şimdiki futbol oynayanlar rahat top peşinde koşamıyorlar ?! ?
Erkek adam azcık bir kıla hasta olmaz, tıbben kötü durumda ise de lazer olur biter... Gerisi bence aşırılıktır... Yeni icatlar çıkarmayın kendinize, tabiiatınıza aykırı işler bunlar, kıl dönmesi temizlikle alakalıdır daha çok, sık temizlik yapılırsa kıl dönmesi olmazsınız. Temizlikten kastım banyodur, ağda değildir.
sen bu akılla fazla yaşamazsın kardeşim verdiği cevaba bakınAşırı bir kıllanma varsa tıbben lazer olunabilir ama kadınlar gibi ağda filan... Komik.Kadınlardan farkı olması gerekir erkeklerin, ağda erkek işi değil.
İbrahim tatlıses der ki: Allah cezanı verecek, alem sana gülecek...
gerçekten yazıkHem atar yapıyorsun hem inkar ediyorsun bir de yetmezmiş gibi aklınca dalga geçiyorsunSen Allah'ın verdiği ömrün başını bilirmiydin ki sonuna ipotek, şerh koyuyorsun... Sana acımaya başladım
Eğer aklın ile yarışa girişeceksen lafın yanında kültür, sanat ve ilim de ekle ki adam olduğun belli olsun.
Kılla adam olunmadığı gibi kılsız adam da hiç olunmaz, burası bir medya organıdır, madem buraya yazdınız gelen yorumlar kötülüğünüzü istemedikçe anlayışla karşılamayı da bileceksiniz... Eğer beğenmediyseniz şikayet edin yöentime, kimin çok yaşayacağına ve kimin daha akıllı olduğuna siz veya bi başkası karar veremez, en azından bende o intiba oluşmadı. Yazdıklarımı engelleyin ama fakat yazdıklarımdan foruma girecek diğer kişilerden belki faydalanan çıkar...bazı arkadaşlar saçma sapan eleştirilerde bulunmuş onları alakadar etmez kılları alıp almamam sadece alan varsa yardımcı olsun istiyorum boş yorum yapacaklar boşuna yazmasın
kardeşim seni ne alakadar ediyor alıp almamam konusunda fikir almak için yazmadım buraya alanlar hangisiyle alıyor hangisi daha iyi olur diye sordum kılla erkek mi olunuyor kılla adam mı olunuyor
sen bu akılla fazla yaşamazsın kardeşim verdiği cevaba bakın