Bacaktaki kılları nasıl almalıyız

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    13

SirSinner

Asistan
Reaksiyon puanı
86
bacak kıllarını nasıl almalıyız arkadaşlar tüy dökücü jiletle yapmış gibi oluyormuş ağda mı jiletmi tüy dökücü mü hangisiyle alırsam daha iyi olur sonradan hayvan gibi çıkmasında

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,912
bacak kıllarını nasıl almalıyız arkadaşlar tüy dökücü jiletle yapmış gibi oluyormuş ağda mı jiletmi tüy dökücü mü hangisiyle alırsam daha iyi olur sonradan hayvan gibi çıkmasında
Bi kız olarak ağda diyorum çünkü ağda ciltteki kıllarla birlikte ölü deriyi de söker atar.Ama bence direkt lazer.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Erkekseniz kesmeyin sonradan eşşek kadar kıllar çıkıyor

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Aşırı bir kıllanma varsa tıbben lazer olunabilir ama kadınlar gibi ağda filan... Komik. :) Kadınlardan farkı olması gerekir erkeklerin, ağda erkek işi değil.

İbrahim tatlıses der ki: Allah cezanı verecek, alem sana gülecek...

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Aşırı bir kıllanma varsa tıbben lazer olunabilir ama kadınlar gibi ağda filan... Komik. :) Kadınlardan farkı olması gerekir erkeklerin, ağda erkek işi değil.

Futbol oynuyorda olabilir

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Tüy dökücünün kokusuyla uğraşılmaz. Ayrıca pahalıyada geliyor uzun ve sık bölgeleri alırken zorlayabilir. Jilet ve tüy dökücü ile alındığında tüyler aynı sürede uzar. Ağdada daha geç. (kökten aldığı için)

Sir ağda iyidir. Sir ağda bandıda kullanabilirsin.
Ağda sonrası temizleme yağı veya pudra kullanarak tahrişin önünede geçebilirsin. Tabi aynı yeri 50 kere çekersen ne olur bilemem. Öğrenene kadar biraz yorar.

Kılda keramet olsa münasebetsiz yerlerde çıkmazdı. Sonra kıl dönmesinede sebep oluyor orada ? ?

Son düzenleme:

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
adam size kıllarımı alayımmı diye sormamış neyle alayım diye sormuş
vücut için özel makineler var onlardan tavsiye ederim

Reaksiyon puanı
3,029
Ağda diye yapmayı öneriyorlar ama çok acıtıyormuş :D *İşler kontrolden çıkana kadar* almayı düşünmüyorum ben.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Rahat oynayamazsın
Bi şey sorayım ya da dikkat çekeyim;

Eski yiğit erkekler savaşa gidince ağda olup mu gitmişler şimdiki futbol oynayanlar rahat top peşinde koşamıyorlar ?! ?

Erkek adam azcık bir kıla hasta olmaz, tıbben kötü durumda ise de lazer olur biter... Gerisi bence aşırılıktır... Yeni icatlar çıkarmayın kendinize, tabiiatınıza aykırı işler bunlar, kıl dönmesi temizlikle alakalıdır daha çok, sık temizlik yapılırsa kıl dönmesi olmazsınız. Temizlikten kastım banyodur, ağda değildir.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Tüy dökücünün kokusuyla uğraşılmaz. Ayrıca pahalıyada geliyor uzun ve sık bölgeleri alırken zorlayabilir. Jilet ve tüy dökücü ile alındığında tüyler aynı sürede uzar. Ağdada daha geç. (kökten aldığı için)

Sir ağda iyidir. Sir ağda bandıda kullanabilirsin.
Ağda sonrası temizleme yağı veya pudra kullanarak tahrişin önünede geçebilirsin. Tabi aynı yeri 50 kere çekersen ne olur bilemem. Öğrenene kadar biraz yorar.

Kılda keramet olsa münasebetsiz yerlerde çıkmazdı. Sonra kıl dönmesinede sebep oluyor orada ? ?
Bacakta Tüy temizliği Yapar mısın? :D

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Bacakta Tüy temizliği Yapar mısın? :D
Bacakta degilde koltukaltinda agda, genital ve ameliyat yerlerimde tuy dokucu ?
Kol ve bacaklarimda orman gibi kıl yok ?
bunları almaya kiyamam cok minnoşlar ??

IMG-20201008-WA0002.jpg

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
adam size kıllarımı alayımmı diye sormamış neyle alayım diye sormuş
vücut için özel makineler var onlardan tavsiye ederim
Sana ne ki, biz belki kendi düşüncelerimizle daha iyi bir fikir sunmak istiyoruz...? Olamaz mı, her şeyi sen mi daha iyi bileceksin de bize atar yapıyorsun...

Reaksiyon puanı
0
hiçbiri. lazer arkadaşlar lazer. diğer hepsi denendi. boşuna anlık kurtarışlara girmeyin. kadın erkek herkesin kurtarıcısı.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
eğer benim dediğimi atar olarak anlıyorsan sen bu akılla fazla yaşamazsın
Hem atar yapıyorsun hem inkar ediyorsun bir de yetmezmiş gibi aklınca dalga geçiyorsun :) Sen Allah'ın verdiği ömrün başını bilirmiydin ki sonuna ipotek, şerh koyuyorsun... Sana acımaya başladım :(

Eğer aklın ile yarışa girişeceksen lafın yanında kültür, sanat ve ilim de ekle ki adam olduğun belli olsun.

SirSinner

Asistan
Reaksiyon puanı
86
bazı arkadaşlar saçma sapan eleştirilerde bulunmuş onları alakadar etmez kılları alıp almamam sadece alan varsa yardımcı olsun istiyorum boş yorum yapacaklar boşuna yazmasın
Bi şey sorayım ya da dikkat çekeyim;

Eski yiğit erkekler savaşa gidince ağda olup mu gitmişler şimdiki futbol oynayanlar rahat top peşinde koşamıyorlar ?! ?

Erkek adam azcık bir kıla hasta olmaz, tıbben kötü durumda ise de lazer olur biter... Gerisi bence aşırılıktır... Yeni icatlar çıkarmayın kendinize, tabiiatınıza aykırı işler bunlar, kıl dönmesi temizlikle alakalıdır daha çok, sık temizlik yapılırsa kıl dönmesi olmazsınız. Temizlikten kastım banyodur, ağda değildir.
kardeşim seni ne alakadar ediyor alıp almamam konusunda fikir almak için yazmadım buraya alanlar hangisiyle alıyor hangisi daha iyi olur diye sordum kılla erkek mi olunuyor kılla adam mı olunuyor

sen bu akılla fazla yaşamazsın kardeşim verdiği cevaba bakın

Son düzenleme:

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Hem atar yapıyorsun hem inkar ediyorsun bir de yetmezmiş gibi aklınca dalga geçiyorsun :) Sen Allah'ın verdiği ömrün başını bilirmiydin ki sonuna ipotek, şerh koyuyorsun... Sana acımaya başladım :(

Eğer aklın ile yarışa girişeceksen lafın yanında kültür, sanat ve ilim de ekle ki adam olduğun belli olsun.
gerçekten yazık
eğlenmek tartışmak istiyorsan başka konuya gidebilirsin boşuna burayı meşgul etme

myexq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Çok fazla değilse alma ama çok fazlaysa Traş makinesi ile 3-4 numaralara kısaltabilirsin. Ağda, jilet, tüy dökücü falan kullandığında mutlaka yine çıkacağı için garip oluyor. Makine ile düzenli kısaltmak daha iyi. Çok fazla ve rahatsız ediciyse tek çözüm laser epilasyon.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
bazı arkadaşlar saçma sapan eleştirilerde bulunmuş onları alakadar etmez kılları alıp almamam sadece alan varsa yardımcı olsun istiyorum boş yorum yapacaklar boşuna yazmasın

kardeşim seni ne alakadar ediyor alıp almamam konusunda fikir almak için yazmadım buraya alanlar hangisiyle alıyor hangisi daha iyi olur diye sordum kılla erkek mi olunuyor kılla adam mı olunuyor

sen bu akılla fazla yaşamazsın kardeşim verdiği cevaba bakın
Kılla adam olunmadığı gibi kılsız adam da hiç olunmaz, burası bir medya organıdır, madem buraya yazdınız gelen yorumlar kötülüğünüzü istemedikçe anlayışla karşılamayı da bileceksiniz... Eğer beğenmediyseniz şikayet edin yöentime, kimin çok yaşayacağına ve kimin daha akıllı olduğuna siz veya bi başkası karar veremez, en azından bende o intiba oluşmadı. Yazdıklarımı engelleyin ama fakat yazdıklarımdan foruma girecek diğer kişilerden belki faydalanan çıkar...