Bacak kıllarının yoğunluğunu nasıl azaltabilirim?

m_fatihgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Bir problemim var. Bacaklarımda deyim yerindeyse orman var. Yani bacak kıllarım çok çok yoğun ve ben bu yüzden şort giyemiyorum. Bacak kıllarımın yoğunluğunu nasıl azaltabilirim? Tamamen yok olmasını istemiyorum. Çünkü o zaman da estetik olarak çok hoş görünmeyeceğini düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen moderatör:

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Lazer veya tüy dökücü krem

rmzn1329

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
tüy dökücü yada diğer yöntemler kılı arttırıyor benimde kullandığım buz lazer 8 seans yada 12 seans sonra azalmalar baya oluyor %3 lük bir kök kalıyor oda sarı tüy gibi sana tavsiyem diğer yöntemlerle hem para kaybedip hemde kıl köklerini arttırıncaya kadar lazere gitmeniz.

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Gerek yok bence.

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Tüy dökücü krem kullanabilirsin, sakın jilet kullanma ama daha beter eder

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,531
Erkek adam kıllı olur yapma. sadsadsasaa ?

Reaksiyon puanı
77
benimde sporda sorun kavallık fln takamıyoruz aga yakıyor kılları kiminde sarı çıkıyor onlar şanslı siyah olunca ten rengim kararıyor bacaklarım ton farkıyla kollardan daha koyu mesela zaten enerjide emiyor ben komple alıcam şu kış geçsin pantolonla birlikte iyi sıcak tutuyor

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,531
benimde sporda sorun kavallık fln takamıyoruz aga yakıyor kılları kiminde sarı çıkıyor onlar şanslı siyah olunca ten rengim kararıyor bacaklarım ton farkıyla kollardan daha koyu mesela zaten enerjide emiyor ben komple alıcam şu kış geçsin pantolonla birlikte iyi sıcak tutuyor
Adem dedemizin yadigarı o kıllar. Değil mi? Zamanında çıplak kalan dedelerimizi de sıcak tutmuş

Reaksiyon puanı
77
Adem dedemizin yadigarı o kıllar. Değil mi? Zamanında çıplak kalan dedelerimizi de sıcak tutmuş
zaten adem baba değilde muhtemelen maymundan geliyorum ben ilk okulda köse bıyıklı biri olarak yazıyorum bunu 9 a geçerken bıyıkları aldırdım yüzüm aklaşmıştı bee hala da bırakmam bıyık sadece top sakalım var

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,531
zaten adem baba değilde muhtemelen maymundan geliyorum ben ilk okulda köse bıyıklı biri olarak yazıyorum bunu 9 a geçerken bıyıkları aldırdım yüzüm aklaşmıştı bee hala da bırakmam bıyık sadece top sakalım var
Erkeklik hormonların hızlı gelişmiş.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
ilk okulda bıyık ??? tek ben muzdarip değilmişim tabi bende ilk okulda değil

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
tek çare lazer epilasyon tüy dökücü krem hiç bulaşma

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Kilo al. Yüzey alanı genişler.
Dar kot pantolon giyin.
Duştayken güzelce kesele.

Veya tüy dökücü, lazer gibi yötemlere başvur.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Çok basit. Anladığım kadarıyla sıfır almak istemiyorsun sen. Traş makinasına 3 numara başlığı tak ve al, kısalacaktır.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,302
Bacak kılı bence erkeğe yakışan bir şey.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Bu konuyu kadınlar kulübü dahil heryerde araştırdım zamanında.Şimdi sana nasıl yapılır yazacam ama zaten okuyunca yapmayacaksın olsun yazayım ziyanı yok madem merak etmişin.Öncelikle normal klasik ağdayı yapıyorsun hani şu bacağa sıcak bişi sürüp üzerine bez koyup çektikleri acılı yöntem.Zaten şort giymeyeceksin şimdi sıkıntı yok.Çektin biraz kendine geldi bacak işte bazı kremler var sürerler özellikle aloe vera içeren iyi gelir tahrişe.Sonrasında kahve telvesi sürüyorsun bacağına bazıları onu başka şeylerle karıştırıp da sürer ama etken madde burda kahve telvesi olacak öyle bir 5 dk bekleyip sonra yıkıyorsun.Bunu her yaptığında bir dahakine daha az çıkıyormuş.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,718
Bilinenin aksine tüy dökücü krem vücuda zarar vermektedir. Ayrıca jiletin kılları kalınlaştırdığı yok. Lazerle kıllarınızın azaltılması için koyu renkli olması gerekiyor. Çünkü kılın koyuluk olma rengine göre cihaz lazer atımı yapıyor. Lazer daha kesin bir çözüm birkaç seansta hallolur.

m_fatihgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu kadınlar kulübü dahil heryerde araştırdım zamanında.Şimdi sana nasıl yapılır yazacam ama zaten okuyunca yapmayacaksın olsun yazayım ziyanı yok madem merak etmişin.Öncelikle normal klasik ağdayı yapıyorsun hani şu bacağa sıcak bişi sürüp üzerine bez koyup çektikleri acılı yöntem.Zaten şort giymeyeceksin şimdi sıkıntı yok.Çektin biraz kendine geldi bacak işte bazı kremler var sürerler özellikle aloe vera içeren iyi gelir tahrişe.Sonrasında kahve telvesi sürüyorsun bacağına bazıları onu başka şeylerle karıştırıp da sürer ama etken madde burda kahve telvesi olacak öyle bir 5 dk bekleyip sonra yıkıyorsun.Bunu her yaptığında bir dahakine daha az çıkıyormuş.
Çok teşekkür ederimmm hocam dilinize sağlık ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilinenin aksine tüy dökücü krem vücuda zarar vermektedir. Ayrıca jiletin kılları kalınlaştırdığı yok. Lazerle kıllarınızın azaltılması için koyu renkli olması gerekiyor. Çünkü kılın koyuluk olma rengine göre cihaz lazer atımı yapıyor. Lazer daha kesin bir çözüm birkaç seansta hallolur.
Tamamen mi alıyor yoksa yoğunluk mu azaltıyor?