- Reaksiyon puanı
- 5,719
Yoğunluğu yüzde 80 civarında azaltıyor lazer. Hormonal bozukluk yoksa tekrar uzamadığı belirtiliyor.
Benim kolumda full kıll var erkek adam kıllı olur arkideşErkek adam kıllı olur yapma. sadsadsasaa ?
traş olunca jilet sadece kıl kökünün yani derinin üstündeki yeri alır ve kıl kökü kalır diğer çıkışlarda kalan kıl kökü daha da büyür ve daha kalın gür çıkar tekrar alınır kıl kökü yine genişler ve sonra arkadaşın biri bi çakmak çakar ghost rider olursun .dTiras olmak gibi basit bir yontemle bu sorunun ustesinden gelmek cok kolaydir, bacaklarinda kil olan futbolcularin hepsi ya tiras ediyor ya da epilasyon yaptiriyor, dolayisiyla tiras etmek, garip acayip, tuhaf bir sey degildir, maymun gibi dolasmaktan cok daha iyi bir secenektir
3 numara diyorum, kökten almıyorsunuz yani. Bir sorun olmaz.Hocam öyle yapınca kökler kalınlaşmaz mı? Onu düşündüm de ne dersiniz
Peki o zaman batık hissi olmaz mı ben mesela kafayı bile 3 numaraya vurduğum zaman yastığa koyunca kafayı batık hissi olur.3 numara diyorum, kökten almıyorsunuz yani. Bir sorun olmaz.
Tiras olmak kilin daha sert daha cok veya daha gur cikmasina neden olmaz,, aksi halde kimse kel kalmazdi bunlar dogru bilinen yanlislardir,traş olunca jilet sadece kıl kökünün yani derinin üstündeki yeri alır ve kıl kökü kalır diğer çıkışlarda kalan kıl kökü daha da büyür ve daha kalın gür çıkar tekrar alınır kıl kökü yine genişler ve sonra arkadaşın biri bi çakmak çakar ghost rider olursun .d