Furkanbg26
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 307
Size Şöyle Kısaca Anlatayım Babam Çok Garip Bi İnsan Ve Sinirli Parası Olduğu Halde Eşofmanımın Yırtık Olduğunu Biliyor beni arkadaşlarıma rezil ediyor abim falanda kızdı babam almadı deyince abimle tartıştık ayrıca bugun Beni Manava a101 e falan yolladı sonra Yolda Otobüs Geliyor diye çekilmek zorunda kaldım kartın ucu kırıldı ama kart çalışıyordu babam dünyanın lafını Etti Kızdı Bağırdı Allah Niye Bana Böyle 2 evlat verdi diye bir sürü laf etti bişey diyincede kızıyor ben napmalıyım yardım edin.
up
Mesaj otomatik birleştirildi:
upSize Şöyle Kısaca Anlatayım Babam Çok Garip Bi İnsan Ve Sinirli Parası Olduğu Halde Eşofmanımın Yırtık Olduğunu Biliyor beni arkadaşlarıma rezil ediyor abim falanda kızdı babam almadı deyince abimle tartıştık ayrıca bugun Beni Manava a101 e falan yolladı sonra Yolda Otobüs Geliyor diye çekilmek zorunda kaldım kartın ucu kırıldı ama kart çalışıyordu babam dünyanın lafını Etti Kızdı Bağırdı Allah Niye Bana Böyle 2 evlat verdi diye bir sürü laf etti bişey diyincede kızıyor ben napmalıyım yardım edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
up
Son düzenleme: