Babam için telefon önerisi

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
600 ila 650 lira arasında alınabilecek Asus Zenfone 5 var.Bir de yine 600-650 lira arasında satılan Vestel Venus 5.0 V var.Tabi bunlar babanızın dediklerine göre biraz pahalı kaçıyor ama ben anca bu kadarını bulabildim .D
O kadar yok bende malesef :)

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar. Vestel venüs 5.0v buldum 380 tl kontrol amaçlı açılmış. Alınır mı ? Babama kendim alacağım ikinci el de olabilir. Şimdi nokia x3 kullanıyor. Whatsapp kamera felan olsa yeter babama. 5" düşünüyorum çünkü gözleri yaşı nedeniyle yakını çok görmüyo gözlüğünü de kullanmıyor. :D Aslında durumumuz kötü değil abimde ve bende 6 plus var. Ama kendisine gelince bi telefona 300-500 den fazla vermez çünkü gereksiz olduğunu düşünüyor. 400 tl ye kadar ben ne alabilirim ? 5" ekran olması şartıyla

Turkcell T50 ÖNERİYORUM.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Para denkleştiremedim. Sıfır gibi asus zenfone 5 aldım. Şuan iphone6 plus kullanıyorum ben. Eğer bunu alamasaydım kendime zenfone6 aldırcaktık ozamandan aklımdayı. Zenfone da tuş ışıkları olmadığı için zorlanıyor bazen. Buna bir çözüm var mı müdahale felan tuşu ışıklandırsak.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Para denkleştiremedim. Sıfır gibi asus zenfone 5 aldım. Şuan iphone6 plus kullanıyorum ben. Eğer bunu alamasaydım kendime zenfone6 aldırcaktık ozamandan aklımdayı. Zenfone da tuş ışıkları olmadığı için zorlanıyor bazen. Buna bir çözüm var mı müdahale felan tuşu ışıklandırsak.
Maalesef yok.