• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Babam Bilgisayar Almıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HADHAD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HADHAD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
6. sınıfım Eğitim Hayatım Boyunca Hep taktir aldım bir dediklerini 2 etmedim fakat babam bana bilgisayar almıyor.Herkes Bilgisayarda Birsürü Oyun Oynarken benim mevcut bilgisayarım Cs Go Valorant LoL gibi oyunları bile kaldırmıyor.Canıma tak etti.Ailemin Maddi Durumu İyi Fakat Arkadaşlarım Cs Go Valorant oynarken ben sadece onları izlemekle yetiniyorum ve bu durum bana artık koyuyor.Babam Mevcut bilgisayarım 6 yıllık ve çok kötü.Yorum yazanada yazmayanada şimdiden teşekkürler

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
6. sınıfım Eğitim Hayatım Boyunca Hep taktir aldım bir dediklerini 2 etmedim fakat babam bana bilgisayar almıyor.Herkes Bilgisayarda Birsürü Oyun Oynarken benim mevcut bilgisayarım Cs Go Valorant LoL gibi oyunları bile kaldırmıyor.Canıma tak etti.Ailemin Maddi Durumu İyi Fakat Arkadaşlarım Cs Go Valorant oynarken ben sadece onları izlemekle yetiniyorum ve bu durum bana artık koyuyor.Babam Mevcut bilgisayarım 6 yıllık ve çok kötü.Yorum yazanada yazmayanada şimdiden teşekkürler
Durumu kime göre iyi. Yani istediği şeyi alabilecek kadar varmı?

HADHAD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

HADHAD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...