Baba Şükür'den oğluna vasiyet: Fener'de oyna

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Hakan Şükür´ün, Sarı-Lacivertli formayı giymesi için devreye önce babası sonra Emre Belözoğlu girdi. Sermet Şükür, Galatasaray´ın eski golcüsüne, "Ne olur bir yılda babanın takımında oyna" dedi. ‘Yürekten istiyorum’Galatasaray'la yollarını ayrına Türk futbolunun en önemli oyuncularından biri olan Hakan Şükür, Sarı-Kırmızılılar’ın ezeli rakibi Fenerbahçe yolunda... Tecrübeli golcününün, Sarı-Lacivertli formayı giymesi için çalışmaların başlatıldığı bile iddia edildi. Özellikle Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür ile Emre Belözoğlu’nun, tecrübeli futbolcuyu ikna etmek için büyük bir çaba sarf ettiği öne sürüldü. Baba Şükür, “Ben de Hakan’ın benim takımıma gelmesini yürekten istiyorum” diye konuştu. ‘Teklifler geliyor’ Şu anda kendisine gelen teklifleri değerlendiren ve 1 yıl daha futbol oynamak konusunda da kararlı olan 37 yaşındaki Hakan için baba Şükür şunları söyledi: “Bu transferin olması için eski Galatasaraylı Emre Belözoğlu da devrede. Hakan’a Bursaspor’dan ciddi bir teklif var. Ancak benim gönlümde Fenerbahçe’den yana. Hatta kendisine ‘Ne olur bir yılda babanın takımı olan Fenerbahçe’de oyna’ dedim. Ayrıca Hakan bu yıl mutlaka bir takıma gidip futbol oynayacak.”

Baba Şükür'den oğluna vasiyet: Fener'de oyna - Fenerbahçe Haber Detay - www.fanatik.com.tr

dejscr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
babası benim takımımda oyna demiş fenerbahçeyi satın aldıya
çiftlik mi burası
biggrin.gif
yavaş gelsin...

Ben de Fenerbahçeliyim.

Bir sezon da ben oynayabilirmiyim?

Noooooooooooluuuuuuur?
bos.gif

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence gelmesin!Boşu boşuna huzursuzluk çıkar takımda.Hakan'ı bir fenerbahçeli olarak kesinlikle istemiyorum!!!

sahink.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkez Bize gelmek istiyor :icon_:

amma abartmışsınız be:surprised: sadece adamın babası nacizane isteğini belirtmiş.

Hakan Şükür'ün fenerbahçe'ye gideceğini düşünecek kadar futboldan uzak bu kadar yorum gördüğüme çok şaşırdım doğrusu...

Bence gelmesin!Boşu boşuna huzursuzluk çıkar takımda.Hakan'ı bir fenerbahçeli olarak kesinlikle istemiyorum!!!

Hakan da sana soracaktı zaten transfer durumunu:razz: :lol:

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Profesyonel sonuçta, futbol da bir endüstri artık ama bir de duygusal bakmak lazım altı üstü babasının temennisiymiş bir Gs li olarak Emre transferini yadırgadım ama profesyonel sonuçta şu kadarını söyleyeyim Kral aynısını yapmaz böyle bir olasılık çok zayıfta olsa

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şaşırmadım desem yeri olur konyasporda istedi gelebilirim dedi yani şimdi prim elde etmeye çalışıyor hakan şükür ama böyle yapması ne kendine nede kariyerine yakışıyor.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Hakan Fenerbahçe'de oynamak istemediğini ve bunun babasının isteği olduğunu açıklamış.

Kilit!

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Hakan açıklama yapmış olabilir bu konunun kilitlenmesini gerektirmez.

Konu tekrardan yoruma açılmıştır.

Not : Yorumlarımız kırıcı olmasın.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kral Fenerbahçemize gelmez. Çünkü o bir Kraldır Hakanı Kral yapan yeri bırakıp başka bir cumhuriyete geçemez .

Zaten bu başından belliydi gazetelerin bunu haber yapması bile saçmalık.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
amma abartmışsınız be:surprised: sadece adamın babası nacizane isteğini belirtmiş.

Hakan Şükür'ün fenerbahçe'ye gideceğini düşünecek kadar futboldan uzak bu kadar yorum gördüğüme çok şaşırdım doğrusu...

Hakan da sana soracaktı zaten transfer durumunu:razz: :lol:

Çok doğru söylemişin sanki size soracaktı ya da can atıyordu fenere gitmeye. Öyle satın almaya kalkana kadar bi KRAL'da onlar çıkarsında görelim. Fıss..:icon_-1:

Kral Fenerbahçemize gelmez. Çünkü o bir Kraldır Hakanı Kral yapan yeri bırakıp başka bir cumhuriyete geçemez .

Tek bir cumhuriyet var o da TÜRKİYE CUMHURİYETİ.... sizin bahsettiğiniz şey ancak aşiret olur :icon_-1:

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu medyanın sallaması..vasiyet miş peh peh..adam sadece demişki o da büyük takım türkıyede git daha cok sevenın olsun falan.ama kral daha bi karar vermedi zaten gitceginede kımse ınanmaz yapmaz :S

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bazı internet siteleri ve gazete haberlerinde Hakan Şükür ve kulübümüz ile ilgili haberler yer almaktadır. Milli futbolcunun kendisinin de açıklama yapmasına ve söylentilere açıklık getirmesine rağmen, hala daha Hakan Şükür ile kulübümüz hakkında haberler yapılması yakışık almamaktadır. Hakan Şükür ile kulübümüz arasında hiçbir görüşme yoktur ve olmamıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi / Türkiye'nin En Gelişmiş Spor Kulübü Portalı

Rac10

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kurt kocayınca... böyle oluyor demekki.