Semih'ten Kaptanlık Tavrı

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Antalya maçının 68. dakikasında Alex oyundan çıktı, Antalya'yı yıkan isim Semih kaptanlık pazubandını hemen Emre'ye uzattı.

"Ben kaptan olmam"
Antalya maçının 68. dakikasında Alex oyundan çıktı, Antalya'yı yıkan isim Semih kaptanlık pazubandını hemen Emre'ye uzattı. Tecrübeli golcü takım arkadaşının ısrarına rağmen, “Ben kaptan olmam” dedi
Süper Lig’de sezonun ilk karşılaşmasında Fenerbahçe, Antalyaspor’u farklı mağlup etti. Sarı-Lacivertliler’in en önemli gol silahlarından Semih Şentürk de, ortaya koyduğu performansla gözdoldururken, kaptanlık pazubandını almamasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı-Lacivertliler’de sahaya kaptan olarak çıkan Alex, 68’de yerini Caner Erkin’e bıraktı. Brezilyalı yıldız tam oyundan çıkarken de pazubandını en yakınındaki Semih’e uzattı. Ancak milli futbolcu, hemen Emre Belözoğlu’nun yanına gitti ve pazubandını ona verdi. Emre’nin tüm ısrarlarına rağmen Semih takım arkadaşına eliyle, “Ben kaptan olmam” der gibi bir harekette bulundu. Emre de bunun üzerine kaptanlık sorumluluğunu kalan dakikalarda üzerine aldı.

Yeniden iki gollle tanıştı

Öte yandan Marsilya’dan alınan Mamadou Niang’ın takıma gelmesiyle birlikte forvet hattındaki rekabetin artacağını bilen Semih, dünkü performansıyla PAOK maçında da takımdaki yerini kaptırmayacağının sinyallerini verdi! Yıllardır ‘Nöbetçi golcü’ yakıştırmaları yapılan Semih’in özellikle ilk yarıda Alex’le olan uyumu da mükemmeldi. En son geçen sezon deplasmanda 5-1 kazanılan Sivas maçından sonra fileleri iki kez havalandıran Semih, yeniden iki golle tanıştı. Onun perdeyi açan golünün pasını Alex, Brezilya’nın golünün asistini ise kendisi yaptı.

Kaynak

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Helal olsun Semih'e. Bence Fener'de fazla bile durdu...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
semih gidici sanırım yada küsmüş yönetime :) Niang olayıda ağır basıyordur.madem kaptanım üstüme ne adam alıyorsunuz der gibi.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bence de aferim semih'e, kırkta yılda bir oynadığım takımda ben de kaptanlık yapmazdım..