Emre'nin gözyaşları!

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Eskişehirspor maçının bitiminde hasta yeğeninin durumunun ağırlaştığını öğrenen Emre gözyaşlarına hakim olamadı.

haber_ic_199774.jpg

GAZETE HABERTÜRK
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Eskişehirspor’u yendi ama soyunma odasında bunu doyasıya kutlayamadı. Bunun nedeni de Emre Belözoğlu’nun yaşadığı hüzünlü dolu dakikalardı. Zor da olsa 1-0 kazanılanmaç sonrasında Sarı-Lacivertli oyuncular büyük bir keyifle soyunma odasına geldiler. Duşlar alınıp üstler değiştirildikten sonra herkes cep telefonlarını açmaya başladı. Bu sırada Emre Belözoğlu’nun telefonu çaldı. Tecrübeli oyuncu yaptığı kısa süreli konuşma sırasında tüm arkadaşlarının bakışları arasında gözyaşlarına boğuldu.
‘NİYE HABER VERMEDİNİZ?’
Yakınları tarafından aranılan Emre, hasta olan yeğeninin durumunun ağırlaştığını öğrenmişti. Bu nedenle büyük bir üzüntü yaşayan tecrübeli oyuncu, maçta etkilenmesin diye kendisinden bu durumu saklayan yakınlarına telefonda tepki göstererek, “Bana niye daha erken haber vermediniz?’ diye tepki gösterdi. Ağlamayı sürdüren Emre’yi diğer arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

KAYNAK

Gemiş Olsun EMRE İNŞALLAH En Yakın Zamanda Yeğenin En Kısa Sürede İyileşir:huh:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Geçmiş Olsun Emre Allah Şifalar Verin Yeğenine

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Çok geçmiş olsun. Hayat bu neler olacak belli olmuyor...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Öldüğüne dair başka bir kaynak bulamadım. Kestirip atmış da olabilir site. Birazdan belli olur. Ama hayat fani ölüm ani. Ben alıştım bu ölümlere. Tuhaf ya da acı gelmiyor.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bende ntvspor.net'^te okudum orada da vefat etti yazıyordu.Allah rahmet eylesin