BrknEs
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 166
baba candır baba damardır baba damarda akan kandır ne olursa olsun baba vazgeçilmezdir !!!
Tarih öğretmeni mi! Tarih, türkçe, edebiyat gibi derslerin öğretmeni olursan en az kazançlı ve en az ihtiyaç olan öğretmen olursun. Öğretmen olacaksan meslek derslerini seçeceksin. Ek ders ve diğer ek gelirlerin iyi oluyor.
Eğer yanlışsam düzeltin. @Kurşun Kalem
Türkçe öğretmeniyim. Bırakmak istememin nedeni çok. Ama asıl sebep şu ki adamda heves bırakmıyorlar. Bu kadar kutsal bir mesleği "Yattığı yerden para kazanma" durumuna getirdiler, halkımızı da buna inandırdılar, kısacası değersizleştirdiler. Bunları söylediğimiz zaman da "Bu öğretmenler de amma çok ağlıyorlar" diyorlar. Neyse.
Bu durum elbette düzelecek ama bir nesil arada kaynayacak. Ben en çok şimdiki nesile acıyorum...
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] erkekse [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] kirvesi olsun:mrgreen: (Böyle kirve arasan bulamazsın)
Üstad ben babamı tanımıyorum 3 yaşındayken vefaat etmiş... yinede cok şanslıydım annem vardı yanımda hep elinden geldiğince okutmaya çalıştı ve bir seviyeye getirdi bizi. anna babası olmayan cok insan biliyorum. yetiştirme yurtları var bence herkes oraları ziyater etmeli ordaki cocuklara küçükde olsa bir hediye götürüp halini hatrını sormalı...Bu yorumunla üzdün beni hocam.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar![]()
Valla yorumları okuyunca, iyi ki öğretmenliğe gitmemişim dedim![]()
2 bitti hocam, 3 olduk Allah'ın izniyle. @raxetul