Azerbaycan İle Ermenistan Arasında Ateşkes.

Bu konuyu okuyanlar

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Bugün Rusya'nın çağrısı ile toplanan Ermenistan ve Azerbaycan Dışişleri bakanları toplantı çıkışı karşılıklı Ateşkes antlaşması imzalamış :(

İKİ ÜLKENİN DIŞİŞLERİ BAKANLARI BULUŞTU​


Rusya'nın başkenti Moskova'da Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri bakanları arasındaki görüşmede Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Zograb Mnatsakanyan hazır bulundu.

PUTİN DAVET ETMİŞTİ​

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ'daki gerginlik üzerine iki ülkenin dışişleri bakanlarını Moskova'ya davet etmişti.


Not: Benim yorumum tam Azerbaycan hızlandı işgaller başladı hemen araya girdi Rusya ve Ateşkes yaptırdı. Bu süre tam bir oyalama taktiği bu sürede Ermenistan yeni silahlar alacak sınır hattını dahada günçlendirip. Daha kanlı ve uzun sürecek bir savaşa doğru gidecektir süreç :( Yada İşgalde uzlaşma sağlanıp atıyorum 5 şehir Azerbaycana verilip 3 tanesi Ermenistanda kalsın tarzı saçma sapan teklifler geçebilir bu süreçte. Veya öncekiler gibi bir 30 yıl daha ötelenebilir... Azarbaycan bence yanlış yapmış.


 
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
 

Usain

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
9,209
Reaksiyon puanı
15,012
Puanları
113
Yaş
21

Hidro Dinamik

Müdavim
Katılım
1 Mayıs 2017
Mesajlar
5,996
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
10,560
Puanları
113
Genel ülke çıkarları için masada ateşkesi onaylamış olabilir. Umarım en az kayıpla Karabağ tamamen geri alınır. Aksi hiç bir zaman tatmin etmeyecek, sorun olarak kalmaya devam edecektir.

Gönül ister Karabağ geri alınsın, ermenistan toprakları haritadan silinsin.
 

Ben Kenobi

Müdavim
Katılım
6 Kasım 2011
Mesajlar
7,336
Reaksiyon puanı
3,155
Puanları
113
Gerçekleri görmek zor değil.
Ermenistan yıllar yılı gücünün ciddi bir kısmını lobicilik faaliyetlerine harcadığı için sanayi teknoloji sanat bilim gibi şeylerde üretim yapamadı geri kaldı ve defalarca atom bombası yedikten sonra 20 yılda toparlanan Japonya örneği var iken Ermenistan yöneticileri masallarla arabesk kültürle insanları uyuşturup kendi iktidarlarını sağlama alıp halkı fakirlik, kin, nefret ve cehalet içinde bırakıp kendileri de yönetim gücünü bu cehaletten alıp Ermenistanı güçsüz bir ülke haline getirdi.
Azerbeycan ise maalesef farklı değil. İşgal meselesi yıllar önce çözülebilecekken bunun alttan alta devam etmesini isteyen yöneticiler bu sayede diğer partideki kişileri daha rahat vatan haini ilan edip iktidarını sağlamlaştıran yöneticiler karşısında güçsüz ve aciz bir ülkeyi uluslarası desteğe rağmen kendi topraklarından atamayan yöneticiler ve yine kendi iktidarlarını sağlamlaştırmak uğruna halkı fakirleştiren yöneticileri baş üstünde tuttular.
Lakin bunların farkında olan sayısı çok az.
 
Üst