Az ram harcayan video düzenleme araci?

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar mümkün olduğunca az ram harcayan bir video düzenleme programına ihtiyacım var. Programın öyle büyük marifetleri olmasına gerek yok, videoyu kessin arka fon müziği eklesin resimler birleştirip video da yapabilsin. Bunları yapabilecek ve en ama en fazla 90 mb ram yiyecek bir program? :confused1:

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar mümkün olduğunca az ram harcayan bir video düzenleme programına ihtiyacım var. Programın öyle büyük marifetleri olmasına gerek yok, videoyu kessin arka fon müziği eklesin resimler birleştirip video da yapabilsin. Bunları yapabilecek ve en ama en fazla 90 mb ram yiyecek bir program? :confused1:
movie maker.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ne için aranıyor bu program :) pc or phone?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
xp idi bu bilgisayar değiştirildiyse bilmiyorum, köydeki bilgisayar zaten benim değil.
8 deseniz tamam diyeceğim kasabilir de, XP pcyi çok yormayan bir işletim sistemi. bayağı eski olsa gerek. kusura bakmayın bir önerim olamayacak. google da arama yaparsanız belki bir sonuca ulaşabilirsiniz.

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8 deseniz tamam diyeceğim kasabilir de, XP pcyi çok yormayan bir işletim sistemi. bayağı eski olsa gerek. kusura bakmayın bir önerim olamayacak. google da arama yaparsanız belki bir sonuca ulaşabilirsiniz.
vallahi 400 mb rami var pcnin, gerçekten de kasıyor. öneriniz olmasa da teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar,

Bir sorum olacaktı. Movie maker programını kullanıyorum fakat son günlerde video birleştirme yapmıyor. videonun kaliteli olmasından dolayı mı videolar birleşmiyor. tamam tuşuna bastığım zaman oluşturulma süresi durmadan artıyor. yardımcı olursanız sevinirm. bana acil video oluşturma programı lazım fakat movie makera da çözüm bulamıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
video işi işlemci ve ram kullanımını en çok sömüren işlerdendir yani az ram harcayan biraz zor. 400mb ram eyvah ki ne eyvah

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
konu yarım da olsa çözüldü arkadaşlar, videopad adında internette araştırıp bulduğum bir programı kullanmayı düşünüyorum. ortalama 70 mb ram yiyor, umarım yeterli olur.