- Reaksiyon puanı
- 2,304
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Doktorum deyince düşüyorlar mı?Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Deneyip göreceğiz.Doktorum deyince düşüyorlar mı?
Kaybedecek neyim var ki?Açmasaymışsın.
Zamanın.Deneyip göreceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaybedecek neyim var ki?
Biraz araştırma yaptım ve çok da iyi birşey olmadığını öğrendim. Bişey düşünmüyorum.Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kız arayan troll erkeklerin olduğu bir mekan dedi arkadaşlarım.Tinder nedir?
Tinder nedir?
Bilmiyor musun?Tinder nedir?
Evet, iyi bir şey değil. Ama uzun bir süredir ruh halim kötü olduğu için riskli davranışlarda bulunmaya başladım. Kısacası atın ölümü arpadan olsun diyorum.Biraz araştırma yaptım ve çok da iyi birşey olmadığını öğrendim. Bişey düşünmüyorum.
Anladım. Hiç üye olunmamalı o zaman.Kız arayan troll erkeklerin olduğu bir mekan dedi arkadaşlarım.
Yok.Bilmiyor musun?
Bence bakmayın zaman kaybından başka bir şey değil. Sizin tek sosyal ortamınız forumdu diye biliyorum forumda aktif olabilirsiniz.Evet, iyi bir şey değil. Ama uzun bir süredir ruh halim kötü olduğu için riskli davranışlarda bulunmaya başladım. Kısacası atın ölümü arpadan olsun diyorum.
Bende Allah akıl fikir versin diyorum.Evet, iyi bir şey değil. Ama uzun bir süredir ruh halim kötü olduğu için riskli davranışlarda bulunmaya başladım. Kısacası atın ölümü arpadan olsun diyorum.
Program birileriyle tanışmak için hazırlanmış olsa da o amaçla kullanılmıyor. Eğer gerçek amacını yazarsam burada ban atarlar bana.Tanışma ve konuşma uygulaması galiba
Hayvanların belirli mevsimlerde yaşadıkları olaylar gibi mi??, Sizden korkmaya başladım.Program birileriyle tanışmak için hazırlanmış olsa da o amaçla kullanılmıyor. Eğer gerçek amacını yazarsam burada ban atarlar bana.
?Doktorum deyince düşüyorlar mı?
Birader ben aklımı yıllar önce kaybettim zaten, hükümsüzdür.Hayvanların belirli mevsimlerde yaşadıkları olaylar gibi mi??, Sizden korkmaya başladım.
Açtığım konudan rahatsız oluyorsan girme o zaman, olsun bitsin.Bizene bundan ? Sözde Doktorluk gibi güzide bir meslek sahibi bir şahısın yapacağı işler mi bunlar ?
Not: Forumda insanlar neden her şeyi paylaşma ihtiyacı duyar Yarın şu kadar gram s.çtım ne yapmalıyım diyen bile çıkacak diye korkuyorum...
Kötünün kötüsüTinder yerine TikTok hesab açarım daha iyi.
Ne yapacaksın işte, hayatıma renk katmaya çalışıyorum biraz.Herhalde hayatımda asla hesap açmam dediğim 2 uygulamadan biri tinder ve tiktok
Açtığım konudan rahatsız oluyorsan girme o zaman, olsun bitsin.
En azından sen kız bulucam sew yapıcam kafasında değilsin eğlenmek için açmışsın 2 3 gün sonra bezdirirler zatenNe yapacaksın işte, hayatıma renk katmaya çalışıyorum biraz.
Hastanedeki hanımefendiler bana bakmadığı için bu yolu seçtim zaten.Büyük ihitmal yetişkin bir bireysin özel işlerini neden böyle sosyal mecralarda yayınlıyorsun ? Doktorsun ya hani ilerde belki Doçent olacan Prof olacna bu veriler buralarda kalacak silinmeyecek... Bir öğrencin bilgilerini heklese lan bizim hocaya bak neler yazmış diye rezil edecek seni neden böyle şeyler yapıyorun diye benim sitemim sadece
İstersen CAM sitelerine üye ol token karşılığı istenilenleri yap bizi alakadar etmez zaten de buralarda yazman abzürt oluyor
Doktorum diyorun birde senin hastanede etrafında yüzlerce hemşire hasta bakıcı veya stajer doktor stajer hemşire personel çalışan veya hastane personeli çalışanı kız olması lazım senin Tinder açmak neyine