Az önce Tinder hesabı açtım, soruları alayım.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Ama hayattan bu kadar nefret etme ya elbet seni seni seven seninle tanışmak isteyen vardır kendini bu kadar küçümseme
Yanlış anlamayın; ama uzun bir süredir kendime ne saygım ne de güvenim vardı.

Bakmayın bu konuyu açtığıma, maksat biraz olsun eğlenmek, başka da bir şey değil.

Bu arada mesaj geldi; ama burada paylaşırsam perma ban atarlar.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Son düzenleme:

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,912
Bu ve benzeri uygulamaları kullanılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Ki herkes sizin gibi oraya eğlenmeye gelmediğine de eminim...
Umarım amacınıza ulaşırsınız ?

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Bu ve benzeri uygulamaları kullanılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Ki herkes sizin gibi oraya eğlenmeye gelmediğine de eminim...
Umarım amacınıza ulaşırsınız ?
Ben kötü niyetimden kullanmadım. Maksat konuşacak insan bulmaktı, zaten karşılaştığım kişi de aynı amaçla uygulamayı yüklemiş. Lütfen yanlış anlamayın, düşündüğünüz gibi kötü bir amaçla yüklemedim ben.

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,912
Ben kötü niyetimden kullanmadım. Maksat konuşacak insan bulmaktı, zaten karşılaştığım kişi de aynı amaçla uygulamayı yüklemiş. Lütfen yanlış anlamayın, düşündüğünüz gibi kötü bir amaçla yüklemedim ben.
Kastımın siz olmadığı zaten yazdığım cevapta belliydi ama nasıl bu kadar emin oluyorsunuz karşınızdaki kişiye?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
4.Murat gitti, James Howlett gitti, siz mi başladınız? :)

Neyse, bana kalırsa internette değil, dışarıda, sosyal ortamlarda ara. Cidden bu tarz konuları sevmiyorum. Bi' tanesi de "Evlenemediğim için anne babama hakkımı helal etmiyorum" gibisinden konu açtı.