Ananim
Profesör
Ama hayattan bu kadar nefret etme ya elbet seni seni seven seninle tanışmak isteyen vardır kendini bu kadar küçümsemeHastanedeki hanımefendiler bana bakmadığı için bu yolu seçtim zaten.
Ama hayattan bu kadar nefret etme ya elbet seni seni seven seninle tanışmak isteyen vardır kendini bu kadar küçümsemeHastanedeki hanımefendiler bana bakmadığı için bu yolu seçtim zaten.
Yanlış anlamayın; ama uzun bir süredir kendime ne saygım ne de güvenim vardı.Ama hayattan bu kadar nefret etme ya elbet seni seni seven seninle tanışmak isteyen vardır kendini bu kadar küçümseme
İçiliyorTinder? O şey yenilebiliyor mu?
Konumuna göre yakınındaki kadınları buluyormuş, pekte hayırlı bir şey değilTinder? O şey yenilebiliyor mu?
Omegle V2 yani.Konumuna göre yakınındaki kadınları buluyormuş, pekte hayırlı bir şey değil
One ya hayatımda hiç duymadımOmegle V2 yani.
Evet, düşen oldu. Hem de 30 dk içinde. Dünya Tinder rekorunu kırmış bulunmaktayım.Doktorum deyince düşüyorlar mı?
Hayır Omegle gibi değil. Omegle'da karşına rastgele birisi geliyor. Tinder'da seçmediğin birisiyle konuşamazsın.Omegle V2 yani.
Ben kötü niyetimden kullanmadım. Maksat konuşacak insan bulmaktı, zaten karşılaştığım kişi de aynı amaçla uygulamayı yüklemiş. Lütfen yanlış anlamayın, düşündüğünüz gibi kötü bir amaçla yüklemedim ben.Bu ve benzeri uygulamaları kullanılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Ki herkes sizin gibi oraya eğlenmeye gelmediğine de eminim...
Umarım amacınıza ulaşırsınız ?
Kastımın siz olmadığı zaten yazdığım cevapta belliydi ama nasıl bu kadar emin oluyorsunuz karşınızdaki kişiye?Ben kötü niyetimden kullanmadım. Maksat konuşacak insan bulmaktı, zaten karşılaştığım kişi de aynı amaçla uygulamayı yüklemiş. Lütfen yanlış anlamayın, düşündüğünüz gibi kötü bir amaçla yüklemedim ben.
Ben olaya şu açıdan bakıyorum: Benim kaybedeceğim bir şey yok. Zaten normalde de pek sosyal biri sayılmam.Kastımın siz olmadığı zaten yazdığım cevapta belliydi ama nasıl bu kadar emin oluyorsunuz karşınızdaki kişiye?
İlla vardır. Ayrıca şu bakış açısından ne zaman çıkacaksınız? Bu tip havalardan bir an önce kendinizi çıkartın.Ben olaya şu açıdan bakıyorum: Benim kaybedeceğim bir şey yok. Zaten normalde de pek sosyal biri sayılmam.
Hangi bakış açısından bahsediyorsunuz?İlla vardır. Ayrıca şu bakış açısından ne zaman çıkacaksınız? Bu tip havalardan bir an önce kendinizi çıkartın.
Bir arkadaşında dediği gibi "Zamanın"Deneyip göreceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaybedecek neyim var ki?