Ayrıldım ama hala seviyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MCD-qT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hacı belliki yaşın genç şimdi ondan başkasını istemz görmez olmuşsundur hele sabahları erken uyandın mı çekilmez olur tek başına ve yalnızsındır konuşacak kimsen yoktur onu düşünür durur kendine eziyet edersin sana tavsiyem seni seviyorum buradayım diye bi msj attıktan sorna ona zaman vermen eğer gerçekten bi kız seviyorsa her şeye katlanır daha önceki hayvanlıklarımıza katlandıkları gibi : ) baktın ses çıkmıyo ileride gülüp geçiceğim nelerle kafamı yormuş diye bileceğim bi anı olarak gör ve en yakın zamanda dertleşe bileceğin bi arkadaş bul içine atarsan daha kötü olur kolay gelsin

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak çok deişiklik olmuş :D artık üzgünsün....

kızma ama çok saçma birşey yapmışsın.umarım barışırsınız...
Sadede saçma mı bence saçmalık öteki valla arkadaşım bu itirafı yazarken eleştiri alacağını da düşünmüştün dimi

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Sasede saçma mı bence saçmalık öteki valla arkadaşım bu itirafı yazarken eleştiri alacağını da düşünmüştün dimi

Ben Hâla mantığı kavrayamadım yaa :D Değişiklik olsun diye Ayrılanı ilk defa görüyorum zaten haa Ayrılmak nasıl bişeymiş onu tatmak istediysen onu bilemem bak xD

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
deişiklik olsun die 1 ay o baskasıyla cıktı ben baskasıyla cıktım sonra o benle cıkmak istemedi:Dbunu söylesen tam olurdu...I am sorry.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
değişiklik olsun diye.hmm
-sıkıcı oldu bu ilişki.biraz değişikliğe ne dersin
-ayrılalım mı?birazda ayrık çıkalım

yok yok.komik bile olmuyor.ne demek ya değişiklik :D

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bu konu halâ açık mı ya ?.. kilit gelmiştir sanıyodum..