Ayrıldım ama hala seviyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MCD-qT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MCD-qT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 ayı geçen bir birlikteliğimiz vardı. Değişiklik olsun diye ayrılalım dedim :( Telefonlarıma çıkmıyo ama ben hala seviyorum (L)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bak çok deişiklik olmuş :D artık üzgünsün....

kızma ama çok saçma birşey yapmışsın.umarım barışırsınız...

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
MCD-qT dedi ki:
9 ayı geçen bir birlikteliğimiz vardı. Değişiklik olsun diye ayrılalım dedim :( Telefonlarıma çıkmıyo ama ben hala seviyorum (L)

Değişiklik olsun diye ne demek ya :S

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Şaka gibi yaa :D :D

Neyse umarım barışırsınız.

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olm kıza bulup gozlerıne bakıp bu durumu acıklıcan tek care bu telefonla olmaz ask kolay kolay bulunmaz...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Değişiklik olsun diye değil de sevgisini ölçmek için yapmışsın belli.. Görünüşe göre durum pek iyi değil..

Aman gerçeği söyleme daha da kötü olur durum...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Değişiklik olsun diye mi? :O

Biraz ara verelim şaçmalıklarına katılsaydın bari... Bir de ara verelim derler ya offf offf :D

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yeni bi kız vardi hoşlandıgın ama ne oldugunu bilmedigin ayran gonulluluk yapim derken elindekinden de oldun.
veya iliskin cekilmez hale geldi bunalmistin bu cumleyi kurdun.iş bu noktaya gelince de bi bosluga dustun.

bu arada yaş kaç ??bunların hepsi gecerde elbet yasaman gerek bole duyguları.ama ilerde aslında kafaya takılcak şeyler olmadığını anlıcan da simdilik çek bakalım

sertunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emelden dedi ki:
Değişiklik olsun diye mi? :O

Biraz ara verelim şaçmalıklarına katılsaydın bari... Bir de ara verelim derler ya offf offf :D

Hayır cok merak edıyorum ne oluyo o ara verılınce pesın pesın solesene ılıskıyı bıtırmek ıstıyorum dıye:@

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
eğer cidden değişiklik olsun kanısındayken ayrıldıysan... İyi olmuş |)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Birini çok seviyorsan onu serbest bırak geri dönerse senindir eğer dönmezse zaten hiç bir zaman senin olmamıştır....

Demişler.... dimi (:

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Değişiklik mii ...

Ayrılıyorum senden ...

Nedeeeen ??

Hiiç öle azıcık değişiklik olsun istedim ben

.....

e bende olsam telefonlarımı açmam . Kusura bakma ama böyle saçma şelerden ayrılık olmaz. İstemiyorsan istemiyorum de .. İstiyorsan da git yalvar .. :)

*SiRiNe* dedi ki:
Birini çok seviyorsan onu serbest bırak geri dönerse senindir eğer dönmezse zaten hiç bir zaman senin olmamıştır....

Demişler.... dimi (:

Heyyt bee :) Bu söze hastayım :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hahaah.. kız seni terk etti sende değişiklik olsun diye ayrıldım diyosun dimi..

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Çok büyük çapta değişiklik senin bünyene iyi gelmemiş anlaşılan , bundan sonra daha dikkatli olursun değişiklik yapmadan önce ehuheue :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bu konuyu açan arkadaşın yaşı kaç acaba merak ettim?

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önce kovup sonra kovalamaca mı oynuyorsun. bunu sen istemisin. şimdi kovala yoruluna kadar baktın olmuyo zaten o yorgunluk zamanla sana unutturacaktır.. Geçmiş olsun

HellBoys_uA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahaha:D deişiklik olsun diemi :D:D araba mı bu deiştiriyon:D biraz fazla kaçırmışsın ama barışır inş. büyütmeden

çıtırleblebi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
soruya cevap verebilirim dimi ?? bak arkadaşım bunu demişsen kızda bu sözünden ne çıkarmıştır biliyor musun onu gerçek anlamda sevmediğini yani işin içine ayrılık düşüncesi girince iş bu hale geliyo ama kendi elinle yapmışsın ne derler kendi düşen ağlamaz üzerine bi su bardağı su iç bu olayın ağır bi yorum olmamıştır umarım

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
durumu yani gerçeği anlatıcan öyle mi sakın öyle bi hata yapma ben olsam aşkımdan ölsem de barışmam ne demek değişiklik olsun diye çorap mı değiştiriyosun sevgi bu kadar basit mi kusura bakma arkadaşım ama çok kınadım ben seni:angry::angry::angry::twisted::twisted: ama yinede hatanı anlaman güzel inşallah barışırsınız ve sakın bu hatayı yapma olurmu tabiki birliktelik bitebilir ama değişiklik olsun diye değil sevgi tükendiği zaman:no::no:

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlk defa böyle bir şey görüyorum değişiklik olsun diye sevgilinden ayrılman hayret ettim vala