Ayrıldığım kıza okuduğum şiir !!

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ayrıcada o kız şu foruma girse,şu yazdıklarımızı görse olay bitmiştir bence:yes:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sevmediğin aşık olmadığın nasıl belli :) senide yakan olur elbet ondan sonra görürüm seni abi canım acıyor ühühühühü diye gelirsin :)
4

yav ne alakası var bizde aşık olduk madem o kadar deli dana gibi sevıyosun ayrılma o zaman kardeşim zorla ayıran mı oldu

demekkı adam gibi sevmıyomusunuz sonrada ayrılınca ben onu çoooookk sevıyorummm çooookkkk özledım diye Çocuk gibi ağlarsınız

Ühühühü anneeeee ben aşık oldum babaaaaa ben allahım ya türkiyenin 4/3 ü cahil ugraşacak şeyleri yok aşkla meşkle ugraşıyorlar

Son bi not daha : Sevgililik olayları zaten saçma sevıyomusun aşıkmısın tut götür annen istesin sevgililik saçmalık

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4

yav ne alakası var bizde aşık olduk madem o kadar deli dana gibi sevıyosun ayrılma o zaman kardeşim zorla ayıran mı oldu

demekkı adam gibi sevmıyomusunuz sonrada ayrılınca ben onu çoooookk sevıyorummm çooookkkk özledım diye Çocuk gibi ağlarsınız

Ühühühü anneeeee ben aşık oldum babaaaaa ben allahım ya türkiyenin 4/3 ü cahil ugraşacak şeyleri yok aşkla meşkle ugraşıyorlar

Son bi not daha : Sevgililik olayları zaten saçma sevıyomusun aşıkmısın tut götür annen istesin sevgililik saçmalık

Yeeee işte bu be! Asi gençlik :D Aynı benim gibisin :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Öyle zevk olsun diye birini hayallere kaptırmak istemeyen biriyim. Geçici aşklar değil, kalıcı ömürlük bir sevgi barındırmak istiyorum. Bu işin sonunun belli olmadığını konuştuk ve son verdik ama çok ağır geliyor cidden. Şiir okuyup gönderdim en azından neler hissettiğimi bilsin diye.

Nacizane tavsiyelerimi dizeyim :)

Aşk sağlıklı bir düşünce, his değildir. Dediğin gibi geçicidir, hormonaldir ve seni yanlış kararlar almaya sürükler. Ömür boyu mutluluğu aşk kararlarından ziyade mantık kararları sağlar, ha her aşık olduğun yanlış kişi değildir muhakkak ama %90'ı yanlışdır bence. :) Doğru yoldasın sanırım.

Ayrıca sen şiir okuyunca aslında büyük bir rahatlama yaşamışsındır ve paylaştıkça eriyen dondurma misali hislerininde yumuşama olmuştur. Ama birde onu düşün, seninle olmayacak bir hayat için(karar vermişsiniz madem) kafasını karıştırmak doğru değil diye düşünüyorum.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
4

yaş 19 ama dile bak sen :) aşk dünyanın en güzel şeyidir adam memati çıktı ya aşk meşk bize ters aga :)

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=113753]Bekçi[/MENTION] Süpersin ustam ya böyle denemeler yapmaya devam et :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=113753]Bekçi[/MENTION] Çok Güzel Olmuş.:)
Fon Müziği Kime ait söylermisin?

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dostum güzel okumuşsun gerçekten sen oldugunu söylemesen bu hangi sanatçı derdim ses tonun güzel. bu arada hayırlısı olsun.(biraz acayip kaçtı ama).

Şer gözüken şeyler hayır,hayır gözüken şeyler şer olabilir. :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dostum güzel okumuşsun gerçekten sen oldugunu söylemesen bu hangi sanatçı derdim ses tonun güzel. bu arada hayırlısı olsun.(biraz acayip kaçtı ama).

Şer gözüken şeyler hayır,hayır gözüken şeyler şer olabilir. :)
İnşallah hayırlısı olur artık teşekkür ettim.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Beyler kızla tekrar görüşmek istiyorum ama ne yaparım bilmiyorum off off

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
sesiniz gayet güzel çok beğendim siz kaybetmemişsiniz o kaybetmiş

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
başlığı okuyunca güldüm :D ama şiiri dinleyince süper dedim.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hiç sevmiyorum şiir dinlemek işkence gibi geliyor bana :mrgreen:

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Beyler kızla olan ilişkiyi tamamen bitirdim. Böylesi nasipmiş , neyse efkarlandım şimdi bir kaç şiir kaydı yapasım geldi :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Allah hakkında hayırlısını versin.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Güzel bir deneme olmuş, devami gelmeli bence... ağzına sağlık.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yav 1 tane o olgun düşünen mantıgıyla hareket eden üye yokmu shiftdelete.net ' te

ayrıldıysan demekki anlaşamamıssınız

Anlaşamamıssınızssa üzülmeye gerek yok zaten.

Madem üzülceğini biliyosun NEDEN AYRILIYOSUN ?

madem ayrılıyosun NEDEN ŞİİR YAZIYOSUN ?
saçma sapan işler boş işler müdürü. . . git namaz kıl karı diye gebereceğinize

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yav 1 tane o olgun düşünen mantıgıyla hareket eden üye yokmu shiftdelete.net ' te

Eyvallah

ibo5151

Asistan
Reaksiyon puanı
1

bravo hocam yav ayrıldım şiir yazdım diye konumu açılır , forum ne hale gelmiş bende sevgilimle tartışınca konu açayım o zaman :D millet işi gücü unutmuş formu kirletmeyelim