wasp071
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Ayrıcada o kız şu foruma girse,şu yazdıklarımızı görse olay bitmiştir bence:yes:
4sevmediğin aşık olmadığın nasıl bellisenide yakan olur elbet ondan sonra görürüm seni abi canım acıyor ühühühühü diye gelirsin
![]()
4
yav ne alakası var bizde aşık olduk madem o kadar deli dana gibi sevıyosun ayrılma o zaman kardeşim zorla ayıran mı oldu
demekkı adam gibi sevmıyomusunuz sonrada ayrılınca ben onu çoooookk sevıyorummm çooookkkk özledım diye Çocuk gibi ağlarsınız
Ühühühü anneeeee ben aşık oldum babaaaaa ben allahım ya türkiyenin 4/3 ü cahil ugraşacak şeyleri yok aşkla meşkle ugraşıyorlar
Son bi not daha : Sevgililik olayları zaten saçma sevıyomusun aşıkmısın tut götür annen istesin sevgililik saçmalık
Öyle zevk olsun diye birini hayallere kaptırmak istemeyen biriyim. Geçici aşklar değil, kalıcı ömürlük bir sevgi barındırmak istiyorum. Bu işin sonunun belli olmadığını konuştuk ve son verdik ama çok ağır geliyor cidden. Şiir okuyup gönderdim en azından neler hissettiğimi bilsin diye.
4
yav ne alakası var bizde aşık olduk madem o kadar deli dana gibi sevıyosun ayrılma o zaman kardeşim zorla ayıran mı oldu
demekkı adam gibi sevmıyomusunuz sonrada ayrılınca ben onu çoooookk sevıyorummm çooookkkk özledım diye Çocuk gibi ağlarsınız
Ühühühü anneeeee ben aşık oldum babaaaaa ben allahım ya türkiyenin 4/3 ü cahil ugraşacak şeyleri yok aşkla meşkle ugraşıyorlar
Son bi not daha : Sevgililik olayları zaten saçma sevıyomusun aşıkmısın tut götür annen istesin sevgililik saçmalık
http://www.youtube.com/watch?v=TzOq-JBy9wg bu adresten almıştım. Teşekkür ediyorum.
Teşekkürler inş. devam ederim.@Bekçi Süpersin ustam ya böyle denemeler yapmaya devam et![]()
İnşallah hayırlısı olur artık teşekkür ettim.Dostum güzel okumuşsun gerçekten sen oldugunu söylemesen bu hangi sanatçı derdim ses tonun güzel. bu arada hayırlısı olsun.(biraz acayip kaçtı ama).
Şer gözüken şeyler hayır,hayır gözüken şeyler şer olabilir.![]()
Beyler kızla tekrar görüşmek istiyorum ama ne yaparım bilmiyorum off off
Beyler kızla tekrar görüşmek istiyorum ama ne yaparım bilmiyorum off off
bilmem belkide..sesiniz gayet güzel çok beğendim siz kaybetmemişsiniz o kaybetmiş
Eyvallahbaşlığı okuyunca güldümama şiiri dinleyince süper dedim.
Şiir hayattır hayatta şiirHiç sevmiyorum şiir dinlemek işkence gibi geliyor bana :mrgreen:
eyvallah:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:
eyvallahçok güzel olmuş sesine sağlık:thumbup1:
şiir mana itibari ile güzel ama aşağıdaki linkteki bana daha dokunaklı geldi sanki
[video=youtube;VU0uMLuEYJA]https://www.youtube.com/watch?v=VU0uMLuEYJA[/video]
Eyvallahyav 1 tane o olgun düşünen mantıgıyla hareket eden üye yokmu shiftdelete.net ' te
ayrıldıysan demekki anlaşamamıssınız
Anlaşamamıssınızssa üzülmeye gerek yok zaten.
Madem üzülceğini biliyosun NEDEN AYRILIYOSUN ?
madem ayrılıyosun NEDEN ŞİİR YAZIYOSUN ?
saçma sapan işler boş işler müdürü. . . git namaz kıl karı diye gebereceğinize
bravo hocam yav ayrıldım şiir yazdım diye konumu açılır , forum ne hale gelmiş bende sevgilimle tartışınca konu açayım o zamanyav 1 tane o olgun düşünen mantıgıyla hareket eden üye yokmu shiftdelete.net ' te
ayrıldıysan demekki anlaşamamıssınız
Madem üzülceğini biliyosun NEDEN AYRILIYOSUN ?
madem ayrılıyosun NEDEN ŞİİR YAZIYOSUN ?
saçma sapan işler boş işler müdürü. . . git namaz kıl karı diye gebereceğinize