Aynı anda iki tane autoron çalıstırma

ewrah07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar ben dvd de otomatik olarak vob dosyasının power dvd ile açılmasını aynı andada e.exe dosyasınında aktif olmasını istiyorum ama bir türlü başaramadım.
[AutoRun]
icon=16.ico
open=powerdvd8.exe a.vob

[AutoRun]
open=ecta.exe

yani bu üstteki kodu her şekliyle denedim ama malesef olmadı. En son iki tane [AutoRun] koyarsam olur diye düşündüm ama oda olmadı malesef. Ne yapmalıyımda bu ikisini aynı anda aktifleştirevbilirim. İyi çalışmalar

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
aslında komutta pek sorun yok ama uygulamaya parametre eklemen gerekebilir tabi önce onu bulmak lazım örneğin open=powerdvd8.exe \open a.vob gibi birde her pc de sürücü harfleri farklı olabileceğinin göz önünde bulundurursak gerekli komutuda başına eklemek lazım uzun süre önce baya bi kafa yormuştum ama komutların çoğunu unutmuşum autoplay manu builderi dene istersen hazır komut setleriyle geliyor faydası olabilir ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
[AutoRun]
UseAutoPlay=1
open=ecta.exe
shellexecute=a.vob

Sistemde PowerDVD yüklü olmalı. Eğer CD içindeki PowerDVD.exe dosyasını çalıştırmak istiyorsan, freewill'in dediği gibi PowerDVD'nin kabul ettiği parametreleri tam olarak öğrenmen lazım.

ewrah07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkrler arkadaslar pardon sayın modum mesala ikiside exe ve biri arka planda ve diğeride yani playerde açıcak aynı anda 2 exe dosyasının calısmasını istiyorum ozaman kodlarda hangi değişiklikler yapmalıyım