Aykut Kocaman istifa etti!

Aykut Kocaman Bu Sefer İstifa Eder mi?

• İstifa Eder

Kullanılan: 29 47.5%
  • İstifa Etmez

Kullanılan: 32 52.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İyi de en azından benim baktığım her site Habertürk'ü kaynak göstermiş. Habertürk konusundaki olumsuz eleştirilere katılıyorum ben de.

Ancak haberin doğru olmasını umut ediyorum..

Hepsi Habertürkü kaynak göstermememiş, sadece iddialar ortaya atıldı şeklinde bahsetmiş haberden. Tüm gazateler olduki Habertürkü kaynak gösterip habere itibar edip paylaşmışlarsa en azından bizde o kadarcık itibar gösterelim. Yanlış çıkabilir elbette bu haber ama çıktıktan sonra bunun kararını vermek daha doğru olacaktır. İşimize gelen haberi övüp işimize gelmeyeni yalanlayıp kaynağı itibarsızlaştırmaya çalışmak pek adaletli olmaz.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İyi de en azından benim baktığım her site Habertürk'ü kaynak göstermiş. Habertürk konusundaki olumsuz eleştirilere katılıyorum ben de.

Ancak haberin doğru olmasını umut ediyorum..

Doğru olmasın sakın sevgili kardeşim :) bedauuu etme haber yalan olsun

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Artvincenter arkadaşım sevip sevmemekle ilgisi yok. Ya da bu konuyu alay konusu olarakta açmış değilim. Ama o kadar çok gündeme gelen bir konu ki artık olay kendi kendine komik hale geldi.

Konu kilitlenecekse kilitlensin sorun değil. Dediğim gibi kimseyle dalga geçmek ya da eğlenmek değil olay. Paylaşım yaptım ve birde anket açtım ki art niyetle değil hiç biri.

Aykut Kocaman kalsa da üzülmem gitse de üzülmem. Adama karşı ne kin besledim ne de bir sevgi....

Komik bir hal almıştır bilemem fakat bir sosyal ağda paylasım yapıosun fenerbahçeli,galatasaraylı,beşiktaşlı vb vb takım taraftarları var bunu düşünerek hareket etmeni temenni ediyorum .

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Şu an 123 kullanıcı var. (33 üye ve 90 konuk)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçe konusunda en önemli kaynak Ntvspor dur.Onlar da verdiyse haber doğrudur

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Medya nın gücü işte anında yayıldı ve milleti birbirine düşürdü :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
F.Bahçe’de deprem!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.

kocaman21.jpg

Sarı-lacivertlilerde şok gelişme… Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman beklenmedik bir kararla görevinden ayrıldı. 3 sezondur tecrübeli teknik adam istifasını yönetime sundu. Kocaman, Karabük maçından sonra görevi bırakmıştı ama Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yoğun baskısıyla tekrar göreve geri dönmüştü.
Amkspor.com olarak gelişmeleri aktaracağız…

amk diyorsa doğru dur birde yanıl be amk doğru olmasın :)

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Komik bir hal almıştır bilemem fakat bir sosyal ağda paylasım yapıosun fenerbahçeli,galatasaraylı,beşiktaşlı vb vb takım taraftarları var bunu düşünerek hareket etmeni temenni ediyorum .

Sevgili arkadaşım. Şuan bütün haber sitelerinde dalgalanan bir haberden bahsediyoruz umarım farkındasındasındır. Yani ben bir yerimden uydurmadım haberi değil mi? Şuan Facebook'ta Twitter'da da insanlar bu konu hakkında yazıp çiziyor. O zaman hiç kimse hiç bir şey paylaşmasın sosyal ağ yok olsun gitsin mi? Onu anlayamadım ki ben...?

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aziz Yıldırım ne istifası ben kovdum demiş

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sevgili arkadaşım. Şuan bütün haber sitelerinde dalgalanan bir haberden bahsediyoruz umarım farkındasındasındır. Yani ben bir yerimden uydurmadım haberi değil mi? Şuan Facebook'ta Twitter'da da insanlar bu konu hakkında yazıp çiziyor. O zaman hiç kimse hiç bir şey paylaşmasın sosyal ağ yok olsun gitsin mi? Onu anlayamadım ki ben...?
Ben haberi paylaşmandan yana sana tepki göstermiyorum GİDER ,GİTMEZ AYNI SENARYO Nedir ? ben onu sordum neyse konuyu uzatmayalım gün gelir devran döner diyorum iyi günler.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fenerbahçe'de Ali Yıldırım ve Kiğılı da istifa etti

ali_yildirim.jpeg

Fenerbahçe'de istifalar peş peşe geldi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, Abdullah Kiğılı ve yönetici Ali Yıldırım istifa etti.
Ayrıntılar geliyor...

Kaynak

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kocaman ve yöneticiler ali yildirim ile a.kigili istifa etmis, ama abdullah kigili'nin istifasini kabul etmemisler.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçe'de Ali Yıldırım ve Kiğılı da istifa etti

ali_yildirim.jpeg

Fenerbahçe'de istifalar peş peşe geldi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, Abdullah Kiğılı ve yönetici Ali Yıldırım istifa etti.
Ayrıntılar geliyor...

Kaynak
Abi haber doğruysa eğer adam kardeşinin istifasını istemiş aykut hoca dönmez çok karışık olcak bu sezon olmadı bu şimdi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
aziz gidiyormu aziz gitsin ali koç gelsin süper olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi haber doğruysa eğer adam kardeşinin istifasını istemiş aykut hoca dönmez çok karışık olcak bu sezon olmadı bu şimdi.

benim dediği cıkacak aziz gitsin ali koç gelsin

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ne alaka?

Kaynak var mı?

'Ne istifası...'

29052013_-Ne-istifasi-.jpg

Aykut Kocaman'ın sürpriz istifasıyla sarsılan Fenerbahçe'de konuyla ilgili detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Aykut Kocaman'ın Londra dönüşü Ali Yıldırım ile buluşması, ardından bilinmeyen bir sebeple Aziz Yıldırım ile tartışması sonrası "Artık yoruldum, bırakıyorum" diyerek istifasını verdiği iddia edilmişti.

Radyospor'un edindiği bilgiye göre, Aziz Yıldırım 'istifa' kelimesine sert tepki gösterdi ve yakın çevresine 'Ne istifası? Ali'yi de Aykut'u da ben kovdum!' dedi.

http://www.radyospor.com/Futbol/165503/-Ne-istifasi-

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
'Ne istifası...'

29052013_-Ne-istifasi-.jpg

Aykut Kocaman'ın sürpriz istifasıyla sarsılan Fenerbahçe'de konuyla ilgili detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Aykut Kocaman'ın Londra dönüşü Ali Yıldırım ile buluşması, ardından bilinmeyen bir sebeple Aziz Yıldırım ile tartışması sonrası "Artık yoruldum, bırakıyorum" diyerek istifasını verdiği iddia edilmişti.

Radyospor'un edindiği bilgiye göre, Aziz Yıldırım 'istifa' kelimesine sert tepki gösterdi ve yakın çevresine 'Ne istifası? Ali'yi de Aykut'u da ben kovdum!' dedi.

http://www.radyospor.com/Futbol/165503/-Ne-istifasi-

Sana şu yüzden tepki gösterdim: Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın her zaman arkasında duruyordu ve istifalarını kabul etmiyordu. Ne oldu da böyle oldu? Ya bu iddia yalan ya da bilmediğimiz çok derin şeyler yaşanmış.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yönetim kurulu kabul eder de bakalım [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] kabul edecek mi? :mrgreen:

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] abi dur bi hoca gitti sen ali koç diyon :D @Banlıdamat sanmam abi mourınho'yu getirir gene gitmez başkanımız...

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar geleneksel olarak düzenlenen aykut kocaman istifa programına hoş geldiniz.. ne bu ya böyle çocuk oyuncagı sanki :D:D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Evet arkadaşlar geleneksel olarak düzenlenen aykut kocaman istifa programına hoş geldiniz.. ne bu ya böyle çocuk oyuncagı sanki :D:D

Adam 3 günde bir istifa ediyor da bizim mi haberimiz yok? Hem olayın istifa olmadığı da çıktı.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Yöneticilerinde bir kısmı istifa ediyorsa, Aziz Başkanın kalemide kırılmış olabilir.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yöneticilerinde bir kısmı istifa ediyorsa, Aziz Başkanın kalemide kırılmış olabilir.
10 sene oldu ne yönetimler geçti abi bulunur yenisi gene bakalım görelim ben başkanı destekliyorum her zaman ama olmadı bıraktı ali koç gelse çok hayırlı olur.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
haber gerçek bakalım neler olacak , adam gibi 5-6 transfer ve mou gibi bir adam şart :P

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yetişkin bir Aykut Kocaman, yılda 2 kez istifa etmektedir.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Adam 3 günde bir istifa ediyor da bizim mi haberimiz yok? Hem olayın istifa olmadığı da çıktı.

3 günde bir değil ama 6 ay da bir alışkanlık haline getirdi. :D Bende tam olarak bilmiyorum valla ntv spor da çıktı alt yazıda şimdi. ama işi iyice dalgaya vurmaya başladılar artık, yoksa benim için sıkıntı yok istifa etmese daha iyi bence :D

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Habertürk kaynağı benim için Zaytung ile eşdeğerdir..
Palavrada öncü marka...

NTV son dakika haberi geçti kardeş..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu 3. istifa oldu. yönetim olağanüstü toplantı yapıp görüşecekmiş..