Ayıp Oluyor!Gülmeyin!

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Üç bayan ve üç erkek is icabı trenle bir seyahate çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç bayan 3 bilet aldığı halde erkekler
tek bilet alır. Bayanlar bunun sebebini sorduklarında erkekler "bekleyin ve görün" derler.
Trene binerler ve tren hareket ettikten bir sure sonra üç erkek kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör
gelir ve üç bayandan üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp,
"bilet lütfen," der. Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. Bayanlar bunu görürler. Taktiği kapmışlardır. Dönüş yolculuğu için yine gara
giderler. Bayanlar bu sefer tek bilet almışlardır. Erkekler ise hiç bilet almaz. Bayanlar yine şaşırıp sebebini sorduklarında Erkekler
yine bekleyip görmelerini söylerler. Bir süre sonra yolculuk başlar. Önce bayanlar kalkıp tuvalete girer. Ardından da erkekler
karşısındaki tuvalete. Kondüktörün gelmesine yakin bir erkek çıkıp karşı kapıyı tıklar ve
"bilet lütfen," der.
Açılan kapıdan bir el bileti uzatır. Bileti alan erkek diğer tuvalete geri girer.

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
pratik :P numaraları bulanda geliştirende bizleriz hehehe kahrolun hanımlar ;) ( :P )

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D çok Güzel bi fıkra... (acaba doğruluk payı varmıydı? ;D kim bilir ? )

krasiv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konduktor bayanlara ne demiş acaba :D çok güldüm yaa tşkler :D

hallo

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Üç bayan ve üç erkeğin iş icabı trenle bir seyahate çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç bayan 3 bilet aldığı halde erkekler tek bilet alır. Bayanlar bunun sebebini sorduklarında erkekler:
- Bekleyin ve görün, derler.
Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra üç erkek kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üç bayandan üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp:
- Bilet lütfen, der.
Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. Bayanlar bunu görürler. Taktiği kapmışlardır. Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. Bayanlar bu sefer tek bilet almışlardır. Erkekler ise hiç bilet almaz. Bayanlar yine şaşırıp sebebini sorduklarında Erkekler yine bekleyip görmelerini söylerler. Bir sure sonra yolculuk başlar. Önce bayanlar kalkıp tuvalete girer. Ardından da erkekler karşısındaki tuvalete. Kondüktörün gelmesine yakın bir erkek çıkıp karşı kapıyı tıklar ve:
- Bilet lütfen, der.
Açılan kapıdan bir el bileti uzatir. Bileti alan erkek diğer tuvalete geri girer.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yazık olmuş kadınlara:D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Vay kurnazlar vay :D :D gece gece güldük ya

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Mükemmel bel altı olmayıp güldüren bi fiıkra eline sağlık :D artı bonus vereyim bide .D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Puahahahaaa :D

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu kadar insan yeni mi duydu bu fıkrayı. Çok şaşırdım :D

Bunun tüm milletlere uyarlanmış halini, Kayserililere uyarlanmış halini defalarca dinledim :D Artık bilet duyunca dur diyorum anlatana :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben bunun mühendisler ve işletmeciler arasında olanını bikaç ay önce okumuştum ordada uyanıklar mühendislerdi ;)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Konular Birleştirildi...