Aygıt yöneticisinde nvidia ekran kartım yok lütfen yardım

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, ben dell inspiron n5110 nvidia gt 525m i5 işlemci dizüstü bilgisayarı kullanıyorum ilk aldığım sıralarda nvidia vardı sonradan birden kayboldu nvidia sitesinden driverleri indirdim ama uyumlu değil diyor ne yapmalıyım kim yardımcı olabilir ?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
merhaba arkadaşlar, ben dell inspiron n5110 nvidia gt 525m i5 işlemci dizüstü bilgisayarı kullanıyorum ilk aldığım sıralarda nvidia vardı sonradan birden kayboldu nvidia sitesinden driverleri indirdim ama uyumlu değil diyor ne yapmalıyım kim yardımcı olabilir ?

Aygıt yöneticisinde yok derken ünlem işaretimi var tahminimce öyle olduğunu düşünerek cevap veriyorum http://downloads.dell.com/video/R307853.exe indir kur, ama intel sürücüsü tam yüklenmediyse nvidia yine hata verebilir

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok sadece intel hd 3000 var nvidia gt 525m yok

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Böyle bir şey olamaz demiyorum çünkü geçenlerde Sony marka bir laptoba format attım üzerinde bir anahtar vardı bir tarafında Stamina yazıyordu diğer tarafında Speed yazıyordu, anahatar hangisinde ise aygıt yöneticisinde o ekran kartı gözüküyordu, seninkinde öyle bir tuş olduğunu sanmıyorum

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bataryayı çıkar biraz bekle sonra biosu default ayarlara getir çözüm olmazsa garantili ise servise götür

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bataryam yok bozuldu biosu hiç anlamam nasıl yapmam gerekiyor

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Bios sistemin açılışında tüm donanımı tanımak için gerekli yazılımdır.
Sistem açılırken tuş kombinasyonuyla girebilirsiniz.
Tuş kombinasyonu markaya göre değişir.
Dell marka notobook ve kasalar için genelde F2 tuşuna basarak giriş sağlayabilirsiniz.

Eğer F2 tuşuyla giriş sağlayamıyorsanız Dell markasının bazı modellerinde Del, Ctrl-Alt-Del, Fn+Esc, Fn+F1, Del yada F3
Girdikten sonra hemen orada DEFAULT seçeneği var onu tıklayın ve sistemi yeniden başlatın

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bilgisayarı kapat açarker F2 ye bas çek yap devamlı genelde mavi bi bölüm açılır oradan en sağdaki exit menüsüne bas orada defult ayarlar yazar onu seç sonra F10 la kaydet çık bu kadar

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam teşekkürler hemen deneyeceğim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

maalesef işe yaramadı