Eski hesap22
Profesör
Kendisi düşünüyor ama emin olamadı sadece arama yapar mesaj atar ve saatlerce yemek tarifi okur
jailbreak yapılacak ve tongbu kurulacak tabiki
sizce olur mu ?

Kendisi düşünüyor ama emin olamadı sadece arama yapar mesaj atar ve saatlerce yemek tarifi okurjailbreak yapılacak ve tongbu kurulacak tabiki
sizce olur mu ?
İmkan var ama malum ios7 de müthiş kasıyorlar 6da kalanlar da milyarlar istiyor telefona 4S desek 9.3.5 jailbreak yok o yüzden 3G S düşünüyorum ama bilemedimOlurda aslında iphone 4 daha şık ve daha iş görür imkan varsa
İmkan var ama malum ios7 de müthiş kasıyorlar 6da kalanlar da milyarlar istiyor telefona 4S desek 9.3.5 jailbreak yok o yüzden 3G S düşünüyorum ama bilemedim![]()
O zaman 4 arayışlarına giriyorumOlsun Anneniz zaten belli bir seviye kullanacağı için o kasma sorun olmayacaktır bence imkan varsa iphone 4 ideal
Ama hepsi bu kutsal görevi yerine getiremezHer telefon anne telefonu olma potansiyeli taşır
O zaman 4 arayışlarına giriyorum![]()
Neden ya şaka amaçlı yazılmış bir başlık sadeceKonu başlığı banlama sebebi.. Dua et yetkim yok..![]()
Hocam işte tecnopat tan farkımızKonu başlığı banlama sebebi.. Dua et yetkim yok..![]()
Haydaa bundan niye uyarı alıyorumHocam işte tecnopat tan farkımızbence en fazla uyarı alır
Tecnopatta olsan 2300 e kadar ban yerdin buna şükretmelisinHaydaa bundan niye uyarı alıyorum![]()
Yok biliyorum 2026 ya kadar yemişim zatenTecnopatta olsan 2300 e kadar ban yerdin buna şükretmelisin![]()
Ben mod olsam böyle başlığa müsaade etmem.. Sebeplerini yazmaya gerek yok..Yok biliyorum 2026 ya kadar yemişim zatenama uyarı almam saçma olmaz mı
3 aydır buradayım az çok alıştımm buraya.
![]()
Uyarı çok kötü bişi deil bikeresinde başlığı büyük yazmadığım için uyarmışlardı şey gibi düşün sadece dikkat et diyorlar ama sen ona ramen inatlaşırsan o zaman sıkıntı yaşarsınYuh kaç kere gitti aynı mesaj![]()