• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ayda 3TL'ye sınırsız mobil internet

sınırsızmış çok belli 20 mb adil kullanım kotasının neresi sınırsız sorarım size..? aşıncada hız 5 kb düşüyormuş..5 kbla normalde telden 30 saniyede yüklenen sayfa 3 dk yüklenir artık..şaka gibi turkcell bu paketine 216 kemiğimle gülüyorum o derece yani..bugün 1 nisanda benmi bilmiyorum yoksa..:D

Başlığı okuduktan sonra konuya girip kendimi galatasaray stadında fener maçındaymışım ve fenere iltifat ediyormuşum gibi hissettim. :)))

Aslında whatsup gibi programlar için acayip avantajlı arkadaşlar, benim sevgilimde java sistemli telefon olmasa ikimiz 6 tlye mesajlaşırdık. 20 lira nerdeee, 6 tl nerde

Adamlar yapıyor helal olsun :D

Aslında whatsup gibi programlar için acayip avantajlı arkadaşlar, benim sevgilimde java sistemli telefon olmasa ikimiz 6 tlye mesajlaşırdık. 20 lira nerdeee, 6 tl nerde
İnsan sevgililer gününde sevgilisine android telefon hediye eder :) O zaman mesajlaşırdınız.

İnsan sevgililer gününde sevgilisine android telefon hediye eder :) O zaman mesajlaşırdınız.

Ee şey ben ondan önce kendime bir telefon aldım da ona sıra gelir bir ara:)
Aralıkta doğum günü, şubat 14ü kutlasaydık üstüne bir de 25 şubat yıl dönümü eklenince hangisine yetişecem ki:)

gece gece iyi güldüm. :D yorum yazan herkese teşekkürler. :D

download'ı 5kbps e sınırlıyor fakat upload'da hız sınırı yok :D Telefondaki fotoğrafları google+ a 3g yle aktarıyorum 1 150 mb upload ettim :D Sen misin benim intertimi yavaşlatan turkcell :D

öztürkselden beklenmeyecek hareket resmen yüzümüze tükürüyorlar..

5kbit ? Oooo pcye bağlayıp bluray indirebilirim :D Yehu :D

Ayda 3 tl mobil internet reklam amaçla halka arz ediyor.
Fatura kabarık geldi zaman şaşmayın

5kbps degildir ya 5kb/sn windows standardina goredir bunlar. bukadar yapmazlar :P insan dusmanina yapmaz bunu ya.
5kbit ne ya . 100kbitle anamiz agliyo iki satir download edene kadar 5kb ile iki haftada googlenin anasayfayi google logosu olmadan download ederiz artik. gerci 15 kez eve ugramis olucaz ya neyse. mobil baska olur yinede :D

yok hacı ben vodafone kullandım videoyu ındırırken kendımden gecıyordum....

Kampanya ariyidum googlede merakla bakayim dedim 3 liraya sinirsiz internet :-) gelde gulme 20 mb kullan eeee sonra 5 kb birak googleyi internete girilmez be browser ayip be 5 kb ile beni aciyon :-) yakinda browser acilis ucreti isterler :-) saka maka bi yana yorumlar dehset gulme garantili olanlar var arasinda

Bir gun gelecek çocuklarımız yada torunlarımiz bu kampanyalara ve yorumlara bakıp saatlerce gülecek dalga geçecekler .

şaka mı yapıyorlar yoksa dalga mı geçiyorlar. Daha kötüsü böyle büyük bir firmanın kampayalarından sorumlu kişisi bu kadar mı dünyadan bir haber yaşıyor ve böyle saçma kampanya yapıyorlar.

çok güzel bi noktaya parmak basmişsin. Bu kampanyayi yapan ekibi yoldan mi topladilar acaba..

senden niye arkamıza bakmadan kaçtığımız, bir kez daha haklılığını gösterdi

Vallaha ne diyelim. Allah onları dar zamanda 5 kb ile imtihan etsin.

itin önüne kemik atar gibi olmuş :) Turkcell'den de bu beklenirdi zaten. Bi de kampanya yaptık diye geçinmezler mi? Walla ben böyle kampanyaları gördükçe düm düz ediyorum kazıtıyorum. Benden söylemesi daha benim gibi nicesi vardır.

Bencede saçmalık bende sanıyorum sınırsız 3 tl ye 20 mb kime yetecek bu zamanda haytımız ınternet olmuş çok komik bir miktar...GÜLMEMEK ELDE DEĞİL :D

süper kampanya gerçekten turkcell den de bu kadar olur, 5kps yle sabah mail atarız yarin akşama varır yerine.