lanet girsin avealıyım paket kullanmıyorum. adamlar tele wi fi diye bir şey koymuş.evde okulda dershanede misafirliğe gittiğim yerlerde var. ee dışarda durduğum bir saat nete girmesem ne olacak ? .D ne kadar girdiğimin hesabını yapmıyorum bile 

şikayet değil aslında toplu olarak numara taşımak gerekArkadaşlar hepberaber türkcell in bize ulaşın linkinden mail atalım bunu protesto edelim,en azından 100 mb sonrası hızın 96 kbps ye düşürülmesini talep edelim...Hatta bir konu açalım bundan sonra her konuda birlik olup şikayette,talepte bulunalım bunu sdn ailesi olarak birlikte yapalım olmaz mı?
Yani bir nevi tüketici hakları koruma yardım merkezi olalım sdn ailesi olarak .
Bu devirde 5kbps hız hemde mobil operatörlerden kendini en büyük ve en kaliteli olandan kampanya diye insanlara yedirilmeye çalışılıyor sonuçta... en azından 100kbps diyebilirlerdi.Şuan hız 5kbps foruma girilebiliyor. Shazam ile sorunsuz müzik bulunabiliyor.
reklamında alttan ışık hızıyla geçen yazıda kullanılmayan mb'lar bir sonraki aya devredilmez diyor![]()
vay güzel ülkem vay, internette kimlerin eline kaldık birisi çıkar 70 tl ye 1 mbit internet verir youtube dan video bile izletmez sonrada bu hıza alış Türkiye diye reklam yapıp bizimle alay eder. Umudumuz olanlarda kazığın alası bizde, bize gel der.
Hepsini geçtim fakir adamız işte biraz umut verseydiniz biz onunla geçinirdik. Fakire umudu bile çok gördüler.
(çok mu dramatik oldu?)