• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ayda 3TL'ye sınırsız mobil internet

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Aşımsız Tanışma Paketi
3 TL/Ay
Ayda sadece 3 TL'ye herkesi cepten internet ile tanıştırıyoruz! Üstelik paket aşım ücreti yok!

Aşımsız Tanışma Paketi Kampanyası nedir?
Aşımsız Tanışma Paketini alan faturalı ve ön ödemeli bireysel ses hatlı abonelere, 3 TL (ÖİV+KDV dahil) karşılığı 30 gün boyunca toplam 20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır. Kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir. ​

Nasıl yararlanabilirim?
Aşımsız Tanışma paketi başvurunuzu MERHABA yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler'den, size en yakın Turkcell İletişim Merkezi / Turkcell satış Noktası veya Anlaşmalı Zincir mağazaya giderek ya da 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak yapabilirsiniz.​

Kimler yararlanabilir?
Bireysel Faturalı ve Hazır Kartlı müşterilerimiz bu paketi satın alabilirler.​
Ne zaman kullanmaya başlarım?
Onay SMS'i geldikten sonra paketi kullanmaya başlayabilirsiniz.​

Nasıl ücretlendirilirim?
Paket ücreti, tüm vergiler dahil ayda 3 TL’dir.​
Aynı ayda kaç defa aylık paket satın alabilirim?
Aşımsız Tanışma Paketi ilgili ay içerisinde en fazla bir defa alınabilir.​

Ayrıntılı bilgi...

dünyaları bize vermişlerde görmemişiz 20mb diyo dalga geçiyo herhalde :D

5 Kpbs ? Dalga geçiyorlar heralde :) m.google'ı bile yarım saatte açarız :)

Şaka mı yapıyorlar yoksa dalga mı geçiyorlar. Daha kötüsü böyle büyük bir firmanın kampayalarından sorumlu kişisi bu kadar mı dünyadan bir haber yaşıyor ve böyle saçma kampanya yapıyorlar.

Bu türkcellden bir cacık olmaz dedim. Bakın şimdi ne oldu ?

Vodafone Ayda 7 TL yardıra yardıra...

Bence de şaka gibi. Vodafone den sonra avea da sınırsız mobil internet çıkardı. Onun sınırsızı bile 128 kbps. 5kbps nedirki yuh diyorum.

Bence de şaka gibi. Vodafone den sonra avea da sınırsız mobil internet çıkardı. Onun sınırsızı bile 128 kbps. 5kbps nedirki yuh diyorum.
ben de vodafone sınırsız 7,99 luk paketi iptal etmemiştim ama türkcell e geçerim diye düşünüyordum iptal edip .Turkcell e geçsemmi geçmesemmi derken Turkcell yardımcı oldu geçmicem :)

o değil de vodofone kullanıyorum , hattımı değiştirmek #zorunda mıyım ? :D

En azından bir 50 kb olsaydı :D

Oooo işte bu beklediğim haber sonunda be. TTNET'i kapatıp telefonu modem yapıp bu 20 MB'lık paketi alıcam. Nasılsa sınırsız, ayda 3 TL'ye keyif yapıcam, 5 KB hızla Google amcaya girer dışına çıkamam ama olsun, çok mutluyum, yehuu (:

vodafone dalga geçiyor kullanıcılarla benim neyim eksik ben daha pis dalga geçerim" demiş turkcell :D

20 mb bir ayda ..bunu alan adamda akıllı telefon vardır iki prg güncellese bitti 5 dk dolansa nette bitti sonra 5 kbsn harbi şaka gibi ..:)

Bu zırtcell milletle dalga geçiyor.
Bende Vodafone kullanıyorum.Benim cepnet bunu yanında fiber internet yeminle.

Akşam akşam hiç güleceğim yoktu vucudumun bazı bölgeleriyle dahi gülüyorum :D :D

Yuppi sınırsız hea.Limitleri zorlarız 5 kbsn ile :D

şaka mı. nereye el sallıcaz sazan.avi yapıyo galiba turkcel

................ nokta nokta.............. koyunuz biz mee mee meee meee :D

işin özü önemli eğer 5kbps ise berbat ama 5kb ise farklı.
Vodafone kullanıyorum 100 mb kadar 300-400 kb "3-4 mbps" hızla 100 mb sonra 13-16 kb "96 kbps" hızla çalışıyor ki mail face twitter için çok yeteli oluyor.

96 kbps = 12 kb
5 kbps = 1.6 kb

Artık gerisini siz düşünün :)

Al sana 'kalite' :D Söylerken bile utanıyorum ama bi taraf ile gülünür bu habere.

5 Kbps
5 Kbps
5 Kbps
5 Kbps
5 Kbps
5 Kbps
5 Kbps

Turkcell kullananlar yakında ipli bardakla gezecekler.
cup-phone.aspx

Ben ayda 700mb buluyorum genelde telefonda :D Vodafone kullanıyorum. Kafam rahat, yardıra yardıra giriyorum. :D