"Ayaklarını denk alsınlar.."

arakli

Asistan
Katılım
29 Aralık 2009
Mesajlar
410
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
"Ayaklarını denk alsınlar.."


Onursal başkanı olduğu Kayserispor'un hakkını yedirmeyeceğini belirten Belediye Başkanı, "Bir hakem geçmişte bizimle uğraştı, düdüğünü, formasını Allah'a şükür duvara astırdık. Çirkinlikler devam ederse, düdüğünü astıracağımız daha çok adam çıkar" dedi.
09 Şubat 2010 , 10:18


GALATASARAY maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa’yı ağır bir dille eleştiren Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, tehditler yağdırdı. Kanaltürk’teki Telegol programında açıklamaları yayınlanan Özhaseki, Kayserispor’un hakkını kimseye yedirmeyeceklerini belirterek Federasyon, hakemler ve üç büyük kulüp başkanına verip veriştirdi. İşte Özhaseki’nin açıklamaları: Düdüğü astırdık
· HAKKIMIZI yiyecek her hakemle gerektiği şekilde mücadele etmesini biliriz. Önceki yıllarda Fenerbahçe maçında İstanbul’da birisi (Hakan Sivriservi) bizimle uğraştı. Aleni haksızlık yaptı. Allaha şükür onun düdüğünü, formasını duvara astırdık. Bu çirkinlikler devam ederse, formasını ve düdüğünü duvara astıracağımız çok adam çıkar.

Keita efendi kendini fırlatıyor
· BİR pozisyonda ofsayt yok, bayrak kalkıyor. Makukula’yı defalarca televizyonda seyrettim. Oyuncuyu çeke çeke yere yatırıyorlar, penaltı verilmiyor. Ben böyle rezillik görmedim. Sonra Keita efendi bir artistik numarayla kendini üç metre fırlatıyor. Faul veriliyor. İkinci yarıda oyuncumuz atılıyor.

Bazılarının dilleri çok keskin
· HAKEMİN burada yapacağı tek şey vardı. Topu eline alıp kalenin içine bırakacaktı ve golü verecekti. Oyunu da bitirecekti. Terbiyesizlik bu. Üç büyüklerin başındaki bazı adamların dilleri çok keskin olabilir. Gazetelerde, istedikleri başlıkları attırabilirler. Ama bizim de başka güçlerimiz var. Ayaklarını denk alsınlar.

5 dakika uzattığı maç sonu oldu
MEHMET Özhaseki’nin, “Geçmişte F.Bahçe maçında İstanbul’da birisi bizimle uğraştı. Düdüğünü duvara astırdık” dediği hakem; Hakan Sivriservi. Sivriservi’nin 5 Nisan 2008’de Kadıköy’de oynanan ve 5 dakika uzattığı maç, sonu oldu. Uzatma dakikalarında Semih’in golüyle F.Bahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı. Maç sonrası Kayserispor yöneticileri, ortalığı yangın yerine çevirdi ve o günden sonra Sivriservi’ye maç verilmedi.

Özkalfa’ya öfke dinmiyor
KAYSERİSPOR Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Galatasaray önünde hakem Tolga Özkalfa’nın yanlış kararları sonucu galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Miraboğlu, Galatarasay Başkanı Adnan Polat’ın maçtan önce yaptığı açıklamaların hakemi etki altında bıraktığını kaydederek, “Takdir haklarını rakipten yana kullandı. 3 puanı kaçırdık. Makukula’nın ve Cangele’nin pozisyonlarında penaltı verilmesi gerekirdi. Bir de 10 kişi kaldık. Yanlış hakem kararlarının kurbanı olduk” dedi.

Ahmet ÇAKAR, ÖZHASEKi’NiN GÖRÜŞLERiNi YORUMLADI
Siyasi güç mü mafya gücü mü?
TELEGOL yorumcusu Ahmet Çakar, programda Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarının kafalarda soru işaretleri oluşturduğunu belirtirken, şu yorumu yaptı: “Bu açıklamalar açık bir tehdit. Özhaseki, güçleri olduğunu söylüyor. İki şık güç var. Ya siyasi güç ya da mafya yönünden güç. Elinde hangi güç olursa olsun kendi lehine kullanmak doğru değil. Bunun bir başka açılımı daha var. Mehmet Özhaseki’nin açıklamaları Futbol Federasyonu üzerinde de etkileri olduğunu gösteriyor. Sayın başkan son olarak da kul hakkı yedi. Eleştirdiği Tolga Özkalfa ile sezonun ilk yarısındaki Fenerbahçe maçında uyduruk bir penaltıyla puan aldı. Aynı hakem ile İstanbul BŞB’yi yendi. Özkalfa’ya sarfettiği sözlerle günaha girdi.”


Kaynak
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Bu adamın gözü kör galiba. :D Penaltı dediği pozisyona bak. :D

Galibiyeti kaçırmışlarmış. Pozisyonunuz vardı da biz mi görmedik acaba?
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Sen zaten Galatasarayla ilgili olumlu bir cümle kuramayacağın için görmen çok doğal. :)

Son dakikalarda o iki pozisyonu değerlendirebilseydik susacaklardı ama bizim beceriksizler gol yapamadı onları. :)
 

arakli

Asistan
Katılım
29 Aralık 2009
Mesajlar
410
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
tarafsız ve genel olarak dedim sadece penaltı ile alakalı değil..

son dk larla olacak iş değil. atacaksın kazanacaksın.. gerçi bu en cok bizim için gecerliydi gökhan gidene kadar :)
 

Handikap

Profesör
Katılım
3 Nisan 2009
Mesajlar
1,987
Reaksiyon puanı
90
Puanları
0
"Ayaklarını denk alsınlar.."

Diyerek kimlere gönderme yaptı acaba...
61675f61635f63616261516.jpg
A-Kendi Futbolcularına demiş olabilir...
B-Maç öncesi yaratılan hava ve maç boyunca edilen küfürlere demiş olabilir kısacası kendi seyircisine demiş olabilir.

C-Son üç maçtır Caner'in ayağını kırmak için mücadele verenlere demiştir...

Futbolu ticari ahlaksızlıkları ve zihniyetleri ile perçinleştirmişler konuşuyorlar...

Kadir Has Stadyumuna sizin gibi düşünmeyen seyircilerde geldi sayın Özhaseki...Şuncacık beyinlere fanatikliği aşılar asar kesersiniz MAAŞALLAH...
 

olympuskiller

Profesör
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
1,474
Reaksiyon puanı
7
Puanları
218
Ne demek şimdi bu ,bu sözü Kayseri'de bir yetkili söylerse herkesin aklına tek bir güç geliyor ,işte bu kafadaki adamlar Türk futbolunda söz sahibiyken oturup bu aralar çok moda olan futbolun "marka değerinin" artmasını beklemek hayalcilik olmaz mı?
 

PRoMeTuS

Profesör
Katılım
17 Mayıs 2007
Mesajlar
1,617
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Bir Onursal başkanın, daha da önemlisi bir belediye başkanının çıkıp tehditkar bir şekilde konuşması iyi irdelenmeli. Bunlar ya çok fazla Kurtlar vadisi izliyor, yada birilerine baya bir güveniyorlar.. Kimki bunun gücü?

Bu Tehditkar konuşmanın karşısında; Başta TFF olmak üzere yetkililerin harekete geçmesini istiyorum..

Futbolumuz Kirlenmesin!!!!
Ben sahada sakatlanan futbolcu değil, birbirini öldüren taraftar değil, Şarkılar söylenen bir stad da görsel zevki olan bir maç izlemek istiyorum.. Ve inanıyorum ki birçok kişi bunu istiyor..
 

ahky

Profesör
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
4,548
Reaksiyon puanı
65
Puanları
228
Moda oldu buda,canı sıkılan külhanbeyi oluyo,Başka güçleri varmış mafyamısın nesin? TFF alıp soracak işte ne kardeşim senin başka gücün diye ama onu yapacak adam nerde.Böyle adamlar sporun her dalından uzak tutulmalı.
Hata her yerde her zaman olur her seferinde çocuk gibi şu verilmedi bu verilmedi diye ağlanmaz,Fransa nasıl gitti dünya kupasına?
 

snow fox

Profesör
Katılım
12 Kasım 2009
Mesajlar
1,158
Reaksiyon puanı
13
Puanları
0
oturduğu makamı kullanarak böyle konuşuyor.Allah seni ıslah etsin.Belediye başkanı olmuş ama adam olamamış.Aziz Yıldırım'dan çok taktik öğrenmiş.Görende kayserispor'u her yıl şampiyonluk mücadelesi veren bir takım zannedecek.
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
263
Kayserinin Bi tarafları kalktı :D Yanarım Yanarım o maçta şunlara 5 tane atmadığımıza Baros yoktu Emre çolak'ın ve kaçan baya gol vardı eğer baros olsaydı veya Jo durum değişebilirdi. Her maçtan sonra şu emre belozoğlunu anıyorum!
 
Üst