Ayağımdakı alçıyı sökdüler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Niko4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Ayağımda çatlak oldu üsteki kemik alttakı kemiğin üzerine düştü Topuğun çok az üstünde Doktor
3 max 4 hafta kalmasını söyledi fakat evdekilerin söylemesiyle 2 haftada çıkarttık şimdide basınca acayip ağrıyor ben ne yapmalıyım? Hocanın yanına giderken basmak zorunda kalıyorum ağrı veriyor Ne ile beslenmeliyim ne tüketmeliyim böyle hızlı zamanda çıkarmak sonraki zamanlarda bana ne gibi zorunluklar çıkarta bilir? Yumurta kabuğu felan diyorlar diyer forumlarda nasıl tüketeyim bunu?

Son düzenleme:

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Reaksiyon puanı
16,128
niye çıkartın? kim çıkarttı? ağrıması daha iyileşmediğini gösterir geçmiş olsun.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
niye çıkartın? kim çıkarttı? ağrıması daha iyileşmediğini gösterir geçmiş olsun.
annem çıkarttı dersler başladı diye hem 3 hafta gidemedim bide son yılım dahı sıkı çalışıp geri kalmamam lazım teşekkür ederim

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Alçıyla da dersini çalışabilirdin.Veya arabayla bırakabilirlerdi.Hem okul yok nereye yetişiyosun böyle.Zaten evdesin yani yazık günah ters hareket yapsan tam kaynamadıysa kırılır veya yanlış kaynar.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
saçmalamış çok kasıyor.
hocam özel hocalar var bana dedi hani arabayla bıraklım bide destekle yürüyorum hani ben söyledim ben çoçukların felan arasına böyle gidemem oda mecbur açtı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha kötü olur. Demedi deme.
yaa hakketen mi? çıkarttık şimdi alçıyı bide basınca ağrıyor hayla evdekiler ayağım alçıdan çıktı ondan dolayı diyor ayağını yere bas diyorlar birde

Reaksiyon puanı
16,128
çok acayip o zımbırtı ayakkabı gibi niye rahatsız eder? basma üstüne süt,yoğurt,peynir ye iç sütü sevmesende iç.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Alçıyla da dersini çalışabilirdin.Veya arabayla bırakabilirlerdi.Hem okul yok nereye yetişiyosun böyle.Zaten evdesin yani yazık günah ters hareket yapsan tam kaynamadıysa kırılır veya yanlış kaynar.
bilemedim hocam çıkartalım dediler zorunlu bıraktılar ders derken özel hocaları kastediyordum

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Erken çıkartmışsınız. O bölge daha kaynamadığı için siz bastıkça ağrı yapar tabii ki. Tekrar bir doktora görünmenizde fayda var. Muhtemelen tekrar alçıya alır.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Erken çıkartmışsınız. O bölge daha kaynamadığı için siz bastıkça ağrı yapar tabii ki. Tekrar bir doktora görünmenizde fayda var. Muhtemelen tekrar alçıya alır.
ya abim annem iyileşti diyor nerden biliyorsun dediğimde iyileştiii diyip geçiyor

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
bilemedim hocam çıkartalım dediler zorunlu bıraktılar ders derken özel hocaları kastediyordum
Hocalar eve gelmiyor mu? Siz mi gidiyorsunuz? Tuhaf bir istek olmuş ama olan olmuş artık.Basmamaya çalışın üstüne çok fazla.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Hocalar eve gelmiyor mu? Siz mi gidiyorsunuz? Tuhaf bir istek olmuş ama olan olmuş artık.Basmamaya çalışın üstüne çok fazla.
ben gidiyorum hocam şimdi bu dahada kötüye gider dimi? artık eskisinden fazla kalsiyum tüketmeye başladım

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
rontgen çekmeden nerden anlıyor?
şöyle hocam ayağımı alçıya aldık ilk röntegeni çektikten sonra tabiki 14 gün durdu fakat şöyleki 8 gün sonra ben kaşıntıdan dayanamayıp alçı üzerindeki sargıyı açarak alçıyı etkisiz kıldım ve 3-4 gün öyle durdu bide üstüne ayağıma bastım alçı üzerinden (sargıyı çıkarttım ama alçıyı tutan sargı kaldı ama bir faydası yoktu) ayağımda hiç bir şekilde ağrı yoktu sonra yine doktora gitti yine röntgen doktora gösterdik doktor röntgen 20 gün sonra yapılır ki aradakı fark görünsün dedi ve yine alçıya aldı ve 2 hafta dedi 1 hafta durdu ve annem hadi çıkartalım ders diyip çıkarttı

şimdi ben ne yapacam ya bide evden baskı var ayağını neden basmıyorsun diye

Lütfen biri bana akıl versin ne yapa bilirim? Birde yeni bant almışlar üzerinden yapacaklar

Son düzenleme:

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
şöyle hocam ayağımı alçıya aldık ilk röntegeni çektikten sonra tabiki 14 gün durdu fakat şöyleki 8 gün sonra ben kaşıntıdan dayanamayıp alçı üzerindeki sargıyı açarak alçıyı etkisiz kıldım ve 3-4 gün öyle durdu bide üstüne ayağıma bastım alçı üzerinden (sargıyı çıkarttım ama alçıyı tutan sargı kaldı ama bir faydası yoktu) ayağımda hiç bir şekilde ağrı yoktu sonra yine doktora gitti yine röntgen doktora gösterdik doktor röntgen 20 gün sonra yapılır ki aradakı fark görünsün dedi ve yine alçıya aldı ve 2 hafta dedi 1 hafta durdu ve annem hadi çıkartalım ders diyip çıkarttı

şimdi ben ne yapacam ya bide evden baskı var ayağını neden basmıyorsun diye

Lütfen biri bana akıl versin ne yapa bilirim? Birde yeni bant almışlar üzerinden yapacaklar
Bi daha git doktora