Avrupa Yakası Final Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Avrupa Yakası sonunda bitti. Diziyi sevenler sevmeyenler yorumlarını yapabilirler.

Son bölüm o kadar da güzel değildi ama Tamer Karadağlı çok iyi oynadı. Ata Demirer Kaçak şarkısını yine harika söyledi.

Dizide bugün çok vurguladılar 6 senedir yapılanlar. Eski bölümleri çok çok iyiydi. İnsan yine de üzülüyor bitmesine.

Bu dizinin başladığı akşam ben üniversite kaydım için yola çıkmıştım.

Zaman ne kadar da çabuk geçmiş. Hey gidi günler hey. :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bugüne kadar toplasan 3 bölüm anca izlemişimdir onun için yorum yapmaya gerek yok.:D

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çok guzel deyıldı ama yınede ıyıdı ozellıkle volkanın kaçak sarkısı yıne ıyıdı tamer karadaglı ıyıdı bıde ılaç fırmasının sahıbı cem davran o çok ıyıdı day ım ben day :D:DD:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Final bölümü olarak çok tatmin edici bir bölüm olmadı ama bittiğine üzüldüm... Yani dizinin sonunda bir de oyuncular tek tek gösterildi ya... Ne kadar çok karakter üretmiş dizi... hem de tüm karakterleri gerçekten karakter oldu... Türkiyenin bu güne kadar gelmiş geçmiş en güzel komedi dzilerinden biriydi...

Onlar yıllarca bizi güldürdü Allah da onları güldürsün :) :D :)

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
final iyi değildi burhan neden kaçtıki yaw
ayrıca cemylmaz varken herkes espri beklerken tam tersi yapmaları hoşdu bence
kaliteli bi yapımdı ama artık bitmesi gerekiyodu yoksa kalitesi kalmıcktı
gerci işin içinde gülse birsel varsa 10 yıl sürsede tatmin ederdi ama daha iyi ve güzel projeler için bunu bitmesi iyioldu
zaten yeni bi proje ile ekranlara gelceğini duyurmuştu kendisi
merakla bekliyorum

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
çok hoş bitmedi ama olsun burhanlı bir diziye de bu seneryo yakışır cem yılmazla burhan olayı ise tam bir ironi idi hoşdu bitti yeni yapımlarını hızla bekliyoruz gülse birselin osmanlı burnu ile :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Final i Daha Akıcı ve Süprizli bekliyordum ama Pek Öyle Olmadı . Ama Çok Çok Sevdiğim bir Diziydi . !

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
çok hoş bitmedi ama olsun burhanlı bir diziye de bu seneryo yakışır cem yılmazla burhan olayı ise tam bir ironi idi hoşdu bitti yeni yapımlarını hızla bekliyoruz gülse birselin osmanlı burnu ile :D

Gülse Birsel yeni yazdığı dizi de Avrupa Yakasından kimsenin olmayacağını söylemiş buna kendisi de dail olabilir...

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
izlemediğim bölüm yotu hatta çoğunun tekrarını bile izledim tadı biraz kaçmaya başlamıştı onun için biteceğine pek üzülmemiştim ama son bölümü izleyipte ''son'' yazısını görünce gerçekten üzüldüm çarşambaları dolduran bi keyifdi şimdi boş kaldı

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Önce Gülse Birsel'e sonra da tüm ekibe teşekkür edelim. Çoğu zaman iyi güldürdüler bizi. Onca derdin, kederin arasında iyi iş çıkardılar...