Avira İnternet Security 2013 Türkçe çıktı

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Orjinal antivirüs yazılım lisansları mevcut ben kullanmıyorum bazılarını Avira Internet Security 2013 TR, Norton Internet Security 2012 TR, Trend Micro Maximum Security 2013 TR vs. Trendi kurdum pc 1 hafta sonra cavşadı fakat çok güzeldi. Kaldrdım. Androidimdede bunu kullanıyorum. Pcde kaldırdım. Nortonda öyle. Şimdilik avira kurdum oda windows 8 desteğini resmi olarak sağlamadı. Kullanmadığım lisansları dğerlendirmek istiyorum. İsteyenler yazsın.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Orjinal antivirüs yazılım lisansları mevcut ben kullanmıyorum bazılarını Avira Internet Security 2013 TR, Norton Internet Security 2012 TR, Trend Micro Maximum Security 2013 TR vs. Trendi kurdum pc 1 hafta sonra cavşadı fakat çok güzeldi. Kaldrdım. Androidimdede bunu kullanıyorum. Pcde kaldırdım. Nortonda öyle. Şimdilik avira kurdum oda windows 8 desteğini resmi olarak sağlamadı. Kullanmadığım lisansları dğerlendirmek istiyorum. İsteyenler yazsın.

norton lisansını ben alabilirim..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

140 günlük norton antivirus lisansım var fakat saçma hatalar veriyor. eğer avira antivirus lisansın varsa 100 günden fazla kullanımlık ben talibim. internet sec. kullanmıyorum. sevmiyorum çünkü. normal antivirus lazım

bican

Asistan
Reaksiyon puanı
3
avira internet security 2013 alabilirmiyim şimdiden teşekkürler