Avira Antivir Personal Lisans Sorunu...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Önceden Kaspersky Kullanırdım. Bu Aralar Arza Yapmaya Başlayınca Bıraktım. Şimdi Avira Antivir Personal Kullanıyorum. Bu Programı Pek Bilmiyorum. 1 Yıllık Lisans Elime Geçti Bunu Nasıl Aktivite Edebilirim... Yardım Edin:helpsmilie::helpsmilie:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
kasperdeki gibi key dosyası var demi?
onu araçlardan mı seçeneklerdenmi ne okutuyodun kasperdeki gibi..
tam hatılayamıcam şimdi , kurulu değil bende

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
key dosyasını Avira penceresine sürükle bırak tanır hemen ya da sağ tıkla key dosyasını avira ile aç de.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar Aviranın promosyon sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz. Bilgilerinizi girdikten sonra size üç aylık kendi adınıza key verecektir. Bu keyi kullanarak Avira Premium Security i yani paralı versiyonu kullanabilirsiniz. KEY girmek konusuna gelince de onuda resimle göstereyim:

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Kaspersky kadar Avira Premium'da da sorunlar yaşarsınız çünkü korsan ve güncellemeniz gerekir. Güncelllediğiniz anda karalisteye alınacaktır. Bana kalırsa Avira kullanmayı düşünüyorsanız ki kesinlikle tavsiye ederim Personal sürümünü kullanmanız ev kullanıcıları için kesinlikle yeterli. Key girme gibi gereksiz uğraşlardan da kurtulmuş olursunuz. ;)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
@tonce, benim anlattığım yöntem tamamen yasal bi yöntemdir. korsan key değildir bu şekilde alınan key ! Güncellemeleride eksiksiz bir şekilde yapıyor. Bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım ben Avirada key ve update konusunda !

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
O kampanya tamamen yasal ve 1 yıllık değil 3 aylık kulanım hakkı veriyor (sitenin inidrme linkinde 1 year yazsada indirim sonrası sürenin 90 günlük olduğunu görebilirsiniz).

e-mail adresinize gelen (veya işlem sonrası sitedende veriyor) mailde hem programın indirme llinki, hemde hbedv.key'in indirme linki var ikisinide indir. Antiviri kurulum aşamasında megatron arkadaşımın aktardığı ekran gelince hbedv.key yazn yere tıkla ve bilgisayarına indirdiğin hbedv.key dosyasını bulup aç ve sonra diğer yönergeleri takip et ve artık 3 ay olarak yasal bir şekilde kullanabilirsin.

Ücrtelisi gayet iyi ama ücretsiz sürümüde işinizi görür.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
@tonce, benim anlattığım yöntem tamamen yasal bi yöntemdir. korsan key değildir bu şekilde alınan key ! Güncellemeleride eksiksiz bir şekilde yapıyor. Bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım ben Avirada key ve update konusunda !

Tamamdır yasadışı olan bir durum yok. ;) Bende mi kusam napsam Premium sürüm. Personal işimi fazlasıyla görüyor. Birazda ihtiyaç meselesi aslında. Ben gerek duymuyorum. Teşekkürler bilgilenmiş ve öğrenmiş olduk. ;)