Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağol denedim şimdi ama hepsi düzgün çalışıyor diyor daha öncede çıkarıp taktım tekrar baktım ama yoktu ,avertv cd sini kurduğum zaman altta none çıkıyor hiç birşey yok
sizdekiler aver tv'nin hangi modeli? bende aver tv capture 98 var ama xp icin kullanamiyorum, xp driverinida indirmeme ragmen sanirim uyumsuzluk var?
sizdekiler aver tv'nin hangi modeli? bende aver tv capture 98 var ama xp icin kullanamiyorum, xp driverinida indirmeme ragmen sanirim uyumsuzluk var?
Geçen ben Çarşamba gecesi kanal arattırırken bir frekansta sürekli program çöküyodu üstelik son driver ve programı ile. Bende http://www.avermedia.com/avertv/Support/ContactSupport.aspx safasında sorunumu belirttim. Cuma sabahı yanıt geldi. Windows Sp2 için microsoft'un sitesinde yama indirmem gerekiyor muş. Yamayı indirdim şimdi sorunsuz çalışıyor. Günleri yazmamın nedeni bizim ülkede nedense; servislere kaç kere e-posta gönderdim bir yanıt bile vermiyorlar, telefon açsam bile yok sizde sorun deyip geçiyorlar bu ne mantıktır anlamıyorum (sorunum tv kartı yüzünden değildi, başka bir parça ile ilgili).
evet yurt disindaki servisler cok guzel ilgileniyorlar, ingilizcem yeterli olsa bende sorunumu yazicam ama cahilligimiz iste Siz hangi guncellemeyi indirdiniz? Adresi falan varmi yada upload edbilirmisiniz?