Avea'yı Sevmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canon38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avea banada kelek attı canımdan bezdirdi anında taşıdım bir daha yanaşmam

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
O avea intenet yüzünden ben geçen sene 300 liranın üstünde fatura ödedim.
Sen sevmiyorsun, ben NEFRET ediyorum!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea ile ne ilgisi var. turkcell'de de paketin yoksa o da çakar aynı şekilde

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aveayı bende sevmiyom :)

yaw yok sevmezsin kılına tüyüne gıcık kaparsın , orda çalışan bir adama kıl kaparsın , müşteri hizmetlerine bağlanamaz sevmezsin ,paketleri pahalıdır sevmezsin sevmemek için birçok sebep var operatörleri en basitinden internet pahalı diye sevmezsin:)

Ama arkadaş ben 300tl fatura çıkardı diye Markayı kötülemeye kızarım (tcell,vfone ,avea farketmez) Çünkü bir operatör öyle kafasına göre fatura basamaz altında dayanağı olucak basarsa BTK cezayı geçirir (yakın zamanda tcell'e ve Aveaya ceza kesildi faturaları düzeltmiş bile olsalar) .

O yüzden yok avea bana 500tl çıkardı yok tcell 300tl çıkardı hiç kullanmadım vs vs. yok böyle bir durum arkadaş isteyin detaylı fatura bakın bakalım eğer yanlışlık varsa düzelttirin olay bu kadar basit.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
yaw yok sevmezsin kılına tüyüne gıcık kaparsın , orda çalışan bir adama kıl kaparsın , müşteri hizmetlerine bağlanamaz sevmezsin ,paketleri pahalıdır sevmezsin sevmemek için birçok sebep var operatörleri en basitinden internet pahalı diye sevmezsin:)

Ama arkadaş ben 300tl fatura çıkardı diye Markayı kötülemeye kızarım (tcell,vfone ,avea farketmez) Çünkü bir operatör öyle kafasına göre fatura basamaz altında dayanağı olucak basarsa BTK cezayı geçirir (yakın zamanda tcell'e ve Aveaya ceza kesildi faturaları düzeltmiş bile olsalar) .

O yüzden yok avea bana 500tl çıkardı yok tcell 300tl çıkardı hiç kullanmadım vs vs. yok böyle bir durum arkadaş isteyin detaylı fatura bakın bakalım eğer yanlışlık varsa düzelttirin olay bu kadar basit.

Faturalardan sıkıntı yok çekmiyor düşük kalite :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Faturalardan sıkıntı yok çekmiyor düşük kalite :)

he aynen nefret et abi bende de çekmiyor :)

ben bu adama kızdım ,

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
he aynen nefret et abi bende de çekmiyor :)

ben bu adama kızdım ,

İphone 4s aldım bilmiyoz tabi pek paso internete girmiş haberim yok faturam 25 lira fazla geldi ama kim neye kızayımki Ama aveanın çekimi çok kötü :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende sevmiyorum.hem kalitesiz hem de buna ragmen ucuz değil.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aveanın çekim kalitesi rezalet,yıl olmuş 2012 biz hala nelerle uğraşıyoruz.başkentte oturuyorum allahın cezası çekmiyor bu kadar mı olur sanki çiftllikte yaşıyoruz.

genciletisimci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea kullanıyorsanız faturasız hattını kullanın arkadaşlar. eğer internet ve sms kullanıyorsanız vodafone tavsiyem. ben avea nın 19luk tarifeyi kullanıyorum 500 dk 1000 sms 1 gb int. sırf internet ve konuşma için geçtim. şu sıralar memnunum ama tek sıkıntı çogu yerde çekmemesi. gerçekten çekim kalitesi sıfır. yatırım yapmıyor avea. ancak sizleri bizleri soyuyor. 4 5 mb int. için o kadar fatura gelmesi saçmalıkların daniskası.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
19 liralık yıkılan paket yüzünden, eşimi ve kendimi geçen sene bu pakete geçirdim sonra avea paket içeriğinden interneti çıkartıp sms sayısını arttırmış ama haber vermedi ve internet kullanımından kol gibi faturalar geldi eşime ve bana sonra m.h. yi aradım bir gerizekalı çıktı ve bu pakette hiç internet olmadı dedi biraz tartıştık bana böyle konuşursam konuşmayı sonlandırmakla tehdit etti bende aveayı sonlandırıyorum dedim ve dediğimi yaptım. Avea 3 abone kaybetti
Şimdi Vodafon hesabını bile tarifesi ile her ay 25+25+15 TL ödüyorum sürpriz yok

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
19 liralık yıkılan paket yüzünden, eşimi ve kendimi geçen sene bu pakete geçirdim sonra avea paket içeriğinden interneti çıkartıp sms sayısını arttırmış ama haber vermedi ve internet kullanımından kol gibi faturalar geldi eşime ve bana sonra m.h. yi aradım bir gerizekalı çıktı ve bu pakette hiç internet olmadı dedi biraz tartıştık bana böyle konuşursam konuşmayı sonlandırmakla tehdit etti bende aveayı sonlandırıyorum dedim ve dediğimi yaptım. Avea 3 abone kaybetti
Şimdi Vodafon hesabını bile tarifesi ile her ay 25+25+15 TL ödüyorum sürpriz yok

ama abi bunu aniden çıkarmadı ki kampanya ilk çıktığı zaman zaten bitiş tarihi belirlenmişti ve hat ilk açıldığında kaç dk sms internet bilg. vs geliyor hep bunlarıdamı okumadınız

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bitiş tarihi konusunda bilgi verilmedi ve bende internet sitesinde görmedim vede detaylıda araştırmadım.
Paket içeriğinin değişmesi bir yana M.H. deki arkadaşın tavrı çok kötüydü. Keşke faturaları saklayıp Tüketici derneğine şikayet edip paraları geri alabilseydim (ki alabilenler oldu daha sonra) ama işte fatura saklama huyum yok!

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bitiş tarihi konusunda bilgi verilmedi ve bende internet sitesinde görmedim vede detaylıda araştırmadım.
Paket içeriğinin değişmesi bir yana M.H. deki arkadaşın tavrı çok kötüydü. Keşke faturaları saklayıp Tüketici derneğine şikayet edip paraları geri alabilseydim (ki alabilenler oldu daha sonra) ama işte fatura saklama huyum yok!

Mesajdamı gelmedi ?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hayır hiç bir bilgilendirme yapmadı, zaten mesaj gelse neden salak gibi interneti kullanmaya devam edeyim ki?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayır hiç bir bilgilendirme yapmadı, zaten mesaj gelse neden salak gibi interneti kullanmaya devam edeyim ki?

Ben ablam , kardeşim ve üzerime 1 hat daha aldım hepsine sms geldi. Hadi sms gelmesin hattı açıp direk mi kullandın yaw hani hiç merak etmedinmi dakikalar yüklenmişmi niye bana sms gelmedi bilgilendirme gelmedi sonuçta faturalı hat kullanıyorsun.

eğer bak durum böyleyse dediğin gibi sms gelmediyse sistemden görüyorlar zaten şimdi ara itiraz et ve hat açılışında sms gelmedi diyerek buda bir iade sebebi çünkü bilgilendirme smsi gelmemesi.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Dadika yüklenince bilgilendirme mesajı zaten gelmiyordu ki geçen sene, yeni başladıysa bilemem.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Açıkçası Veri Fiyatları Kamuoyuna Duyrulmuş Ücretler için Hiç Bir Hakkını Arama Gibi Bir Şansın.

Kişisel Tepkin Olabilir Ancak Vede Bu Forum ve Konu ile Diğer Arkadaşlarımızı Bilinçlendirdin . Bu Bilgi de 42 Tl Eder ! Ama Bu Bilginin AVEA 'ya zararı Biraz Ciğerini Soğutabilir Sanırım....

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avea sıkıntılı hiçbi sinema vs kampanyası olmadı olmayacak gibi duruyo. çok yükleniyolar bize çok :)