leroy
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
avea banada kelek attı canımdan bezdirdi anında taşıdım bir daha yanaşmam
O avea intenet yüzünden ben geçen sene 300 liranın üstünde fatura ödedim.
Sen sevmiyorsun, ben NEFRET ediyorum!!!
Aveayı bende sevmiyom![]()
yaw yok sevmezsin kılına tüyüne gıcık kaparsın , orda çalışan bir adama kıl kaparsın , müşteri hizmetlerine bağlanamaz sevmezsin ,paketleri pahalıdır sevmezsin sevmemek için birçok sebep var operatörleri en basitinden internet pahalı diye sevmezsin
Ama arkadaş ben 300tl fatura çıkardı diye Markayı kötülemeye kızarım (tcell,vfone ,avea farketmez) Çünkü bir operatör öyle kafasına göre fatura basamaz altında dayanağı olucak basarsa BTK cezayı geçirir (yakın zamanda tcell'e ve Aveaya ceza kesildi faturaları düzeltmiş bile olsalar) .
O yüzden yok avea bana 500tl çıkardı yok tcell 300tl çıkardı hiç kullanmadım vs vs. yok böyle bir durum arkadaş isteyin detaylı fatura bakın bakalım eğer yanlışlık varsa düzelttirin olay bu kadar basit.
Faturalardan sıkıntı yok çekmiyor düşük kalite![]()
he aynen nefret et abi bende de çekmiyor![]()
ben bu adama kızdım ,
O avea intenet yüzünden ben geçen sene 300 liranın üstünde fatura ödedim.
Sen sevmiyorsun, ben NEFRET ediyorum!!!
19 liralık yıkılan paket yüzünden, eşimi ve kendimi geçen sene bu pakete geçirdim sonra avea paket içeriğinden interneti çıkartıp sms sayısını arttırmış ama haber vermedi ve internet kullanımından kol gibi faturalar geldi eşime ve bana sonra m.h. yi aradım bir gerizekalı çıktı ve bu pakette hiç internet olmadı dedi biraz tartıştık bana böyle konuşursam konuşmayı sonlandırmakla tehdit etti bende aveayı sonlandırıyorum dedim ve dediğimi yaptım. Avea 3 abone kaybettiNeden peki ?
19 liralık yıkılan paket yüzünden, eşimi ve kendimi geçen sene bu pakete geçirdim sonra avea paket içeriğinden interneti çıkartıp sms sayısını arttırmış ama haber vermedi ve internet kullanımından kol gibi faturalar geldi eşime ve bana sonra m.h. yi aradım bir gerizekalı çıktı ve bu pakette hiç internet olmadı dedi biraz tartıştık bana böyle konuşursam konuşmayı sonlandırmakla tehdit etti bende aveayı sonlandırıyorum dedim ve dediğimi yaptım. Avea 3 abone kaybetti
Şimdi Vodafon hesabını bile tarifesi ile her ay 25+25+15 TL ödüyorum sürpriz yok
Bitiş tarihi konusunda bilgi verilmedi ve bende internet sitesinde görmedim vede detaylıda araştırmadım.
Paket içeriğinin değişmesi bir yana M.H. deki arkadaşın tavrı çok kötüydü. Keşke faturaları saklayıp Tüketici derneğine şikayet edip paraları geri alabilseydim (ki alabilenler oldu daha sonra) ama işte fatura saklama huyum yok!
Hayır hiç bir bilgilendirme yapmadı, zaten mesaj gelse neden salak gibi interneti kullanmaya devam edeyim ki?