Avea ve pocell arasında fark var mı?

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar avea nın pro 600 39 tl (600 dk hy. 1000 sms 4gb internet) ile pocell 1000 oktan 39 tl (1000 dk hy. 1000 sms 4gb akk sınırsız internet) tarifesi arasında kaldım sizce hangisine geçmeliyim. pocell avea alt yapısı diyo ama avea ile aynı mı internet hızı şebeke çekim gücü olarak. bildiğiniz en az 4 gb interneti olan tarife veya kampanya var mı? operatör fark etmez.

hayalet25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fark yok bendede bimcell vardı çekim kalite 1 e 1 aynı pocell pttcell bimcell fenercell gscell gibi şebekeler sanal şebeke olup altyapıyı avea sağlamakta ama bana da sorarsan avea alma bende çift hat var biri avea diğeri bimcell ikiside çöp yerinde olsam öncelikle turkcelli düşünürdüm sonra vodafonu en son avea yada onun sunduğu sanal operatörleri tercih ederdim

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
fark yok bendede bimcell vardı çekim kalite 1 e 1 aynı pocell pttcell bimcell fenercell gscell gibi şebekeler sanal şebeke olup altyapıyı avea sağlamakta ama bana da sorarsan avea alma bende çift hat var biri avea diğeri bimcell ikiside çöp yerinde olsam öncelikle turkcelli düşünürdüm sonra vodafonu en son avea yada onun sunduğu sanal operatörleri tercih ederdim
Teşekkürler. Ben genel olarak avea dan memnunum izmir merkezdeyim fiyat ve performans olarak işimi görüyor.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hattı pocell e taşıdım daha önce avea kullanıyordum 2 gündür avea dan bir farkını görmedim bence 39 liraya 1000 oktan tarifesi çok iyi... kendi sorumada kendim cevap verdim...

hayalet25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçte olsa hayırlı olsun :biggrin: demiştim zaten aynı diye ama bimcellin ustunden çok geçti önce aveadan yeni bir hat doğal olarak kalite pişmanlığı ve vodafone a dönüşşş :D

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Avea ve Pocell arasında tarife ve kampanya farkı vardır çekim gücü, internet hızı, bağlantı kalitesi aynıdır.